Banners στην σελίδα αγγελιών

Είμαι με το κινεζοφόουν στον καναπέ. Έχει μπάννερζ στο κουνητό;

Είμαι με το κινεζοφόουν στον καναπέ. Έχει μπάννερζ στο κουνητό;

Βρε δεν αφηνεις τα σάπια ωρέ Μπαρουτοχακερά...

Σιγά μην είσαι και με λατέρνα στην πλατεία Ομόνοιας assούμε...

Ρε με δουλεύετε; Έχω μπει στις αγγελίες, έχω ζαχαρώσει 8 όργανα και δε βλέπω ούτε μια διαφήμιση, ούτε από το πισι. Μπήκα και τόμαν που είπε ο κυρφιουζιονάρας, πάτησα κάπου κατα λάθος μου έβγαλε αυτό:

image.png

Κοιτάω καλύτερα:

image.png

ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:

image.png

και λέω δε μου γ@#$σαστε 10.500 ευρώ για ένα μονοφωνικό συνθ με δύο switch απάνω...

Καλά κυρ Αλή μου, δεν είδες ότι αυτό είναι το τρομπόνι του Κουρτουά?

Το λέει καθαρά.

Επειδής είναι τραυματίας τώρα στην Ρεάλ, νόμιζες ότι θα πάρεις το τρομπόνι του τζάμπα ασούμε?

Ρε με δουλεύετε; Έχω μπει στις αγγελίες, έχω ζαχαρώσει 8 όργανα και δε βλέπω ούτε μια διαφήμιση, ούτε από το πισι. Μπήκα και τόμαν που είπε ο κυρφιουζιονάρας, πάτησα κάπου κατα λάθος μου έβγαλε αυτό:

Προβολή συνημμένου 39003

Κοιτάω καλύτερα:

Προβολή συνημμένου 39004

ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ:

Προβολή συνημμένου 39005

και λέω δε μου γ@#$σαστε 10.500 ευρώ για ένα μονοφωνικό συνθ με δύο switch απάνω...
Καλή τιμή.

Θα το έπαιρνα, αλλά 2 κ 3 Οκτωβρίου δε θα είμαι σπίτι ?

Ααααμ έτσι πες μου, θα περιμένω 10 χρονάκια να έρθει ελλάδα να παίξει στον παναιγιάλειο, νομίζω θα έχει πέσει το κασέ μέχρι τότε.
Το τρομπόνι του Εστογιάνοφ κ του Ρεκόμπα όταν ήταν Πανιώνιο έπρεπε να πάρεις. Ήταν ευκαιρία...

Πωλούνται εξαιρετικά ηχεία budget studio μονιτορ 100 ευρώ. Ανταλλαγή μόνο με ένα τενεκέ λάδι.

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα?

Πωλούνται εξαιρετικά ηχεία budget studio μονιτορ 100 ευρώ. Ανταλλαγή μόνο με ένα τενεκέ λάδι.

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα?
Και έξτρα χρήματα από μέρους σου εννοείται. Δεν φτάνουν τα ηχεία.

Και έξτρα χρήματα από μέρους σου εννοείται. Δεν φτάνουν τα ηχεία.
ναι, θα χάσει λίγο από το λάδι αλλά είναι άριστα τα ηχεία ,θα κερδίσει εκεί. χαχαχαχαχαχαχ?

Φαντάζομαι τα "εστρωσες" πρώτα;
είναι στρωμένα καιρό τώρα. Τα καινούρια είναι άστρωτα. ?

Βρε παιδιά, μόλις άνοιξα τις αγγελίες, και μέσα στην μέση της σελίδας, υπάρχει ένα μεγάλο banner (διαφημιστικό "κουτί"), το οποίο κρύβει/καλύπτει σχεδόν τρεις αγγελίες με το μέγεθός του.

Όταν βγαίνει αυτό, όλη η σελίδα είναι "νεκρή".

Δεν μπορείς να πατήσεις τίποτα, όλα είναι ανενεργά.

Έκανα τρεις φορές refresh στην σελίδα, για να φύγει, και να ξαναγίνουν ενεργές οι επιλογές σ' αυτήν.

Δεν ξέρω αν το έχετε πετύχει, αλλά εμένα μου φαίνεται πολύ επιθετική διαφημιστική πρακτική.

Παραπάνω από όσο θα έπρεπε.

Σε σημείο να διώχνει αυτούς που πρωτοεπισκέπτονται τις αγγελίες.
Ακριβώς το ίδιο μου έκανε κι εμένα πριν κανα πενθήμερο

Εμένα μου το κάνει σε κάθε επίσκεψη στις αγγελίες. Όλη η σελίδα είναι νεκρή. Το μόνο ενεργό είναι το banner, Με ένα refresh φτιάχνει.

Νομίζω είναι σα να μετακινείται το κάτω banner μέσα στην σελίδα.

Στιγμιότυπο οθόνης 2023-09-25 051144.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εμένα μου το κάνει σε κάθε επίσκεψη στις αγγελίες. Όλη η σελίδα είναι νεκρή. Το μόνο ενεργό είναι το banner, Με ένα refresh φτιάχνει.

Νομίζω είναι σα να μετακινείται το κάτω banner μέσα στην σελίδα.

Προβολή συνημμένου 39042
Uninstall το απαράδεκτο (από κάθε άποψη) Chrome, install το Vivaldi, και σε 2-3 εβδομάδες που θα έχεις συνηθίσει να σερφάρεις όπως αρμόζει στον 21ο αιώνα, με ευχαριστείς.?

https://vivaldi.com

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back