"Ναι παιδια, το ακριβοτερο ειναι ακριβοτερο γιατι ειναι ακριβο και ωραιο και μπλιμπλικατο, μα τι ωραιο που ειναι, αλλα και το φτηνο παιδια, αξιζει, ειναι τιμιο παιδια, μα τι ωραιο που ειναι." ΟΛΑ. Ανεξαιρετως ΟΛΑ.
Ρε συ μάνο πόσο δίκιο έχεις. Κι αυτό με βάζει σε σκέψεις μερικές φορές, που οκ δεν είναι του παρόντος (α του βρασίδα είναι το θέμα, γράψε λάθος).
Μου λείπει μερικές φορές αυτό με τις φυλές του παρελθόντος. Πάρε τον
@Freedom, π.χ. Θα μπει στο θρεντ, θα σου πει ΠΑΡΡΚΕΕΕΡ ΡΕ Μ#$@%ΙΑΑΑΑΑ
ΝΙΙΑ ΝΙΑΑ ΝΙΑ και θα την κάνει. Τι πιο όμορφο. Θα περίμενε κανείς ότι ο λευτεριάς είναι μονόχνωτος, μισαλλόδοξος, ότι δεν ξέρει ότι υπάρχουν άλλες γκιτάρες. Νομίζω ότι το γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχουν, όπως και το τι ακριβώς κάνουν. Απλά ρε φίλε, έχει ΓΚΑΒΛΑ. Πώς να το κάνουμε. Ξέρει τι θέλει. Αααααποτηνάλλη, ο μέσος όρος, κι εγώ μαζί, τείνουμε να εκτιμούμε πολύ τη σφαιρικότητα των απόψεων ως δείγμα καλλιέργειας και ευφυίας, τη χαρμολύπη του να τρως πιτόγυρο και να βλαστημάς μεν το σουβλατζή που του είπες χωρίς κρεμμύδι και σου έβαλε, ενώ ταυτόχρονα να πενθείς για την πείνα στην αφρική. Γινόμαστε κι εμείς, και σκεφτόμαστε λίγο, σαν τέτοιοι έμπορες. Σύμφωνοι, η σακαράκα το ποδήλατο καλή, και τι μεγάλη ρόδα, και πόσο ίσια πάει λόγω της μάζας του (που p=mv), αλλά και το πιναρέλλο το κάρμπον χρειάζεται, και το σιμάνο το χειριστήριο το Ultegra, και όλα καλά σε αυτό τον κόσμο, και τα SRAM δηλαδή τα χειριστήρια άριστα είναι, κτπ κτπ.. άρα όλα καλά είναι, άρα όλα θα μπορούσα να τα έχω, άρα γιατί να μην τα θέλω όλα, άρα τα θέλω όλα.
Κι ενώ το φιλτράρισμα πλέον γίνεται από πολύυυ χαμηλά, π.χ. θα βγει μια τσιν τσον εταιρεία ανώνυμη, θα κάνει 5 βήματα, θα βγάλει κάτι mesh pads κι έναν εγκέφαλο, χρόνο δε θα προλάβει να κλείσει, θα βγει η Alesis μέσω της Inmusic και θα πει "Ωπ! Τιιιι έχουμε εδώ; κοντρολλεράκι-κοντρολλεράκι καινούργιο; Έλα παιδί μου να σε αγοράσω!" "Μα δε θέλω, θέλω να δοκι..." "Α θέλει παραπάνω ο πένητας, φέρτε του δυο βαλίτσος ντόλαρς ακόμα" "Όχι, αλήθεια, σκεφτόμουν να..." "Φέρτε άλλες δύο" "Ε αφού επιμένετε, ας δοκιμάσει και κανας νεότερος.", εμείς καθόμαστε και λέμε ωραίο και το ένα, ωραίο και το άλλο, όλα έχουν τη χάρη τους, ενώ όλη η προσφορά είναι προσχεδιασμένη και αρκετά ελεγχόμενη. Θα πάρεις το κοντρόλλερ φέτος, στο εξάμηνο θα βγει 2 φορές καλύτερο και θα λες εγώ γιατί το πήρα τότε; Αλλά επειδή στους 6 μήνες θα έχει χαλάσει το άλλο, θα πεις πάμε για φρέσκα μωρέ, τι τα θες όλα αναλώσιμα είναι αυτά.
Αυτά είναι όλα καλά αν έχεις άπειρους πόρους. Αλλά κάτι έχει πάρει το αυτί μου τώρα τελευταία, κάτι για εξοικονόμηση, πόρων λέει, ενέργειας, κάτι για το περιβάλλον, αλλά είναι όλα θολά. Μπορεί να τα είδα στον ύπνο μου και να μπερδεύτηκα. Είμαι και αφηρημένος γενικά. Αλλά μας φαίνεται φυσιολογικό όλο αυτό. Ότι έτσι γίνονται τα πράγματα.