• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Supertest: 5 Teles, 2 Strats, 1 JM

Τα άκουσα κι εγώ για λίγο, είχα την αίσθηση ότι οι πρωτες 4 ήταν Tele, η 5η η JM, και οι 6,7 & 8 μου ακούγονταν όλες για Strat οπότε μπερδεύτηκα, με εκνεύρισε και το βάθος λουτροκαμπινέ που τις έκανε όλες να μοιάζουν ακόμη πιο πολύ μεταξύ τους και τα παράτησα.?

Το takeaway του shootout πάντως είναι πως κανείς δε χρειάζεται τόσες φέντερς ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
με εκνεύρισε και το βάθος λουτροκαμπινέ που τις έκανε όλες να μοιάζουν ακόμη πιο πολύ μεταξύ τους και τα παράτησα.?

Ντεν έχω βάλει βάθος καρΝτια μου

τωρα θα μπουμε στη μπριζα να παρουμε και jazzmaster;

Εννοείται.

Δεν υπάρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ανΤρας χωρίς Jazzmaster.

Εννοείται.

Δε μου λες ρε ινφλουεσεραρα ?, πραγματικα ειλικρινης απορια, γιατι εχω να πιασω τετοιο κουπι απο την εποχη που επαιζα με floyd ? : Εχει σχεση η γεφυρα της σε αισθηση με το tuneomatic; ΟΚ, εχει τρεμολο, ΟΚ, αλλα ας πουμε αν ακουμπησεις μπαμπατσικα το χερι σου πανω, η αν βαρεσεις πολυ δυνατα τις χορδες, εχει τη σταθεροτητα του tuneomatic; Αυτο ειναι το μονο που μου τη δινει στη στρατ σε σχεση με το lespauloid μου, ειμαι λιγο βαρβαρος και οι χορδες ξερεις, ειναι σα να πλεουν λιγο στη στρατ, αν ειναι πιο σταθερη η γεφυρα στη jazz παει, θα τρεχω παλι για αγορες ?

Δε μου λες ρε ινφλουεσεραρα ?, πραγματικα ειλικρινης απορια, γιατι εχω να πιασω τετοιο κουπι απο την εποχη που επαιζα με floyd ? : Εχει σχεση η γεφυρα της σε αισθηση με το tuneomatic; ΟΚ, εχει τρεμολο, ΟΚ, αλλα ας πουμε αν ακουμπησεις μπαμπατσικα το χερι σου πανω, η αν βαρεσεις πολυ δυνατα τις χορδες, εχει τη σταθεροτητα του tuneomatic; Αυτο ειναι το μονο που μου τη δινει στη στρατ σε σχεση με το lespauloid μου, ειμαι λιγο βαρβαρος και οι χορδες ξερεις, ειναι σα να πλεουν λιγο στη στρατ, αν ειναι πιο σταθερη η γεφυρα στη jazz παει, θα τρεχω παλι για αγορες ?
Ρυθμισε το αλλιως το τρμολο στη στρατ ρε Μανο. Πηγαινε το τερμα πισω. Βαλε εξτρα ελατηργια. Αλλαξε τα ελατηργια με πιο σκληρα. Κανε ο,τι θες, αλλα μην παρεις Τζαζμαστερ ρε παιδακι μου ?

αν σου φαίνεται ότι πλέουν οι χορδές στη στρατοκαστερ βάλε πιο βαριές χορδές και τέντωσε τα ελατήρια να φέρεις τη γέφυρα στα ίσια πάλι

Ρυθμισε το αλλιως το τρμολο στη στρατ ρε Μανο. Πηγαινε το τερμα πισω. Βαλε εξτρα ελατηργια. Αλλαξε τα ελατηργια με πιο σκληρα. Κανε ο,τι θες, αλλα μην παρεις Τζαζμαστερ ρε παιδακι μου ?

Mα θελω να ειμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αντρας, και ο ηχος της ομως, μου αρεσε, αλλα θελω να ειμαι αντρας, αλλα ο ηχος της μου αρεσε σε ΤΥΦΛΟ τεστ, δεν ειμαι θεμα ινφλουενσινγκ, ειμαι, τυφλο τεστ ηταν, και θελω να ειμαι αντρας. Και μου αρεσε ο ηχος. Η γεφυρα δεν ξερω, αλλα θελω να ειμαι αντρας. Και ο ηχος. Αντρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΝΦΛΟΥΕΝΣΙΝΓΚ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ, Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ, ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΤΗΝ FENDER JAZZMASTER ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ.

Mα θελω να ειμαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αντρας, και ο ηχος της ομως, μου αρεσε, αλλα θελω να ειμαι αντρας, αλλα ο ηχος της μου αρεσε σε ΤΥΦΛΟ τεστ, δεν ειμαι θεμα ινφλουενσινγκ, ειμαι, τυφλο τεστ ηταν, και θελω να ειμαι αντρας. Και μου αρεσε ο ηχος. Η γεφυρα δεν ξερω, αλλα θελω να ειμαι αντρας. Και ο ηχος. Αντρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΝΦΛΟΥΕΝΣΙΝΓΚ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ. ΜΗΝ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ, Η ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ, ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΤΗΝ FENDER JAZZMASTER ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ.
Οι πραματικιοι αντραι παιζνε με ΦΟΥΞΙΑ ΣΟΥΠΕΡΣΤΡΑΤΣ

Οι πραματικιοι αντραι κατα το (πλανεμένο) ιφλουεσινγκ προτυπο παιζνε με οφσετ

Η επιλογη ειναι δικη σου

Εχει σχεση η γεφυρα της σε αισθηση με το tuneomatic; ΟΚ, εχει τρεμολο, ΟΚ, αλλα ας πουμε αν ακουμπησεις μπαμπατσικα το χερι σου πανω, η αν βαρεσεις πολυ δυνατα τις χορδες, εχει τη σταθεροτητα του tuneomatic; 

Το tremolo  system της Jazzmaster είναι το καλύτερα σχεδιασμένο tremolo system ever όσον αφορά την αίσθηση, το expression και την σταθερότητα του κουρδίσματος.

Η στοκ ΓΕΦΥΡΑ της Jazzmaster είναι η χειρότερη γέφυρα όλων των εποχών, ηχητικά και τριξιματικα  εκτός και αν η κιθάρα φορά 12αρες χορδές (εξακολουθεί όμως ακόμα και με αυτή το σύστημα να είναι μπετόν όσον αφορά το κούρδισμα) ενώ οι ελαφριές χορδές φεύγουν από τη θέση τους...

Ευτυχώς υπάρχουν εξαιρετικές replacement γέφυρες που λύνουν όλα τα προβλήματα του ήχου και των τριξιματων με καλύτερη αυτή τη Θεσσαλονικια που απογειώνει και τον ήχο της κιθάρας (τριπλάσιο sustain και clarity και punch)

https://halonguitarparts.com/product/jazzmaster-bridge/

Τέτοια φοράει η δική μου.

Έχεις δίκιο που σου αρέσει η Jazzmaster, έχει πολύ πιο γεμάτο και "ευρύ" ήχο από την strat ειδικά στα ακκορντα ενώ είναι και εργονομικό όνειρο και κάθεται τέλεια στο σώμα.

@fusiongtr Μάντεψε με ποιες κιθάρες θα... βρομίσει ο τόπος σε λίγους μήνες ?

Το influencing MKII είναι σε πλήρη εξέλιξη λαίμαι... 

@fusiongtr Μάντεψε με ποιες κιθάρες θα... βρομίσει ο τόπος σε λίγους μήνες ?

Το influencing MKII είναι σε πλήρη εξέλιξη λαίμαι... 

Άσε Τέρρυ μου.

Τελεκάστερ και Γκρετς, και τώρα και τζαζμάστερ.

Οι πραματικιοι αντραι παιζνε με ΦΟΥΞΙΑ ΣΟΥΠΕΡΣΤΡΑΤΣ

Νννναι.

bcac71e04cd4cba6de279cf8cd82a9b753fe00ae.jpg

Ειναι σιγουρο αυτο; Γιατι βλεπω οτι πολλες τρυπες εχουν οι κιθαρες, μη με τρυπησουν και μενα;

Μηπως ειναι σαν αυτο που λενε, οτι αντρας ειναι αυτος που δεν του αρεσε; Γιατι αν ειναι ετσι, τοτε δε θελω ουτε εγω, ουτε κανενας αλλος, αφου τη γλυτωσα μικρος να τρυπηθω μεγαλος.?

Μην παίρνετε Jazzmasters. Δε φτάνουνε για όλους.

Εννοούσα τα early reflections που προσομοιώνει το slapback. Το μπανιεροβαθος.

Α εννοείς το ΥΠΕΡΟΧΟ slapback delay που ΑΠΟΓΕΙΏΝΕΙ καθε κιθαριστικό ήχο...τώρα κατάλαβα.

Νννναι.

Προβολή συνημμένου 37573

Ειναι σιγουρο αυτο; Γιατι βλεπω οτι πολλες τρυπες εχουν οι κιθαρες, μη με τρυπησουν και μενα;

Μηπως ειναι σαν αυτο που λενε, οτι αντρας ειναι αυτος που δεν του αρεσε; Γιατι αν ειναι ετσι, τοτε δε θελω ουτε εγω, ουτε κανενας αλλος, αφου τη γλυτωσα μικρος να τρυπηθω μεγαλος.?

Ε εντάξει πως κανείς έτσι;

Δεν είναι και τίποτα.

Σα να κάνεις κακάκια ανάποδα ένα πράγμα όπως έλεγε και ο Τζιμακος.

Α εννοείς το ΥΠΕΡΟΧΟ slapback delay που ΑΠΟΓΕΙΏΝΕΙ καθε κιθαριστικό ήχο...τώρα κατάλαβα.
Ναι αυτό που τον απογειώνει προσθέτοντας λίγες συχνότητες τραγουδάω στο μπάνιο μου. Αυτόν που για να τον αποφύγουμε βάζουμε κάνα χαλακι κάτω απ' τον ενισχυτή, να μη βλέπει το μικρόφωνο το πλακάκι του Leroy Merlin.

Και ποιο delay χρησιμμμμμ...

Α, οχι, οχι.

Θα φυγω απο δω.

Παω να κανω follow τις καρντασιαν. Ας παρουμε και καμια τσαντα και καμια γοβα ρε αδερφε, δε γινεται αλλο με τα μουσικα οργανα, ε και το πολυ πολυ να κανουμε κανα κακακι αναποδα, δεν τρεχει και τιποτα.

Και ποιο delay χρησιμμμμμ...

Για slapback?

Όλα κάνουν μια χαρά δουλειά.

Όλα.

Ναι αυτό που τον απογειώνει προσθέτοντας λίγες συχνότητες τραγουδάω στο μπάνιο μου. Αυτόν που για να τον αποφύγουμε βάζουμε κάνα χαλακι κάτω απ' τον ενισχυτή, να μη βλέπει το μικρόφωνο το πλακάκι του Leroy Merlin.

Ε αφού ΖΗΤΗΣΕΣ πλΕροφοριες για το πώς θα έχεις αυτόν τον υπέροχο ήχο που ΛΑΤΡΕΎΕΙΣ να και ένα tutorial και μάλιστα με έξτρα μπόνους ΤΕΛΕΚΑΣΤΕΡ

Πήγαινε στο 2.00

Νννναι.

Προβολή συνημμένου 37573

Καλα μωρε αφτους βρηκες? 

Πρωτα απ'ολα μαθε χρωματα. ΑΦΤΟ ειναι ΡΟΖ. Εγω δε μιλησα για ροζ.

5 λεπτά πριν, Superfunk είπε

ού ΖΗΤΗΣΕΣ πλΕροφοριες για το πώς θα έχεις αυτόν τον υπέροχο ήχο που ΛΑΤΡΕΎΕΙΣ να και ένα tutorial και μάλιστα με έξτρα μπόνους ΤΕΛΕΚΑΣΤΕΡ

Πήγαινε στο 2.00

Καλά περί ορέξεως δε συζητώ, απλά σχολίασα πως αν κάνεις ένα συγκριτικό και πας και προσθέτεις σε όλες τις κιθάρες τη μπανιέρα, το δυσκολεύεις ακόμη παραπάνω.

Κατα τ αλλά, μια χαρά το slap. Αν παίζεις rockabilly ή σε ταινία James Bond...?

Trending...

Νέα θέματα

Back