Σχετικα με το δεύτερο μισο...
1. Αυτα ισχύουν για κάθε μουσική... Απο ΠΑΝΤΑ... δεν έγιναν τώρα...οποτε οι αριθμοί υπηρχαν παντα και παντα κατι έδειχναν...
2. Δεν ειναι ΟΛΑ κατασκευασμένα ουτε ΟΛΟΙ οι ακροατές λαθος και εγω σωστός...
3. Κατι κανει καλα ο Πλιάτσικας γαμωτο!!! ?
Συμφωνω σε πολλα απο οσα λες.Ομως:Θα σου απαντήσω βρε Λεων μου σε όλα.
1. Οι αριθμοί κατά την γνώμη μου εκφράζουν μόνο την δημοφιλία.
Ένας από τους αρκετούς παράγοντες που την δημιουργούν μπορεί να είναι η ποιότητα.
Σίγουρα όμως όχι ο πιο σημαντικός.
Υπάρχουν τόσοι πολλοί άλλοι σημαντικοί παράγοντες που την διαμορφώνουν, είδικά σήμερα, που η πληροφορία μαθαίνεται πριν καν υπάρξει.
2. Δεν ξέρω αν είναι όλα κατασκευασμένα, ξέρω όμως ότι υπάρχουν μεγάλα συμφέροντα που έχουν και την δυνατότητα, και την θέληση, να επηρεάσουν τα "θέλω" των καταναλωτών, αλλά και να κονσερβοποιήσουν το προϊόν που τους παρέχουν.
Η δημιουργικότητα και η αληθινή έκφραση πια είναι είδη προς εξαφάνιση, ειδικά στις μουσικές μεγάλης δημοφιλίας.
3. Σαφώς και ο Πλιάτσικας κάνει κάτι καλά.
Όχι απλά καλά, αλλά πάρα πολύ καλά.
Εκμεταλλεύτηκε την δημοφιλία της μπάντας του, έκανε τις κατάλληλες γνωριμίες, κονσερβοποίησε ωραία την εικόνα εαυτού του, και προσφέρει την "ευαισθησία κατά παραγγελία", ή "πες μου πώς το θέλεις να στο φτιάξω το παράπονο του μοναχικού τροβαδούρου του έρωτα".
Ελπίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.
μα για τον δεύτερο μαλώνουμε τόση ώραΜην τσακώνεστε ρε παιδιά.
Αφού είμαι ο καλύτερος από όλους σας.
Ε μην αρχίσουμε αρχίσουμε και τις μουσικές προσβολές τώρα... ?...και φλαμάρεις.
Ε, τώρα κι εσύ... Καμία προσβολή. Εκανα το λάθος να να πάρω σοβαρά κάτι που έγραψε - έχω το ελάττωμα να παίρνω στα σοβαρά τον άλλον.Ε μην αρχίσουμε αρχίσουμε και τις μουσικές προσβολές τώρα... ?
(σα να λέμε δηλ. ότι οι Beatles που έφεραν τον Billy Preston να παίξει μαζί τους, ήταν επειδή "πέταξαν" τον McCartney) και μάλιστα τα ακούμε από υποτίθεται σοβαρούς ανθρώπους που διδάσκουν και μουσική... αστεία πράγματα.
Η κουβέντα πάντως παρότι έχει ξεφύγει, καταγράφει ενδιαφέρουσες απόψεις. Keep on guys
Βεβαια, καταλήξαμε να διαβάζουμε φαιδρότητες, όπως ότι αν φέρω έναν κημπορντίστα να παίξει στο άλμπουμ μου , πως αυτό σημαίνει ότι "πετάω" τον δικό μου κημπορντίστα (σα να λέμε δηλ. ότι οι Beatles που έφεραν τον Billy Preston να παίξει μαζί τους, ήταν επειδή "πέταξαν" τον McCartney)
άσε που ο αθεόφοβος ο Sir όποτε ζορίζονταν ο George έπαιζε εκείνος το σόλο....
Βρε όχι. Έγραψες 'φλαμάρεις' που είναι από τα χειρότερα που μπορεί να ακούσει μια μπάντα και σημαίνει σε γενικές γραμμές ότι δεν είναι δεμένη και παίζει αλλού ντ' αλλού, και χρησιμοποίησα το λογοπαίγνιο με το flame για να κάνω ένα μάλλον ατυχές αστείο.Ε, τώρα κι εσύ... Καμία προσβολή.
ναι αυτός.
Ποιός νόμισες?
Φούζιε, καθένας με τον πόνο του βλέπω εδώ πέραΤι να σου πει μετά ε?
kinky?
Είδε κι έπαθε ο Νέστορας να απαλλαγεί από αυτήν.
τα ίδια έπαθε κι ο Nile....
έτρεχε από πίσω του και ρώταγε γιατί δεν τη θέλει...
δεν τον είπα τυχαία, κι αυτός με στρατο παίζειΑχ αυτοί οι μεγάλοι μουσικοί, τι τραβάνε ρε παιδί μου.