Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Οκ δεν ειναι αποψινο αλλα την Παρασκευη βρεθηκα για pit-stop στην Φλωρεντια οποτε και επρεπε να τιμηθει μια παραδοσιακη bistecca - καλυτερη φωτογραφια δεν υπαρχει, επικρατουσε ενας καποιος ενθουσιασμος/πανικος στο τραπεζι εκεινη την ωρα...

356708504_293120176549732_3447680277122250224_n.jpg

Μικρή ομελέτα με κρεμμύδι και πιπεριές 

Κορπή με πάγο (καλά, μπορεί να είναι και Belvedere) 

18 μέρες,  now,  κολοβάρεμα - μουσική, βιβλία,  βόλτες, αλλά κυρίως σαπίζοντας μπροστά σε μια οθόνη  

πρέπει να αρχίσω να ξαναψάχνω σύντομα για γυναίκα και δουλειά (το δεύτερο τόχω)

IMG_6386.jpeg

Οκ δεν ειναι αποψινο αλλα την Παρασκευη βρεθηκα για pit-stop στην Φλωρεντια οποτε και επρεπε να τιμηθει μια παραδοσιακη bistecca - καλυτερη φωτογραφια δεν υπαρχει, επικρατουσε ενας καποιος ενθουσιασμος/πανικος στο τραπεζι εκεινη την ωρα...

Προβολή συνημμένου 37199

Από μέγεθος του κοκάλου να υποθέσουμε ότι πρόκειται περί προβοσκιδωτού απο την αρκτική περιοχή της Ευρασίας ακα μαμούθ?  :classic_laugh:

Πάντα τέτοια οντις!!

Προβολή συνημμένου 37199
Είναι μέρος του προσκυνήματος στη Φλωρεντία η ξακουστή της μπιστέκα.

Το Duomo, το Ponte Vecchio, τα παλάτια και το βραδάκι η μπριζολάρα!

Μαζί κι ένα Κιάντι και την έκανες ταράτσα.

Την κατάφερες μόνος σου;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Προβολή συνημμένου 37199

και την ποστάρεις ήμερα που ξεκινάω δίαιτα και έχω λυσσάξει στην πείνα με τα λαχανοειδή; προβοκάτσια... πτου σου και σε είχα και σε υπόληψη...

tonosalata by npap.jpg

ούτε λίγο ντρέσινγκ δεν μ άφησε η κακούργα να φτιάξω... τόνος λαδάκι λεμονάκι τέλος... πείνα...

ΥΓ το ψωμάκι είναι για την φωτογράφηση... μου το πήρε μετά... 2 μισες φετούλες κράτησα μετά από μάχη...?

Προβολή συνημμένου 37209

ούτε λίγο ντρέσινγκ δεν μ άφησε η κακούργα να φτιάξω... τόνος λαδάκι λεμονάκι τέλος... πείνα...

ΥΓ το ψωμάκι είναι για την φωτογράφηση... μου το πήρε μετά... 2 μισες φετούλες κράτησα μετά από μάχη...?

Άσε ρε Νίκο, το καλύτερο φαΐ τρως.

Άντε ... παραπονιάρη.

Άσε ρε Νίκο, το καλύτερο φαΐ τρως.

Άντε ... παραπονιάρη.

να σου στέλνω τις σαλάτες που θα φτιάχνω να μου τις αλλάζεις με τα κοψίδια που κατεβάζεις Στρατούλη;... με τον πόνο μου παίζεις α; ?

αλλά τι ανάγκη έχεις εσύ... και στην Φλωρεντία να σε στείλω να τιμάς τις bistecc-ες με τη σέσουλα αδυνατισμένος θα μου γυρίσεις...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
να σου στέλνω τις σαλάτες που θα φτιάχνω να μου τις αλλάζεις με τα κοψίδια που κατεβάζεις Στρατούλη;...

Ποια κοψίδια βρε Νίκο?

Μελιτζάνες, πιπεριές, ντομάτες, κρεμμύδια, πρασινάδες και τα ρέστα γουστάρω εγώ.

Πολύ σπάνια να φάω κοψίδια.

Δεν είχα ακριβώς αυτό στο μυαλό μου, αλλά ναι, οι παραπάνω, ιδιαίτερα ο πρώτος, θα μπορούσε να σε βοηθήσει αρκετά...Προβολή συνημμένου 37212

Ψητά μανιτάρια, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκυθάκια που ξέρω ότι είναι τα αγαπημένα σου, όλα στην ψησταριά γίνονται.

Και μια πρέζα μπαλσάμικο, μαζί με τυρί στην σχάρα, μπόλικη ρίγανη, δύο νταμιζάνες κράσο, και .... άντε γεια.

Ψητά μανιτάρια, πιπεριές, μελιτζάνες, κολοκυθάκια image.gif που ξέρω ότι είναι τα αγαπημένα σου, όλα στην ψησταριά γίνονται.

Και μια πρέζα μπαλσάμικο, μαζί με τυρί στην σχάρα, μπόλικη ρίγανη, δύο νταμιζάνες κράσο, και .... άντε γεια.
Ωραία όλα (σχεδόν) αυτά βρε, αλλά παίζουν στην κατηγορία "Συνοδευτικά". Support band, καταλαβαίνεις. image.gif

Λείπει η headliner act που είναι Πάντα το κρέας, και κυρίως στα κάρβουνα.☝️?

Λείπει η headliner act που είναι Πάντα το κρέας, και κυρίως στα κάρβουνα.☝️?

Κάθε Σ-Κ ο αδερφός μου βάζει κάρβουνα στην χτιστή ψησταριά στον κήπο.

Ε, εγώ τρώω σαλατικά, και αν περισσέψει τίποτα από κρεατοψαρικά, τα τρώω μετά για να μην τα πετάξουμε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back