boukas συμφωνω μαζι σου για τους δικαναλους. 100%. Αυτους θεωρω θεμιτους ενισχυτες. Για τετοιους κ καλυτερους (κυριως για σειρα mark) μαζευω λεφτα!
Για τη συγκριση valveking T60 τη θεωρω βασιμη αφου ειναι στα ιδια λεφτα...Ομως ο Τ60 ειναι made in USA. Αν ηταν made in prc με κοστος 200+ το πολυ, ποιος ο λογος να επαιρνα blackheart για gain καταστασεις που μου αρεσουν???Και απεχθανομαι το πεταλι-καθαρο τι να κανουμε τωρα.
Αν παλι εχει κανεις να προτεινει μια λυση για καλο high gain-metal λαμπατο κινεζικο στα λεφτα που κανει ο T60 τωρα, ποιος ειναι αυτος??? Κ θα ειναι "world class" επειδη ειναι λαμπα???Ο blackstar φαινεται ενδιφερων κ ισως παιζει κ "χαμηλα" αλλα κανει 100% αυτο που μου αρεσει??? Ο Τ60 το κανει ενα σιγουρο 95, παντα, χωρις λαμπες. Κοινως δε θα επαιρνα κατι μονο κ μονο για να ειναι λαμπα.
Οι αποψεις μου συγκλινουν παρα πολυ με του YiorgosZ.
Κ με του pureanalog (γεια σου ρε μαριε!)
Ο Superfunk κτλ εχουν μεν δικιο πανω σε αυτα που σχολιαζουν αλλα δεν κατλαβαινουν ο,τι εμενα με αφηνουν παγερα αδιαφορο. Δε με αγγιξαν βρε αδελφε. Δε με αγγιξαν jcm, engl thunder, koch twintone, dsl(μπλιαχ!) οχι γιατι δεν ειναι καλοι εως μαγικοι για αυτο που κανουν αλλα γιατι αυτο που κανουν, δεν το θελω κ δε το πληρωνω στην τελικη. Το πληρωνεις για triaxis, λαμπες καμπινες συμφωνοι, ειναι καλυτεροι απο τo tech21 κτλ συμφωνοι αλλα μην περιμενεις να σου πω οτι ηταν τοοοοοοσο πολυ καλυτεροι η ο,τι αξιζαν τα λεφτα που ζητανε. Η συναρτηση ειναι συνθετη:μεταπωληση-hype mojo- χρηστικοτητα κι ας δωσει ο καθενας το βαρος του οπου θελει.
Απλα αν ξαναβγει καποιος παλι κι αρχισει Ενταξει τωρα οι λαμπατοι φτηνυναν κ η πλειοψηφια των κιθαριστων ανα τον κοσμο μπλα μπλα ΤΡΑΓΙΚΑ καλυτεροι μπλα γιατι ναι μεν παλι θα εχει δικιο αλλα παλι επαναλαμβανεται...Ουτως η αλλως αν θελεις να εισαι οκ κ να εχει προσωπικοτητα δε χρειαζεται να παιξεις εκ του ασφαλους αλλα πιστευω να διαλεξεις με τα αυτια σου κ τις αναγκες σου χωρις να χρειαζεται να απολογηθεις σε ενα forum που οχι για κακο κ ισως λογω εμπειριας τελικα πιστευω δεν αποφευγει τους δογματισμους και ασχετα με το αν λαμπει κατι μεσα σε ενα ενισχυτη η εχει dac για να βγαζει ηχο. Ουτε να ανηκεις στην πλειοψηφια. Αλλωστε η εικονα bbking σε solidστειτακι