- Πόντοι
- 1,688
Νομίζω θα ακουγόταν το ίδιο κατά 99% ?Ναι αλλά αν είχες παίξει εσύ ακριβώς το ίδιο track σε axe fx;
Νομίζω θα ακουγόταν το ίδιο κατά 99% ?Ναι αλλά αν είχες παίξει εσύ ακριβώς το ίδιο track σε axe fx;
Και οποία συμπεράσματα βγάζετε από αυτό.
Φιούζιε πες μου λίγο για την εμπειρία σου με τους ενισχυτές back in the day, πριν εφευρεθούν τα ιντερνέτ και όλα αυτά τα μπλιμπλίκια. Δεν σου άρεζαν ούτε τότε? Θυμάμαι σε ένα παλιό thread είχες στάξει λίγο μέλι για έναν ampeg...Εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι αν είχες axe-fx σίγουρα δεν θα χρειαζόσουν κανέναν ενισχυτή.
Φιούζιε πες μου λίγο για την εμπειρία σου με τους ενισχυτές back in the day, πριν εφευρεθούν τα ιντερνέτ και όλα αυτά τα μπλιμπλίκια. Δεν σου άρεζαν ούτε τότε? Θυμάμαι σε ένα παλιό thread είχες στάξει λίγο μέλι για έναν ampeg...
Αν θες ενισχυτή κ γλυκό πάρε αυτονΚαι τότε μου άρεσαν και τώρα μου αρέσουν.
Μου αρέσουν όλα τα είδη (ενισχυτές, λάμπες τρανζίστορ, digital, πλαγκίνς, τα πάντα), αλλά όχι όλα σε κάθε είδος.
Αυτός ο Ampeg είναι ο πιο γλυκός καθαρός ενισχυτής που έχω παίξει/ακούσει ποτέ.
Και έχω ακούσει αρκετούς.
Έχω ακούσει μόνο το Centura και πάλι από Chris Buck μόνο, αλλά είναι πεταλάρα. Ωραία εταιρία φαίνεταιΠροτιμώ οοοοολα τα μηχανήματα της ceriatone από οποιοδήποτε γλυκό.
Η αλήθεια είναι ότι το γλυκό πρέπει να έχει σοκολάτα. Καλό το κανταΐφι, δε λέω. Αλλά προφιτερόλ ρε φίλως...
Η αλήθεια είναι ότι το γλυκό πρέπει να έχει σοκολάτα. Καλό το κανταΐφι, δε λέω. Αλλά ....
Το τσάκιζα σε δυο μπουκιές.Αυτό το κανταΐφι με σοκολάτα πώς το βλέπεις?
Το τσάκιζα σε δυο μπουκιές.
Φιούζιε τη ζωή πρέπει να τη μελετάς. Δίαιτες και να χαμε να λέγαμε. Ο Randy πέθανε στα 25. Ο SRV στα 35. Ο Jeff Beck στα 78. Και ήταν όλοι τους σαν σουβλί που λέει και ο Χατζηχρήστος. Ενώ ο τεράστιος BB King; Τεράστιος μεταφορικά και κυριολεκτικά. Έφυγε στα 89, χορτάτος (pun intended) και μη ξέροντας πόσα παιδιά έχει ασούμε ?
Άμα είναι να παίξω Ηπειρώτικα. Θα ξεχάσω να πεθάνω ασούμεΕάν το συσχετίσεις με το τέμπο που παίζουν, τα αργά μπλουζ προσφέρουν μακροζωία...