- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
ισχύει και αυτό αλλά πάλι υπάρχουν και εξαιρέσεις.Ποιος ειναι ο καλυτερος Bond ειναι ενα υποκειμενικο ζητημα..
Αν εισαι γεννημενος το 40 - 60 ο καλυτερος για σενα...ειναι ο Connery...
Αν εισαι γεννημενος 70 -80, καλυτερος ειναι ο Moore ή ο Dalton
Αν εισαι 90 ειναι ο Brosnan.
Aν εισαι 2000 κ μετα ειναι ο Graig.
O Weckl απο οτι ξερω δεν συμμετειχε σε κανενα απο τα soundtrack της σειρας.
ισως σου κανω κ κανα Like και εγω τοτε.
Εγώ είμαι γεννημένος το 70-80 και για κάποια πράγματα μου αρέσει ο Κόννερι και για κάποια ο Κραίγκ.
Επίσης τα αγαπημένα μου κομμάτια είναι το STH και το BR του 70 αν θυμάμαι καλά αν και ήμουν μωρό όταν βγήκαν και τα άκουσα μεταγενέστερα και επίσης ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια του σήμερα είναι αυτό
για εμένα υπάρχουν δογματικοί πορωμένοι, υπάρχουν πιο προσαρμοστικοί που εκτιμούν και το παλιό και το καινούργιο, όλα υπάρχουν και τίποτα δεν είναι κακό.
Το ποια ήταν η καλύτερη εποχή της μουσικής είναι ανάλογα τις παραμέτρους που θα βάλουμε για να κρίνουμε και όλα είναι υποκειμενικά ενώ υπάρχει και βέβαια αντικειμενική προσέγγιση για θέματα τεχνικής, που και πάλι υποκειμενική είναι στο τέλος της μέρας.
Για το αρχικό θέμα το σήμερα είναι έτσι σήμερα και έτσι εξελίσσονται τα πράγματα.
Η νέα γενιά μουσικών ιδιαίτερα στον επαγγελματικό χώρο βλέπω πως εξελίσσεται και ελίσσεται σύμφωνα με τις εξελίξεις.