- Πόντοι
- 1,688
Χαχαχα ναι ρε κι έλεγα τι μου θυμίζειΆσε το πιατάκι και πάρε την κολυμπήθρα με τα φαγιά μπροστά σου .
Χαχαχα ναι ρε κι έλεγα τι μου θυμίζειΆσε το πιατάκι και πάρε την κολυμπήθρα με τα φαγιά μπροστά σου .
Οκ δεν ειναι αποψινο αλλα την Παρασκευη βρεθηκα για pit-stop στην Φλωρεντια οποτε και επρεπε να τιμηθει μια παραδοσιακη bistecca - καλυτερη φωτογραφια δεν υπαρχει, επικρατουσε ενας καποιος ενθουσιασμος/πανικος στο τραπεζι εκεινη την ωρα...
Προβολή συνημμένου 37199
Είναι μέρος του προσκυνήματος στη Φλωρεντία η ξακουστή της μπιστέκα.Οκ δεν ειναι αποψινο αλλα την Παρασκευη βρεθηκα για pit-stop στην Φλωρεντια οποτε και επρεπε να τιμηθει μια παραδοσιακη bistecca - καλυτερη φωτογραφια δεν υπαρχει, επικρατουσε ενας καποιος ενθουσιασμος/πανικος στο τραπεζι εκεινη την ωρα...
Προβολή συνημμένου 37199
Οκ δεν ειναι αποψινο αλλα την Παρασκευη βρεθηκα για pit-stop στην Φλωρεντια οποτε και επρεπε να τιμηθει μια παραδοσιακη bistecca - καλυτερη φωτογραφια δεν υπαρχει, επικρατουσε ενας καποιος ενθουσιασμος/πανικος στο τραπεζι εκεινη την ωρα...
Προβολή συνημμένου 37199
Προβολή συνημμένου 37209
ούτε λίγο ντρέσινγκ δεν μ άφησε η κακούργα να φτιάξω... τόνος λαδάκι λεμονάκι τέλος... πείνα...
ΥΓ το ψωμάκι είναι για την φωτογράφηση... μου το πήρε μετά... 2 μισες φετούλες κράτησα μετά από μάχη...?
Άσε ρε Νίκο, το καλύτερο φαΐ τρως.
Άντε ... παραπονιάρη.
να σου στέλνω τις σαλάτες που θα φτιάχνω να μου τις αλλάζεις με τα κοψίδια που κατεβάζεις Στρατούλη;...
Έχεις μιλήσει με κάποιον ειδικό γι αυτό? Προβολή συνημμένου 37211
Δεν είχα ακριβώς αυτό στο μυαλό μου, αλλά ναι, οι παραπάνω, ιδιαίτερα ο πρώτος, θα μπορούσε να σε βοηθήσει αρκετά...Προβολή συνημμένου 37212
Ωραία όλα (σχεδόν) αυτά βρε, αλλά παίζουν στην κατηγορία "Συνοδευτικά". Support band, καταλαβαίνεις.
Λείπει η headliner act που είναι Πάντα το κρέας, και κυρίως στα κάρβουνα.?