• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

5 Teles & 1 strat

τοτε δεν θα υπηρχε ο quack ηχος μια και "δεν ειναι"  ηχος strat  (η θεσεις  2/4 που βασικα για ΑΥΤΟ παιρνεις strat ? αντε και για τον neck....μια και υπολοιποι ηχοι της και ειδικα ο bridge μονος του ειναι...ελαφρως δια τον γελωτα....?)   
Διαφωνώ!

Έπίσης, όλες ίδιες τις άκουσα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Έπίσης, όλες ίδιες τις άκουσα.

Καλά εσύ είσαι σαν και μένα, πάνω από τους 4Κ ντουκουτουγκεγκε :)

καταραμένοι τΟυμπανιστΑι :)

αργεί ακόμα να βγει η στήλη του προπο?

Αύριο, τώρα έκλεισε το πραΧτορείο. 

Πλάκα πλάκα αυτά τα ακόρντα ακούγονται ωραία. Δεν τα κάνεις κομμάτι? 

Εδώ είμαστε :)

https://www.noiz.gr/community/mix/empty-country-r524/page/3/?tab=comments#comment-5711

Και το ίντρο εδω

Επειδή το θέμα μου αρέσει (όπως άλλωστε και όλα αυτά που έχουν φωτογραφίες με κιθάρες των φίλων στο noiz) θα προσπαθήσω να απαντήσω στην ερώτηση για το ποια είναι η strat. 

Από αυτά που άκουσα δεν έβγαλα απολύτως καμμία άκρη - άρα θα πρέπει να αφήσω την ακοή εκτός και να χρησιμοποιήσω άλλα μέσα 

Σκέφτομαι το σχόλιο του Dr No ότι η strat είναι η κόκκινη - και επειδή θεωρώ τον Dr. No πολύ αξιόπιστο θα ποντάρω 5 ευρώ σε αυτό ?

Επίσης σκέφτομαι το σχόλιο του SF ότι η 6 έχει χορδές 10 ημερών. Αφού ως γνωστόν ο SF χρησιμοποιεί κυρίως tele, η 6 θα πρέπει να είναι η strat. Θα ποντάρω 0.5 Ευρώ σε αυτό 
Αν κερδίσω παρακαλώ να κατατεθούν τα κέρδη στο χαμόγελο του παιδιού ?

Επίσης σκέφτομαι το σχόλιο του SF ότι η 6 έχει χορδές 10 ημερών

10 Ωρών (παιξίματος) παρακαλώ, για 10 ημερών αποτΑκσοΥ στον @fusiongtr

Έχομεν και μια υπολιπσισ στην κενωνια

για 10 ημερών αποτΑκσοΥ στον @fusiongtr

Φίλως εγώ δεν χρησιμοποιώ χορδές από την θερμοκοιτίδα.

Άμα δεν πάνε 18 χρονών που να μπορούν να ψηφίσουν ... δεν μου κάνουν.

Το αντίθετο δηλαδή από τις γυναίκες.

10 Ωρών (παιξίματος) παρακαλώ, για 10 ημερών αποτΑκσοΥ στον @fusiongtr

Έχομεν και μια υπολιπσισ στην κενωνια
Δίκαιο έχεις φίλε 

έχω όμως 2 σχόλια 

1) για εμένα το 10 ωρών είναι μεγαλύτερο των δέκα ημερών - αυτός είναι ο λόγος που έσφαλα 

και 

2) ο fusiongrt δεν ασχολείται με οτιδήποτε έχει παλαίωση μικρότερη των 12 ετών - θα τον ρωτήσω το 2023 - πρώτα ο Θεός 

ο fusiongrt δεν ασχολείται με οτιδήποτε έχει παλαίωση μικρότερη των 12 ετών - θα τον ρωτήσω το 2023 - πρώτα ο Θεός 

Όχι βρε συ, έχω φορεμένες σε μια κιθάρα μου χορδές από αρχές 90s.

Ακόμα είναι στο στρώσιμο βέβαια, αλλά ήδη άρχισαν να ακούγονται καλύτερα.

ΑποτελΖματα:

1.MJT/Musikraft ash/rw, με κτηνωδες (1,1") qs maple/rw μπρατσο,10" radius,SD Antiquity pickups,βαρος 7,2 pounds,Gotoh brass bridge plate/brass saddles,6105 frets 

2.2004 Fender 8502 ,ash/maple ,all stock,medium U shape μπρατσο,9,5" radius, βαρος 7,4 pounds,steel bridge plate,brass saddles,medium jumbo frets

3. @argytar Tele,corina/1" full U κτηνωδες one piece maple neck,9,5" radius,Q Pickups A2/A5 set,βαρος 7,9 pounds,Gotoh brass bridge plate/brass saddles ,brass nut,brass ferulle block,6150 frets

4.2011 American std ,alder/rw ,με aftermarket brass saddles,brass bridge plate,Q pickups A2 bridge pickup,stock neck pickup ,λεπτο c shape μπρατσο,9,5" radius & βαρος 7,8 pounds. ,medium jumbo frets

5.MJT/WARMOTH thinline ,ash/rw, με παχυ (1") boatneck μπρατσο, 7,25" radius ,Tim Le Claire pickups,βαρος 6,8 pounds,Gotoh brass bridge plate/brass saddles ,6150 frets

6. @argytarStrat,CBS Headstock,corina/rw (slab) /maple,1" custom V/U neck,9,5" radius,Fender 65 Pure Vintage Pickups (base plate on bridge),Wilkinson trem with block steel saddles and steel block,βαρος 7,3 pounds,6150 frets.

cool

which one?

can I choose?

ON 2ND THOUGHT....αποφασισα να σου χαρισω τις χορδες της strat που θα αλλακΣω σημερα γιατι την χαντακωσαν την κιθαρα....ακου εκει 10 ωρων χορδΑΙ....τι ημεθα?ΚομοΥνισται? ??? 

Εξω απο την πλακα ,πΓια θα διαλεγες?

5.MJT/WARMOTH thinline ,ash/rw, με παχυ (1") boatneck μπρατσο, 7,25" radius ,Tim Le Claire pickups,βαρος 6,8 pounds,Gotoh brass bridge plate/brass saddles ,6150 frets
Έχω εκφράσει πολλάκις τον θαυμασμό μου για την συγκεκριμένη, είναι τυχαίο που μου ακούστηκε καλύτερα απ’ όλες;

Έλα Νίκο πες την αλήθεια, θες να στείλεις καμία και θες βοήθεια στο ν’ αποφασίσεις ποια ?

όποιος θέλει να μάθει πως το βρήκα, εκτός από το ότι χρησιμοποίησα τα προσφάτως πιστοποιημένα ώτα μου από τον ίδιο τον κατασκευαστή της στρατ, πολύ ευχαρίστως να σας αποκαλύψω το μυστικό ?

Trending...

Νέα θέματα

Back