ΜΑΓΕΙΑ ιφλουεσιγκ (Andertons κ Victory)

Βρά, θα γράψω κάτι που πάντα με κάνει να χαμογελάω, έστω και πικρά...

It's not about the money...it's about the money.

Οπότε πάρε το FM9 σου (λολ), πάρε τις Parker σου (λολ), πάρε και δύο δωδεκάκλειστα συρτάρια (για στερεο σεταπ)  και η ζωή συνεχίζεται assούμε
Απο κιθαρες φρρρρ ξερω τι θελω οποτε το ιφλουεσιγκ μου ειναι λιγο αχρηστο

Απο gear εν γενει, ναι ειμαι θυμα ιφλουεσιγκ οποτε θα σταματησω να σ'ακουω...? (νταξει ενα καλο μοντελινγκ μηχανημα το ηξερα πως το χρειαζομαι, ειδικα οπως ειναι οι περιστασεις, απλα το εκανες λιγο πιο ξεκαθαρο)

Το ιτςωλ αμπαουτ δε μανεη το ξερουμε. Ελα ομως που ισχυει κ αν κανεις ενα ρημαδο ντισκοζουρ πρωτα, δεν αλλαζει κατι...

Απο κιθαρες φρρρρ ξερω τι θελω οποτε το ιφλουεσιγκ μου ειναι λιγο αχρηστο

Είπαμε, είσαι νινί ακόμα, δεν ξέρεις, ο θείος Freedom ξέρει για σένα...και πάρε pre-refined αλλιώς δεν θα πάρω τα ποσοστά μου απο τον Ken Parker, ακους?

Και δώρο ένα δωδεκάκλειστο συρτάρι, προσφορά της εταιρείας Φωτιά και Μπαρούτι, Μπαρούτης και ΣΙΑ Liaropoulos LTD αμα λάχει assούμε...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Είπαμε, είσαι νινί ακόμα, δεν ξέρεις, ο θείος Freedom ξέρει για σένα...και πάρε pre-refined αλλιώς δεν θα πάρω τα ποσοστά μου απο τον Ken Parker, ακους?

Και δώρο ένα δωδεκάκλειστο συρτάρι, προσφορά της εταιρείας Φωτιά και Μπαρούτι, Μπαρούτης και ΣΙΑ Liaropoulos LTD αμα λάχει assούμε...
Δε ξέρω αν είναι συμβατό το os τους με το daw που έχω ?

Αν με ξαναπείς νινι, επειδή είμαι αντιδραστικο νινι θα πάω να πάρω 5 τελε (τις πιο βιντατζ σπεξ που θα βρω) κ θα σου στέλνω φωτογραφίες όλη μέρα στο βαημπερ. Κ θ'ανεβαζω τιουτιριαλ του πως παίζεται το ναμαγαπας κ θα σε κάνω ταγκ. Πρόσεχε!

θ'ανεβαζω τιουτιριαλ του πως παίζεται το ναμαγαπας

Με τέλε δεν το παίζεις αυτό φίλως.

Ακουστική θέλει.

Εδώ μπαίνει η Parker στο παιχνίδι.

Τα κάνει όλα και συμφέρει.

Με τέλε δεν το παίζεις αυτό φίλως.

Ακουστική θέλει.

Εδώ μπαίνει η Parker στο παιχνίδι.

Τα κάνει όλα και συμφέρει.
Εισαι σιγουρος? 

Μην παω κ αγορασω Παρκερ κ βγει μαπα το τιουτοριαλ..

Αν με ξαναπείς νινι, επειδή είμαι αντιδραστικο νινι θα πάω να πάρω 5 τελε (τις πιο βιντατζ σπεξ που θα βρω) κ θα σου στέλνω φωτογραφίες όλη μέρα στο βαημπερ. Κ θ'ανεβαζω τιουτιριαλ του πως παίζεται το ναμαγαπας κ θα σε κάνω ταγκ. Πρόσεχε!

Μπαρούτη, this one is for you... ?️

Βρά, είσαι ΝΙΝΙ, ΝΙΝΙ, ΝΙΝΙ, ΝΙΝΙ, ΝΙΝΙ, ΝΙΝΙ, ΝΙΝΙ, ΝΙΝΙ, ΝΙΝΙ, ΝΙΝΙ, ΝΙΝΙ, ΝΙΝΙ (το delay ρεεεεεεεεε!) ακομα!

Μπαρ, έτοιμάσου για το βιντεοκλίπ του κομματιού σου για τα μαδερια του μπαρμπα Λεωνίδα, ο Βρα πρωταγωνιστής assούμε. ?

ΥΓ: Μην με κανεις tag ρε συ, κάνε με tag and release, να ξαναγυρισω στην αγρια φυση... ?

Φοβάμαι μπας και μια μέρα ξυπνήσουμε και θα συνειδητοποιήσουμε πως ότι βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε κρύβει από πίσω κι από ένα μεροκάματο ???

εγω παιδιά αυτούς τους βλέπω πλέον όπως βλέπω το σκαι

ήταν μια εποχή που ήταν κάπως ρομαντικά και τρελλά.

Μετά ο greetings έγινε λιγδερός, ο καπετάνιος με το μαγαζί του (τι όνομα στο θεό κι αυτό), ο πιτσαδόρος και τώρα ο δανός.....

...δεν

χίλιες φορές οι άλλοι με τα πεταλάκια τους.

Χίλιες φορές τον γερο Νορμ

ότι βλέπουμε, ακούμε και διαβάζουμε κρύβει από πίσω κι από ένα μεροκάματο
Και μόλις περιέγραψες τον "οικονομικό μηχανισμό" του influencing, οπότε δεν υπάρχει λόγος... ανησυχίας. Συμβαίνει ήδη... ?

εγω παιδιά αυτούς τους βλέπω πλέον όπως βλέπω το σκαι

ήταν μια εποχή που ήταν κάπως ρομαντικά και τρελλά.

Μετά ο greetings έγινε λιγδερός, ο καπετάνιος με το μαγαζί του (τι όνομα στο θεό κι αυτό), ο πιτσαδόρος και τώρα ο δανός.....

...δεν

χίλιες φορές οι άλλοι με τα πεταλάκια τους.

Χίλιες φορές τον γερο Νορμ
Εδώ μέσα έχουμε όλοι και κάποια ηλικία, οπότε όλοι αυτοί οι "reviewers" είναι απλά γραφικοί και ακίνδυνοι. Πιο πολύ ανησυχώ για τους ανθρώπους που τώρα ξεκινούν στο ταξίδι του gear και θα μάθουν στραβά, θα χαλάσουν ένα σκασμό λεφτά και θα πρέπει στο τέλος του λαβύρινθου να βρουν την έξοδο που γράφει "Noiz" ώστε να συνειδητοποιήσουν διαβάζοντας @Superfunkότι το μόνο που χρειάζονταν τελικά ήταν 5 ίδιες Telecaster με 10-38 χορδές. ???

.
Ο πιτσαδορος ποιος ειναι?

Εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατι να κρύψουν τους ενισχυτές αλλά όχι τις κιθάρες, τα πετάλια, κτλ.

Ναι οκ θα πεις, οι Chapman λέγονται Chapman και είχαν στόχο το κοινό του κυρίου, αλλά θα μπορούσαν κάλιστα να τις πουν BestGuitarEver, ή Victory, να τις κρύψουν, και να λένε ότι είναι υπεργαμάουα κτλ. Γιατί άραγε ενισχυτές; Μήπως γιατί υπάρχει εργοστάσιο στην Αγγλία;

Εγώ δεν καταλαβαίνω, γιατι να κρύψουν τους ενισχυτές αλλά όχι τις κιθάρες, τα πετάλια, κτλ.

Ναι οκ θα πεις, οι Chapman λέγονται Chapman και είχαν στόχο το κοινό του κυρίου, αλλά θα μπορούσαν κάλιστα να τις πουν BestGuitarEver, ή Victory, να τις κρύψουν, και να λένε ότι είναι υπεργαμάουα κτλ. Γιατί άραγε ενισχυτές; Μήπως γιατί υπάρχει εργοστάσιο στην Αγγλία;
Έλα μου ντε 

Αν σκεφτείς πονηρά λόγοι μπορεί να προκύψουν (κ έχουν αναφερθεί)

Αν σκεφτείς μη πονηρά, τα συγκεκριμένα μηχανήματα δε χρειάζονται πονηραδες. Μια χαρά ανταγωνιστικά είναι. Κ από ήχο κ από design  κ απ'όλα. Αν βάλεις κ την καλή τιμή τους μέσα (για uk made ενισχυτή που μάλλον boutique τον χαρακτηρίζεις) είναι κάτι παραπάνω από ανταγωνιστικά

Θα προσπαθήσω να εξηγήσω το πώς μου φαίνεται εμένα. 

Οι cornford που ήταν  μπουτίκ μηχανήματα άλλης κλάσης, τιμής κ προδιαγραφών, τελικά απέτυχαν εμπορικα.

Οπότε αποφασίζουν να κινηθούν σε πιο συγκρατημένη κατεύθυνση. Μικρότερα κόστη παραγωγής λόγο τρόπου κατασκευής κ σχεδίασης αλλά πολύ πιο στοχευμένα στο μάρκετινγκ από πριν.

Εξαιρετικά μηχανήματα πάλι, άλλης φιλοσοφίας. Το τοπίο το 2010 είναι αρκετά διαφορετικο. Τα κανάλια Τσάπμαν κ Αντερτονς είναι όμως από τα πρώτα που έκαναν το μπαμ. Κάπου εκεί κ με το φόβο μη γίνει ότι έγινε με Κορνφορντ, ως δικλείδα ασφαλείας αποφασίζουν να το εκμεταλλευτούν αυτό, αποφεύγοντας το ειλικρινές disclosure, για να πάρουν αυτό το μικρό πλεονέκτημα (για άλλους unfair, για άλλους όχι) που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ακομα κ εγώ που το βλέπω έτσι, οφείλω να ομολογήσω πως πιστεύω πως το brand Victory θα έπιανε κ χωρίς αυτό που περιγράφω. Είναι κ καλά μηχανήματα κ έξυπνα στημένα για τη σημερινή αγορά . Παρ'ολα αυτά πιστεύω πως έτσι σκέφτηκαν τοτε μιας κ ήταν αλλά τα δεδομένα κ υπήρχε από πίσω κ το κλείσιμο της Κορνφορντ . 

Έχει δει κάποιος επεισόδιο του Andertons που να λέει "πω πω guys, αυτό που πουλάμε είναι πραγματικά χάλια;"

Αν ναι, είναι δόκιμη η κριτική. Αν όχι, τότε το συγκεκριμένο site πρέπει να αντιμετωπίζεται ως διαφημιστικό έτσι κι αλλιώς και όχι ως αντικειμενικό. 

Εμένα πιο άσχημη πχ μου φάνηκε η περίπτωση γνωστού ντραμιστικού καναλιού που έκανε μέτριες/συγκρατημένες κριτικές στην Tama και ξαφνικά όταν η Tama ξεκίνησε να τους στέλνει special run μοντέλα είδικά για το μαγαζί τους, ξεκίνησαν την αποθέωση με εκφράσεις του επιπέδου "θα μπορούσαν να φτιάχνουν μπότες από χαρτόκουτα και πάλι να σκίζουν" και άλλα τέτοια. Εκεί ας πούμε μπορώ να διακρίνω ότι είτε χρησιμοποιούσαν τη συγκεκριμενη εταιρεία ως λαγό μέχρι ενός σημείου για να πουλάνε τα υπόλοιπα σετ τους, είτε συγκαλυμμένα εκβίαζαν που και τα δύο μου φαίνονται πιο πονηρά και άθλια.  

Φίλοι εξάχορδοι, έτσι από περιέργεια το ρωτάω... Έχει παίξει κάποιος σας με Victory, τι μέρος του λόγου είναι; 

Προσωπικά πριν δω το βίντεο αγνοούσα και την ύπαρξη τους...

'Έχουμε κάποια βιωματική άποψη;

Μπαίνουμε λίγο σε μαρκετινίστικες ατραπούς τώρα. Αλλά δεν πειράζει, όλη η ζωή μας ένα μάρκετινγκ έχει καταντήσει.

Το να βγάζαν ριβιού και να κατηγορούσαν τα προϊόντα που πουλάνε, θα ήταν... άσοφο τουλάχιστον. Αν δεν εκτιμάς ένα προϊόν, δεν το στοκάρεις, δεν το πουλάς. Γιατί να στοκάρεις κοντέινερ κι ύστερα να βγεις να πεις εδώ μιλάμε για χάλια μαύρα, απορώ ποιος μπουμπούνας το αγοράζει. Δε νιώθει ο πελάτης καλά έτσι. Ο πελάτης θέλει να τον θωπεύσεις, να τον κανακέψεις, ναντονε βυζάξεις. Να του πουλήσεις switch pedal (SWITCH) 100 ευρώ, και να πεις είναι "πρίμιουμ", "οποία στιβαρότης!", "ανωτέρα αισθητική". Τι να πεις; Πάρε το ανώνυμο με 10 ευρώ που κάνει την ίδια δουλειά, έτσι κι αλλιώς δε σε βλέπει ο κόσμος τι πατάς στα λάιβ πάνω στο πατάρι; Τράβα στον συνεταιρισμό ηλεκτρολόγων και αγόρασε ένα διακόπτη; Αφού τα έχεις αγοράσει, τα πουλάς.

Γενικά το ριβιούινγκ είναι ένα φαινόμενο αξιοσημείωτο, και χωράνε συζήτηση οι ψυχολογικές προεκτάσεις του, (όπως και επίσης η έξαλλα εξωστρεφής φύση του εμπορίου τη σήμερον) αλλά πάλι καταλήγουμε στο ότι αν τα βίντεο ήταν μόνο ο εξοπλισμός που τρέχει από το 0:00 του βίντεο, μούγκα σε ένα καθημερινό δωμάτιο, κι ένας που ξέρει να το χειρίζεται, λάικ θα πατάγαμε τρεις τέσσερις ξενέρωτοι, κι εκεί ακόμα μπορεί να το ξεχνάγαμε.

Φίλοι εξάχορδοι, έτσι από περιέργεια το ρωτάω... Έχει παίξει κάποιος σας με Victory, τι μέρος του λόγου είναι; 

Προσωπικά πριν δω το βίντεο αγνοούσα και την ύπαρξη τους...

'Έχουμε κάποια βιωματική άποψη;
Έχω παίξει με Cornford που υποτίθεται είναι η εταιρεία την οποία κληρονόμησε η Victory κι αυτό που μου έμεινε ως εντύπωση είναι ότι οικονομικό και boutique δεν μπαίνουν μαζι στη ίδια πρόταση.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Trending...

Νέα θέματα

Back