- Πόντοι
- 2,878
Για μπάμιες θα κάνω μια εξαίρεση διότι είναι τεράστια λατρεία μου... ?Πάνω που μου έλεγα «ωραίες μπάμιες έφτιαξες σήμερα ρε μεγάλε»
Για μπάμιες θα κάνω μια εξαίρεση διότι είναι τεράστια λατρεία μου... ?Πάνω που μου έλεγα «ωραίες μπάμιες έφτιαξες σήμερα ρε μεγάλε»
Διαλειμματική ρε φιλωΟυζ τα έχουμε πει αΦτα,δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ άλλο (χολιστερινη 135 πριν δέκα μέρες είχα και τρώω ΜΟΝΟ τέτοια ?) 1.77 ύψος 72 κιλά εδώ και τρία χρόνια που την κάνω , εντάξει κάνω ένα moderation στις μπύρες πίνω μόνο μέχρι 2 λίτρα την ημέρα ?Μόλις γύρισα από το (αναγκαστικό) περπάτημα πτώσης κοιλούμπας. Νομίζω ότι η... ποίηση (και αυτή η στήλη) πρέπει να καταργηθεί. Υπάρχει και κόσμος σε δίαιτα λαίμαι. Δεν μπορεί να βλέπει... ποιητικό περιεχόμενο ?
Βάλε έστω μια tele...
Κρίσιμη ερώτηση, στο ποτήρι τι υπάρχει;
Εξαιρώντας τη πίτα σουβλακίου (που συνήθως έχουν πολύ ζάχαρη και με ξενερώνει)
Το μόνο που αξίζει στη διαλειμματική είναι ότι νηστικός θα την ακούς καλύτερα από τις μπύρες.?Διαλειμματική ρε φιλωΟυζ τα έχουμε πει αΦτα,δεν υπάρχει ΤΊΠΟΤΑ άλλο (χολιστερινη 135 πριν δέκα μέρες είχα και τρώω ΜΟΝΟ τέτοια ?) 1.77 ύψος 72 κιλά εδώ και τρία χρόνια που την κάνω , εντάξει κάνω ένα moderation στις μπύρες πίνω μόνο μέχρι 2 λίτρα την ημέρα ?
Μία προσφορά της Ελένης της γειτόνισσας.??
Λάθος κατάλαβες φίλος...?
Ε τώρα, σαλιγκάρια βόσκουμε ωρέ φιούζιε?...?Και που ξέρεις εσύ τι κατάλαβα? ?
Ε τώρα, σαλιγκάρια βόσκουμε ωρέ φιούζιε?...?
Θελουμε και μεις πες της.Μελιτζάνες, πατάτες, κρεμμύδια, ντομάτα τριμμένη, gouda και φέτα τριμμένη, κομμάτια γαλοπούλας καπνιστής, σκόρδο, μαϊντανός, φέτα. Συνοδεύεται με ψωμί και φυσικά, Coca Zero on ice.Προβολή συνημμένου 37006
Μία προσφορά της Ελένης της γειτόνισσας.??
Προβολή συνημμένου 37007