Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Είσαι μια αμόλυντη ψυχή βρε καταρράχτη 
Δεν ήμουν πάντα έτσι. Αλλά 4 χρόνια σε μοναστήρι του Θιβέτ με έκανε να δω τα πράγματα διαφορετικά.... image.gif

Είχε έρθει κι εκεί η Ελένη και σου μαγείρευε?
Εκεί φίλος ήμασταν σε συνεχή νηστεία, τρώγαμε ό,τι έβγαζε η γη, κυρίως καρπούς και ό,τι περπατούσε/κολυμπούσε/πετούσε.  image.gif

Τα απλά πράγματα στη ζωή είναι που μετράνε. Ένα λουλούδι, μια βόλτα με τον σκύλο σου στην εξοχή, ένα ποτό με την παρέα, ένα Minimoog (?), μια ομελέτα απ'τα χεράκια σου με σάλτσα ντομάτας/τριμμένο κεφαλοτύρι/φέτα/φρέσκο ψωμάκι και ένα ποτηράκι (500ml) Coca Zero,? απλά, καθημερινά πραγματάκια που ομορφαίνουν τη ζωή...  image.gif

image.png

Τα απλά πράγματα στη ζωή είναι που μετράνε. Ένα λουλούδι, μια βόλτα με τον σκύλο σου στην εξοχή, ένα ποτό με την παρέα, ένα Minimoog (?), μια ομελέτα απ'τα χεράκια σου με σάλτσα ντομάτας/τριμμένο κεφαλοτύρι/φέτα/φρέσκο ψωμάκι και μια παλέτα μπύρες Pils, απλά, καθημερινά πραγματάκια που ομορφαίνουν τη ζωή... Προβολή συνημμένου 37185

Εντάξει, το διόρθωσα.

Κάτσε ρε Κώστα, κάτσε, τι "ομελέτα απ'τα χεράκια σου" μας τσαμπουνάς εκεί?

Που είναι η Ελένη σήμερα? Ε??
Το περίμενα ότι θα με ρωτήσεις. Η Ελένη μού ζήτησε να σου μεταφέρω το παρακάτω:

"Μην ανησυχείς αγαπητέ Φιούζιε, είμαι μια χαρά στη υγεία μου και το αυτό εύχομαι και δι’υμάς." ?

Αργότερα θα μου φέρει και κάνα-δυο τυροπιτάρια... image.gif

Πολύ ομελέτα έχει πέσει η μου φαινεται;
Σπαγγέτι με κόκκινη σάλτσα σκεφτόμουν να φτιάξω σήμερα, αλλά η ζέστη είχε άλλα σχέδια...

Φαγητό για καύσωνα βλέπω. :classic_tongue:

Η Kaiser με τελείωσε.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back