ΜΑΓΕΙΑ ιφλουεσιγκ (Andertons κ Victory)

εγω παντως εχω δυο ΤΡΟΜΕΡΑ βινταΤΖ μονδελα ενα του 1938 και ενα του 1939...ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΆ λαιμε

Προβολή συνημμένου 38165

Είσαι μερακλής και μπρούκλης εσύ πουλί μου, πως παίζεις με αυτές ωρέ,  ανάμεσα στα δαχτυλα σαν ρεμπέτης με τσιγάρο assούμε?

Εγω έχω ξεμείνει με αυτές...

signal-2023-08-31-173111.jpeg

Είσαι μερακλής και μπρούκλης εσύ πουλί μου, πως παίζεις με αυτές ωρέ,  ανάμεσα στα δαχτυλα σαν ρεμπέτης με τσιγάρο assούμε?

Προβολή συνημμένου 38166
Αυτές είναι τζαζ τρια μ'ένα μικρό στρογγυλό κομμάτι αραβικής πίτας κολλημένο πάνω, για καλύτερο γκριπ?

@Ali Barout ναι το καημένο... Κ κάθε φορά που'χανες κ τάιζες εικοσαρικα το μηχάνημα για κοντινιου, έλεγες πως το έκανες γιατί στεναχωρεθκες για το χάσκυ (που ήρθε πισω κανις) ?

Προβολή συνημμένου 38166

Κακως. Πολυ κακως. Θ σωστος ο ΙΦΛΟΥΕΝΣΕΡ ξηγιεται ΜΟΝΟ πενες Ντολτσε Γκαμπανα.

di-martino-penne.jpg

Αυτές είναι τζαζ τρια μ'ένα μικρό στρογγυλό κομμάτι αραβικής πίτας κολλημένο πάνω, για καλύτερο γκριπ?

Close but not cigar...

...τσιαπατα καλαμποκιου φίλουος!

Κακως. Πολυ κακως. Θ σωστος ο ΙΦΛΟΥΕΝΣΕΡ ξηγιεται ΜΟΝΟ πενες Ντολτσε Γκαμπανα.

Προβολή συνημμένου 38173

Πολλά γκαφρά assούμε, δεν έχω φίλουος, τα έφαγα σε ανταλλακτικα για Parker...

BTW, ειμαι ANTI-ιφλουέτζας, με μπερδεύεις με κάποιον άλλον assούμε...

σωστος ο ΙΦΛΟΥΕΝΣΕΡ ξηγιεται ΜΟΝΟ πενες Ντολτσε Γκαμπανα.

Μα κι αυτοί οι ηλίθιοι να μην βγάζουν κιθάρες ...

Θα είχε γεμίσει ο κόσμος Ντόλτσε Γκαμπάνα κιθάρες λέμε.

Ειδικά άμα βγάζανε και τελεκάστερ ασούμε ... θα είχε πέσει έξω η Φέντερ, η Γκίμπσον, η Άϊμπανεζ, και όλες οι άλλες εταιρείες, και θα το γυρίζανε στα ζυμαρικά.

Φέντερ μακαρόνια, Γκίμπσον μακαρόνια.

Πλέον το μαντολίνο έχει γενει τελε

Same-same but different filouooooos...

Από που νομιζεις οτι κληρονόμησαν το twang, gnawt, gnawt, gnawt, gnawt, gnawt (ρε τα αυτία σου καπάκι! Κλείσε το reverse delay ρεεεεε!)

BTW, ειμαι ANTI-ιφλουέτζας, με μπερδεύεις με κάποιον άλλον assούμε...
Καλά ο συνδυασμός Πάρκερ με fm 9 κ με γκηταρ συνθ καρα ιφλουεσε σε κάνει αλλά στο τρουπρογκγκιταρονλυ.κομ κ στο ιτσ2023μαδαφακαζγουεηκαπ.οργκ

Κ έχεις σκάσει που εδώ έχουμε ιντερνέτ του 52 ασουμε κ έχεις τρελαθεί ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά ο συνδυασμός Πάρκερ με fm 9 κ με γκηταρ συνθ καρα ιφλουεσε σε κάνει αλλά στο τρουπρογκονλυ.κομ κ στο ιτσ2023μαδαφακαζγουεηκαπ.οργκ

Είσαι ποταπός και χυδαίος! ?️

Ποιος έχει γκηταρ συνθ βρε Πινόκιο/Φινοκιο?

(ακόμα στο Θώμαν ειναι, περιμένουν οι μπαγλαμάδες το γαμωκαλώδιο εδώ και 40 τερμενα) ?

ΥΓ: μου χρωστάς εναν μηλοχυμο βρε αληταρά, αυτόν που μου βγηκε απο την μυτη...

Έχω ενισχυτή που κοστίζει 1300€ και άλλον που τον αγόρασα 20€.Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο πρώτος είναι καλύτερος από τον δεύτερο. Απάτη όλα.

@Freedom Καλώς!

Αν έρθω ν'ακουσω το φεμναην θα στον φέρω. 

Αλλιώς βαλ'τον στην παραγγελία του Τομαν

@Κβαντική Διεμπλοκή ποιος είναι ένας κ ποιος ο άλλος αν επιτρέπεται?

(Το ότι στον πρώτο λες κοστίζει, ενώ στο δεύτερο τον αγόρασες, είναι ύποπτο, αλλά για να δούμε...)

@Freedom Καλώς!

Αν έρθω ν'ακουσω το φεμναην θα στον φέρω. 

Αλλιώς βαλ'τον στην παραγγελία του Τομαν

@Κβαντική Διεμπλοκή ποιος είναι ένας κ ποιος ο άλλος αν επιτρέπεται?
Marshall jvm210h και ο άλλος  line6 spider 15w.Ενταξει δεν έχει 20 που τον πήρα εγώ έχει 80.

Επίσης εναν laney tt50h και ένας epiphone ακουστικός της πλάκας. Όλοι την ίδια δουλειά κάνουν ειδικά με ένα πετάλι μπροστά.

Αρκετοί καλοί  έως πολύ καλοί ηχοι στον τζεβηεμ, ένας κ με το ζόρι υποφερτός στο λαην σιξ (τους παλιούς εννοώ, καινούργιους δεν έχω ακούσει ). Πιστεύω πως θα ρίσκαρα κ θα έλεγα πως ο Μάρσαλ είναι καλύτερος ?

(Ο μόνος ενισχυτής που είχα κ έπαιζε κ παλεψιμα σε σπαστικα χαμηλές εντάσεις στο σπίτι. Σκεφτόμουν πως θα τον ξαναεπαιρνα τον jvm αλλά εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ένα συννεφάκι με τον @Freedom μέσα κ με κυνηγάει)

(...αλλά εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ένα συννεφάκι με τον @Freedom μέσα κ με κυνηγάει)

Και αντι για τριαινα, με Parker στο χέρι...και ειναι και μυτερή, κανόνισε γιατι θα πονέσει...

Αμ καλά λέω εγώ, οι Παρκερ φιλάνε τα έρημα assούμε...

ΥΓ: ΠΑΡΚΕΡΑΡΑ ΟΛΕ!!!

Αρκετοί καλοί  έως πολύ καλοί ηχοι στον τζεβηεμ, ένας κ με το ζόρι υποφερτός στο λαην σιξ (τους παλιούς εννοώ, καινούργιους δεν έχω ακούσει ). Πιστεύω πως θα ρίσκαρα κ θα έλεγα πως ο Μάρσαλ είναι καλύτερος ?

(Ο μόνος ενισχυτής που είχα κ έπαιζε κ παλεψιμα σε σπαστικα χαμηλές εντάσεις στο σπίτι. Σκεφτόμουν πως θα τον ξαναεπαιρνα τον jvm αλλά εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ένα συννεφάκι με τον @Freedom μέσα κ με κυνηγάει)
Παλιός είναι δεκαετίας και βάλε. Μια χαρά ήχους έχει αν ασχοληθείς. Μιλάμε πάντα για εντάσεις μέσα σε σπίτι.Προφανως σε studio η live o marshall θα είναι καλύτερος. Αλλά και εκεί με μικρόφωνο μπροστά δεν νομίζω. 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Trending...

Νέα θέματα

Back