2 νέες bolt-on από την PRS!!!

Αμα ειναι να παρεις bolt on PRS, ψαχνεις και βρισκεις bolt on prs

Αμα ειναι να παρεις tele, και θελεις να γραφει ονομα στο headstock, οποιοδηποτε ονομα κανει, φτανει να ξεκιναει με fen- και να τελειωνει σε -der

Μπράβο ρε @manosx

Με τις τιμές ειδικά που βρίσκονται οι Αμερικανικες ce μεταχειρισμένες...

Εμένα μ'αρέσει το μοντέλο του Myles Kennedy, εννοείται έχω φάει παπά λόγου επειδή Slash και Alter Bridge, αλλά τέλος πάντων.

Γενικά κατά τη γνώμη μου μια χαρά το πάει η PRS, προσφέρει μοντέρνες εναλλακτικές, πόσο πια να τρώμε φακές κάθε μεσημέρι;

Γενικά κατά τη γνώμη μου μια χαρά το πάει η PRS, προσφέρει μοντέρνες εναλλακτικές, πόσο πια να τρώμε φακές κάθε μεσημέρι;
Εγώ πάντως σήμερα έχω φακές, κόκκινες.

Μπράβο ρε @manosx

Με τις τιμές ειδικά που βρίσκονται οι Αμερικανικες ce μεταχειρισμένες...
+ 1, αν και ειδικα η Swamp Ash Special που εβαλε ο manosx ειναι καταπληκτικη και τρελο sleeper buy.

Οσο για τις νεες - να πω την αληθεια, αν μου ελεγες να φανταστω μια telecaster α λα PRS, ακριβως ετσι θα την φανταζομουν. Οποτε υπο αυτη την εννοια πετυχημενες τις κοβω. Την θελω? No not really αλλα μπορω να δω γιατι καποιος να την γουσταρει, οποτε γιατι οχι?

Drama queen...

50 τελετόστερς έχουν περάσει απο τα χέρια σου, και προσπαθεις να μας πείσεις οτι βλεπεις? ?

Τη ενΟας; 

Έχεις δει κάτι ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ από αυτό;

20220809_120911.jpg

Μόνο αΦτο ινε ΣΧΕΔΟΝ εφάμιλλο

image.png

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μην διανοηθείς να βγάλεις κανά διπλωμα για αεροπλάνο...

Βρε, για αυτό το πας με τα πόδια και αναθεματιζεις τα αυτοκίνητα?

Ελα, πες τα όλα στον θείο Φρήντομ, σου πηραν το διπλωμα λόγω Τελεκαστοτύφλωσης ετσι? ?

Μην διανοηθείς να βγάλεις κανά διπλωμα για αεροπλάνο...

Βρε, για αυτό το πας με τα πόδια και αναθεματιζεις τα αυτοκίνητα?

Ελα, πες τα όλα στον θείο Φρήντομ, σου πηραν το διπλωμα λόγω Τελεκαστοτύφλωσης ετσι? ?

Κοίτα ο μόνος λόγος που τα κοριτΣα χάνουν την μάχη της ομορφιάς από τις τελε είναι ότι δεν φοράνε 010-038... αλλιώς θα ηΝτουσταν εφάμιλλες.

Πάντως σαν τελε ΔΕΝ ακουγεται αυτη η κιθαρα οποτε οκ ειναι ενα ακομα μοντελο της PRS και σιγουρα οχι telecaster.   

Έχω την εντύπωση ότι ακούγεται πιο τέλε από πχ αυτήν, που είναι fender ...

https://www.thomann.de/gr/fender_custom_telecaster_fmt_hh_am_il.htm

τα κοριτΣα δεν φοράνε 010-038...

Όπα βρε θηρίο, τις μέτρησες κιόλας?

Πάνω/κάτω?

Κοίτα ο μόνος λόγος που τα κοριτΣα χάνουν την μάχη της ομορφιάς από τις τελε είναι ότι δεν φοράνε 010-038... αλλιώς θα ηΝτουσταν εφάμιλλες.

Ποιά κορίτσια?

Ειδα ένα μάτσο relics του 50, με επιασε σκοτοδίνη, καηκε το βιντεο, εσκασε ο θερμοσιφωνας, εφτυσε τάστο η Parker...

Δεν προλαβα να κανω scroll down φιλος...

Αυτο το πράγμα που έβαλες @fusiongtr νομίζω πως καταφέρνει να κάνει τους πάντες, ινφλουεσε, γουωναμπη ινφλουεσε   κ χεητερς να πουν ένα παρατεταμένο ιιιιιιιιιου ?

ότι ακούγεται πιο τέλε

Πάντως καλά ακούγεται,αποβουτυρομενη όπως όλες οι μοντέρνες κιθάρες αλλά καλά.

Κοτόπουλο στήθος βραστό χωρίς αλάτι δηλ αντί για παΙδακι αρνιΣιο στα κάρβουνα  ...δε λεω κάποιος πρέπει να κάνει catering και τσι Φλωροι.

Έχω την εντύπωση ότι ακούγεται πιο τέλε από πχ αυτήν, που είναι fender ...

https://www.thomann.de/gr/fender_custom_telecaster_fmt_hh_am_il.htm

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ!!!

Απλά Στράτο, αν μου επιτρέπεις, πετα τα όλα, κράτα τους μαγνητες και θα εχεις την τέλεια Τελεχάφτερ...

Αν αΦτο το πράμα ινε τελε εγώ ΙΜΕ αΦτος

Προβολή συνημμένου 36465

Το ήξερα...

Το "ρουφάς" το τσιγαράκι Νικ?

Έπρεπε να το είχα καταλάβει...έπαιζες μόνο με Τελεφλούχτεν...

Αυτο το πράγμα που έβαλες @fusiongtr νομίζω πως καταφέρνει να κάνει τους πάντες, ινφλουεσε, γουωναμπη ινφλουεσε   κ χεητερς να πουν ένα παρατεταμένο ιιιιιιιιιου ?

ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΕΔΩ?

ΠΑΛΙ ΣΥΧΝΑΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΚΟΦΗΜΑ THREADS?

Τι θα κάνω εγώ με εσένα, πες μου...

Κοτόπουλο στήθος βραστό χωρίς αλάτι δηλ αντί για παΙδακι αρνιΣιο στα κάρβουνα  ...δε λεω κάποιος πρέπει να κάνει catering και τσι Φλωροι.

Και κανίβαλος...τι άλλο ρε γμτ, τι άλλο...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back