Μόλις το έκανα όμως δεν με αφήνει να αφήσω κενό το field fret size.Πρέπει τουλάχιστον να βάλω No Frets, Slots Only για να προχωρήσει το neck builder.Πάντως βγαίνει 250$!marathon είπε:Στη Warmoth, μπορείς να παραγγείλεις, ότι τρέλλα κατέβει στο κεφάλι σου. Πήγαινε στο Neck Builder και φτιάξε το μπράτσο των ονείρων σου, το σύστημα θα στο κοστολογήσει κι όλας. Προσθέτεις μεταφορικά και τελωνείο...και το όνειρο αρχίζει!!!!!
Ευχαριστώ πολύ για όλα.Θα μελετήσω και θα επιστρέψω κάποια στιγμή.marathon είπε:Το site σου λέει πόσο πάνε τα μεταφορικά για μπράτσο...ψάξε λίγο. Επίσης περί τελωνείου, υπάρχει ολόκληρο άρθρο-ανάλυση του Superfunk...ψάξε λίγο!
Φίλε marathon από όλα αυτά που έχω διαβάσει αυτό καιρό έχω καταλήξει στο να αποκλίσω το ξύλο ως υλικό για το fingerboard.Τα 2 υλικά που παίζουν στο μυαλό μου κατά σειρά προτίμησης είναι μέταλλο και γυαλί.marathon είπε:Πάντως, επειδή έχεις αρχίσει να ψάχνεις σε "περίεργα" μονοπάτια, υπάρχει και η παρακάτω λύση. Ο φίλος μου ο Ola, παρήγγειλε ένα γραφιτένιο από τον Moses και έβαλε μετά τα δικά του τάστα.
http://guitarworks.thestrandbergs.com/2010/01/24/carbon-graphite-neck-part-1/
Και σε βεβαιώνω ότι τα Moses Νecks είναι καταπληκτικά μπράτσα (έχω 2)
Όλα τα projects, που προσπαθούμε πραγματικά να φτιάξουμε και όχι να μείνουν σε μία θεωρητική σφαίρα, πρέπει να έχουν μία δόση "σοβαρότητας".The philosopher είπε:Τα 2 υλικά που παίζουν στο μυαλό μου κατά σειρά προτίμησης είναι μέταλλο και γυαλί.
Και εγώ (ξαναλέω γιατί εσύ δεν με κατάλαβες)...έχεις ξαναδεί κάτι τέτοιο κάπου?The philosopher είπε:Νομίζω δεν με κατάλαβες
Τότε καθάρισες...πάρε ένα μπράτσο από Ebay για 30$, βγάλε τα τάστα και βίδωσε τη λεπτότερη λαμαρίνα που θα βρείς....με 50 ευρώ καθάρισες!!!!πολύ λεπτό φύλλο από μέταλλο ή γυαλί το οποίο αφού βγούν τα τάστα θα μπεί(κοληθεί?βιδωθεί? δεν ξέρω ακόμα)
Φιλόσοφε α) το γυαλί δεν βγαίνει σε φύλλα και β) με τη λαμαρίνα, αν τη βάλεις όπως λες, θα μετράς τα δάχτυλα όπως θα κόβονται ένα ένα... Ξέρεις τι δουλειά θέλουν και οι δύο λύσεις που έχεις υπόψη σου; (Για τον ήχο, δε, δεν θα σχολιάσω καν...)The philosopher είπε:Νομίζω δεν με κατάλαβες.Εγώ σκέφτηκα ένα πολύ λεπτό φύλλο από μέταλλο ή γυαλί το οποίο αφού βγούν τα τάστα θα μπεί(κοληθεί?βιδωθεί? δεν ξέρω ακόμα) πάνω στο ξύλο της ταστιέρας.
Ουάου.Μην μου εξιτάρεις και άλλο την φαντασία...Θα φτιαχτούν τερατουργήματα.mscmkr είπε:Φιλόσοφε α) το γυαλί δεν βγαίνει σε φύλλα και β) με τη λαμαρίνα, αν τη βάλεις όπως λες, θα μετράς τα δάχτυλα όπως θα κόβονται ένα ένα... Ξέρεις τι δουλειά θέλουν και οι δύο λύσεις που έχεις υπόψη σου; (Για τον ήχο, δε, δεν θα σχολιάσω καν...)
Δεν σου λέει κάτι ότι δεν έχει υλοποιήσει κανείς κάτι τέτοιο πριν από σένα;
Εγώ θα σου πρότεινα ξύλο περασμένο με κάποια ρητίνη, την οποία μπορείς να γυαλίσεις σε υαλώδη επίπεδα...
Όπως σου είπα, καλή τύχη...τον άλλο τον περιμένουμε 3 χρόνιαThe philosopher είπε:και θα τα ξαναπούμε όταν κάνω κάποια πρόοδο.