Τι τρώτε σήμερα/τώρα?

Πάνω που μου έλεγα «ωραίες μπάμιες έφτιαξες σήμερα ρε μεγάλε»
Για μπάμιες θα κάνω μια εξαίρεση διότι είναι τεράστια λατρεία μου... ?

Μόλις γύρισα από το (αναγκαστικό) περπάτημα πτώσης κοιλούμπας. Νομίζω ότι η... ποίηση (και αυτή η στήλη) πρέπει να καταργηθεί. Υπάρχει και κόσμος σε δίαιτα λαίμαι. Δεν μπορεί να βλέπει... ποιητικό περιεχόμενο ?

Βάλε έστω μια tele...
Διαλειμματική ρε φιλωΟυζ τα έχουμε πει αΦτα,δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ άλλο (χολιστερινη 135 πριν δέκα μέρες είχα και τρώω ΜΟΝΟ τέτοια ?) 1.77 ύψος 72 κιλά εδώ και τρία χρόνια που την κάνω , εντάξει κάνω ένα moderation στις μπύρες πίνω μόνο μέχρι 2 λίτρα την ημέρα ?

Κάτσε γιατί μας κερασανε και παγωτακι

20230707_214715.jpg

Πίτα σουβλακιού, με τυρί, ψητή μελιτζάνα, ντομάτα, απάκι, ψητή πιπεριά Φλωρίνης, και από πάνω cottage cheese με καπνιστή πάπρικα.

Εξαιρώντας τη πίτα σουβλακίου (που συνήθως έχουν πολύ ζάχαρη και με ξενερώνει) το κάθε υλικό είναι γροθιά!

Ο δε συνδυασμός τους..... ξεροκατάπια διάολε!

Κρίσιμη ερώτηση, στο ποτήρι τι υπάρχει;

Εξαιρώντας τη πίτα σουβλακίου (που συνήθως έχουν πολύ ζάχαρη και με ξενερώνει)

Όλα αυτά τα υπέροχα (για τα γούστα μου) υλικά, θέλουν ένα καλό, γευστικό κρεβάτι να ξαπλώσουν πάνω του.

Εγώ χρησιμοποιώ συνήθως πίτες για σουβλάκια.

Αν θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ζυμωτό ψωμί, να σηκωθούνε και οι νεκροί να σε παρακαλάνε να τους δώσεις να φάνε.

Πίτα σουβλακιού, με τυρί, ψητή μελιτζάνα, ντομάτα, απάκι, ψητή πιπεριά Φλωρίνης, και από πάνω cottage cheese με καπνιστή πάπρικα.

Νιώθω να τσούζουν οι σιελογόνοι αδένες, ξέρετε, δυο δάχτυλα πιο κάτω από το αυτί, εκεί πίσω στη βίδα του σαγονιού.........

Διαλειμματική ρε φιλωΟυζ τα έχουμε πει αΦτα,δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ άλλο (χολιστερινη 135 πριν δέκα μέρες είχα και τρώω ΜΟΝΟ τέτοια ?) 1.77 ύψος 72 κιλά εδώ και τρία χρόνια που την κάνω , εντάξει κάνω ένα moderation στις μπύρες πίνω μόνο μέχρι 2 λίτρα την ημέρα ?
 Το μόνο που αξίζει στη  διαλειμματική είναι ότι νηστικός θα την ακούς καλύτερα από τις μπύρες.?

Μελιτζάνες, πατάτες, κρεμμύδια, ντομάτα τριμμένη, gouda και φέτα τριμμένη, κομμάτια γαλοπούλας καπνιστής, σκόρδο, μαϊντανός, φέτα. Συνοδεύεται με ψωμί και φυσικά, Coca Zero on ice. image.gif

Μία προσφορά της Ελένης της γειτόνισσας.?? 

image.png

Μελιτζάνες, πατάτες, κρεμμύδια, ντομάτα τριμμένη, gouda και φέτα τριμμένη, κομμάτια γαλοπούλας καπνιστής, σκόρδο, μαϊντανός, φέτα. Συνοδεύεται με ψωμί και φυσικά, Coca Zero on ice.Προβολή συνημμένου 37006

Μία προσφορά της Ελένης της γειτόνισσας.?? 

Προβολή συνημμένου 37007
Θελουμε και μεις πες της.

Και ζηρο κι ασπαρταμες κομμενες ειπαμε

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back