- Πόντοι
- 1,708
Τοτε γιατι πας στο Νακα? ?Πας τώρα στο Νάκα. Καινούρια μοντέλα. Υπάρχει περίπτωση να βρεις μια Μεξικάνα καλύτερη από Αμερικανική; Εγώ λέω όχι
Τοτε γιατι πας στο Νακα? ?Πας τώρα στο Νάκα. Καινούρια μοντέλα. Υπάρχει περίπτωση να βρεις μια Μεξικάνα καλύτερη από Αμερικανική; Εγώ λέω όχι
Εμείς; Γιατί και από που ως που;Γι'αΦΤο ρωταω τι συγκρινουμε
Handwired Fender ή Handwired ΚΑΛΟ boutique;Φιλε 4χορδε (ενΙοτΕΣ και 5χορδε) και εδω ισχυει οτι ισχυει και στις κιθαρΑΙ και μπασα δηλ. "αν δεν γραφει πανω Fender (και δεφτερεΒοντοΣ: Gretsch,Rickenbacker,Gibson,Guild) ΠΕΤΑ το, ΔEN ΚΑΝΕΙ" ?
Απλα ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΣ με "αν δεν γραφει πανω Fender (και δεφτερεΒοντοΣ: VOX,MARSHALL,HIWATT,ORANGΕ) και τα ΚΑΛΑ boutique αντιγραφα τους, ΠΕΤΑ το, ΔEN ΚΑΝΕΙ"
ΟΛΑ handwired φυσικα (ή αντε να καΜω και λιγο.... πισω σε ΣΟΒΑΡΑ PCB με τις λυχνιες στο σασσι)
ετσι για να μη κουραζεσαι δηλαδης και προΒλιματιζεσε
?
Θα βρεις στο καναλι Αντερτονς καλη κιθαρα κ μικροφωνο να ριξεις ενα μισ γιου λαηβ αςουμε?Εμείς; Γιατί και από που ως που;
Θα δούμε τα βίντεο από τους ινφλουένσερς και θα αποφασίσουμε- ιδανικά από το κανάλι του Andertons ?
Γιατί κιθαρότσαρκα αφού ?Τοτε γιατι πας στο Νακα? ?
Εμ... όχι, αλλά θα το προτείνω στον sir που πληρεί τις συνθήκες- του τραγουδιστή και κιθαρίστα ?Θα βρεις στο καναλι Αντερτονς καλη κιθαρα κ μικροφωνο να ριξεις ενα μισ γιου λαηβ αςουμε?
Πηγαινε τοτε εδωΓιατί κιθαρότσαρκα αφού ?
Και για να δω πως κάθονται τα μανίκια στο χέρι
Δεν πανηγυρίζω πλέον, δε γίναμε ξαφνικά ομαδάρα. Αλλά να σου πω την αλήθεια έχω φάει ένα ξενερωμα γενικό με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμα κ όταν παίζουμε Ευρώπη. Δε λέω, θα τα δω τα ματς. Γήπεδο πλέον ούτε για πλάκα. Αλλά πώς να σου δώσω να καταλάβεις, σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ θα πανηγυρίσω πιο ευχάριστα για το 1+1 extreme burger ? που θα φάω από τα Goody's με προσφορά Cosmote ασούμε, παρά με τον αγώνα. Να σήμερα το είδα ξεροσφύρι και μου έκατσε στο λαιμό. Φαντάσου να έτρωγα κιόλας@Nekkon άντε πηγές ή κάθεσαι κ πανηγυρίζεις την τεσσάρα? ?
Προφανώς και είναι καλύτερος ο Marshall αν καθεσαι και ακούς τον ήχο. Διαφορετικά αν απλά παίζεις ειλικρινά δεν βλέπω σε τι εξυπηρετούν να καίνε τόσες λάμπες και πίσω να γράφει 380watt κατανάλωση. Το air-condition καίει λιγότερο. Θεωρώ ότι η αξία τους είναι για αυτό που φτιάχτηκαν εξαρχής. Δηλαδή ο ήχος του ενισχυτή να καλύπτει από μόνος του ένα μεγάλο χώρο.Κβαντικέ είναι λίγο oversimplification αυτό ρε συ. Κ οι υπόλοιποι έχουμε ενισχυτές με τεράστια διαφορά ασούμε και υπάρχει λόγος που ο ακριβός είναι ακριβός. Είναι καλύτερος. Δε μπορείς να συγκρίνεις spider με jvm, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης, και με μικρόφωνο μπροστά κλπ. Δέχομαι το "ο ήχος δεν είναι δεκαπλάσια καλύτερος, όπως είναι η τιμή", αλλά έχω καταλήξει ότι την αγορά (δυστυχώς) δεν μπορούμε να την ξεγελάσουμε. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων το ακριβότερο είναι καλύτερο και φαίνεται αυτό.
Σώπα καλέ τώρα που θα κάθεσαι ν'ακους τον ήχο ?Προφανώς και είναι καλύτερος ο Marshall αν καθεσαι και ακούς τον ήχο.
Και για να δω πως κάθονται τα μανίκια στο χέρι
Handwired Fender ή Handwired ΚΑΛΟ boutique;
Ο πρώτος μου ενισχυτής. Η μεγαλύτερη μαλακια που έχει βγει ποτέ. Θυμάμαι μετα μετα απο ένα δύο μήνες με τον πρώτο μου μισθό τότε τον πέταξα και πήρα ένα valvestate 8080.Τρελη χαρά στην γειτονιά.Να πας στο σωστό μέρος τότε.
https://mag.sigmalive.com/article/22561/mehri-poy-prepei-na-ftanei-o-maniki-sto-kostoymi-o-tanimanidis-pire-tin-apantisi
Κβαντικέ, για Marshall υπάρχει και αυτή η λύση, που καίει ελάχιστα.
Είχα κι εγώ τον JVM, τον 50άρη. Μου άρεσε σχεδόν (κατά 95%) όσο o Kraken, αλλά το μέγεθος του, τα κιλά του και τα πολλά κουμπιά του με έκαναν να πάω παρακάτω.
Ενισχυτάρα πάντως.
One day, one day...