ΜΑΓΕΙΑ ιφλουεσιγκ (Andertons κ Victory)

Πας τώρα στο Νάκα. Καινούρια μοντέλα. Υπάρχει περίπτωση να βρεις μια Μεξικάνα καλύτερη από Αμερικανική; Εγώ λέω όχι 
Τοτε γιατι πας στο Νακα? ?

Γι'αΦΤο ρωταω τι συγκρινουμε
Εμείς; Γιατί και από που ως που;

Θα δούμε τα βίντεο από τους ινφλουένσερς και θα αποφασίσουμε- ιδανικά από το κανάλι του Andertons ?

Φιλε 4χορδε (ενΙοτΕΣ και 5χορδε) και εδω ισχυει οτι ισχυει και στις κιθαρΑΙ και μπασα δηλ. "αν δεν γραφει πανω Fender (και δεφτερεΒοντοΣ: Gretsch,Rickenbacker,Gibson,Guild) ΠΕΤΑ το, ΔEN ΚΑΝΕΙ"  ?  

Απλα ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ με "αν δεν γραφει πανω Fender (και δεφτερεΒοντοΣ: VOX,MARSHALL,HIWATT,ORANGΕ) και τα ΚΑΛΑ boutique αντιγραφα τους,   ΠΕΤΑ το, ΔEN ΚΑΝΕΙ"

ΟΛΑ handwired φυσικα (ή αντε να καΜω και λιγο.... πισω σε ΣΟΒΑΡΑ PCB με τις λυχνιες στο σασσι)

ετσι για να μη κουραζεσαι δηλαδης και προΒλιματιζεσε

?
Handwired Fender ή Handwired ΚΑΛΟ boutique;

Εγώ λέω boutique συνήθως (αν δε θες ντε και καλά Fender καθαρά). Πχ Tone King αντί για Fender, Matchless αντί για Vox κλπ

Εμείς; Γιατί και από που ως που;

Θα δούμε τα βίντεο από τους ινφλουένσερς και θα αποφασίσουμε- ιδανικά από το κανάλι του Andertons ?
Θα βρεις στο καναλι Αντερτονς καλη κιθαρα κ μικροφωνο να ριξεις ενα μισ γιου λαηβ αςουμε?

Θα βρεις στο καναλι Αντερτονς καλη κιθαρα κ μικροφωνο να ριξεις ενα μισ γιου λαηβ αςουμε?
Εμ... όχι, αλλά θα το προτείνω στον sir που πληρεί τις συνθήκες- του τραγουδιστή και κιθαρίστα ?

@Nekkon άντε πηγές ή κάθεσαι κ πανηγυρίζεις την τεσσάρα? ?
Δεν πανηγυρίζω πλέον, δε γίναμε ξαφνικά ομαδάρα. Αλλά να σου πω την αλήθεια έχω φάει ένα ξενερωμα γενικό με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμα κ όταν παίζουμε Ευρώπη. Δε λέω, θα τα δω τα ματς. Γήπεδο πλέον ούτε για πλάκα. Αλλά πώς να σου δώσω να καταλάβεις, σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσω πιο ευχάριστα για το 1+1 extreme burger ? που θα φάω από τα Goody's με προσφορά Cosmote ασούμε, παρά με τον αγώνα. Να σήμερα το είδα ξεροσφύρι και μου έκατσε στο λαιμό. Φαντάσου να έτρωγα κιόλας 

Εμ... Ενώ αν φτάνεις εκεί που είχαμε φτάσει εμείς μερικά χρόνια πριν, χαίρεσαι που παίζεις Γιουρόπα ! 

Τώρα αν το προτιμάω από καλό φαί....

Μπα ...

Εκτός αν βάλουν το Σαραβάκο αποστολή

Ο Ισπανος παιζει φουλ επιθεση με ξαφνικες αμυνες. Αν κατεβει ετσι με καλη ομαδα αντιπαλο, δε θα προλαβαινουμε να μαζευουμε.

Αλλα ως τοτε, ας θυμηθουμε τα μικρατα μας, και τα πεπραγμενα των αλλων ομαδων αυτη την εβδομαδα.

Κβαντικέ είναι λίγο oversimplification αυτό ρε συ. Κ οι υπόλοιποι έχουμε ενισχυτές με τεράστια διαφορά ασούμε και υπάρχει λόγος που ο ακριβός είναι ακριβός. Είναι καλύτερος. Δε μπορείς να συγκρίνεις spider με jvm, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, και με μικρόφωνο μπροστά κλπ. Δέχομαι το "ο ήχος δεν είναι δεκαπλάσια καλύτερος, όπως είναι η τιμή", αλλά έχω καταλήξει ότι την αγορά (δυστυχώς) δεν μπορούμε να την ξεγελάσουμε. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το ακριβότερο είναι καλύτερο και φαίνεται αυτό. 
Προφανώς και είναι καλύτερος ο Marshall αν καθεσαι και ακούς τον ήχο. Διαφορετικά αν απλά παίζεις ειλικρινά δεν βλέπω σε τι εξυπηρετούν να καίνε τόσες λάμπες και πίσω να γράφει 380watt κατανάλωση. Το air-condition καίει λιγότερο. Θεωρώ ότι η αξία τους  είναι για αυτό που φτιάχτηκαν εξαρχής. Δηλαδή ο ήχος του ενισχυτή να καλύπτει από μόνος του ένα μεγάλο χώρο. 

Προφανώς και είναι καλύτερος ο Marshall αν καθεσαι και ακούς τον ήχο. 
Σώπα καλέ τώρα που θα κάθεσαι ν'ακους τον ήχο ?

Ο μόνος σωστός τρόπος να συγκρίνεις δύο μηχάνηματα  που παράγουν ήχο, είναι προφανώς χώρις να λαμβάνεις τον ήχο υπόψιν

Τώρα πέρα από την πλάκα επειδή υπάρχει ένα σοβαρό επιχείρημα σε αυτά που λες για τα βατ, υπάρχουν κ άλλες εναλλακτικές να κάνεις τη δουλειά σου κ να έχεις κ ήχο όπως πρέπει τα μοντελερς. Αλλά να συγκρίνεις ένα μηχάνημα σαν το jcm με το σπαηντερ κ να λες, "έχουν κ τα δυο ήχο; -τσεκ" με κάνει να σκέφτομαι πως ήχο κάνει κ η πόρτα μου ας πούμε..

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και για να δω πως κάθονται τα μανίκια στο χέρι 

Να πας στο σωστό μέρος τότε.

https://mag.sigmalive.com/article/22561/mehri-poy-prepei-na-ftanei-o-maniki-sto-kostoymi-o-tanimanidis-pire-tin-apantisi

Κβαντικέ, για Marshall υπάρχει και αυτή η λύση, που καίει ελάχιστα.

20200204094903_38be7830.jpeg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να πας στο σωστό μέρος τότε.

https://mag.sigmalive.com/article/22561/mehri-poy-prepei-na-ftanei-o-maniki-sto-kostoymi-o-tanimanidis-pire-tin-apantisi

Κβαντικέ, για Marshall υπάρχει και αυτή η λύση, που καίει ελάχιστα.

Ο πρώτος μου ενισχυτής. Η μεγαλύτερη μαλακια που έχει βγει ποτέ. Θυμάμαι μετα μετα απο ένα δύο μήνες με τον πρώτο μου μισθό τότε τον πέταξα και πήρα ένα valvestate 8080.Τρελη χαρά στην γειτονιά. 

Δεν υπάρχει το παλικάρι ?

Με blindfold δε μπόρεσε να αναγνωρίσει τη μωβ custom shop κιθάρα του, είπε θα κοστίζει περίπου 600£ ? 

Και την κατέταξε 4η αγαπημένη Telecaster από όσες έπαιξε ???

Είχα κι εγώ τον JVM, τον 50άρη. Μου άρεσε σχεδόν (κατά 95%) όσο o Kraken, αλλά το μέγεθος του, τα κιλά του και τα πολλά κουμπιά του με έκαναν να πάω παρακάτω.

Ενισχυτάρα πάντως.

Σε περιμένει. Πουλάς όλα τα πσήφια και επανέρχεσαι στο σωστό δρόμο σαν τον άσωτο υιό 

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
9
Εμφανίσεις
1K

Trending...

Νέα θέματα

Back