- Πόντοι
- 2,148
δεν τον είπα τυχαία, κι αυτός με στρατο παίζειΑχ αυτοί οι μεγάλοι μουσικοί, τι τραβάνε ρε παιδί μου.
(κάστερ)
δεν τον είπα τυχαία, κι αυτός με στρατο παίζειΑχ αυτοί οι μεγάλοι μουσικοί, τι τραβάνε ρε παιδί μου.
διαφωνεις KAI EΣΥ οτι στο συγκεκριμενο κομματι "πεταξαν" εξω τον Mason?Ε, τώρα κι εσύ... Καμία προσβολή. Εκανα το λάθος να να πάρω σοβαρά κάτι που έγραψε - έχω το ελάττωμα να παίρνω στα σοβαρά τον άλλον.
Δεν απάντησα όμως, απλά για να προχωρήσει η συζήτηση.
Βεβαια, καταλήξαμε να διαβάζουμε φαιδρότητες, όπως ότι αν φέρω έναν κημπορντίστα να παίξει στο άλμπουμ μου , πως αυτό σημαίνει ότι "πετάω" τον δικό μου κημπορντίστα (σα να λέμε δηλ. ότι οι Beatles που έφεραν τον Billy Preston να παίξει μαζί τους, ήταν επειδή "πέταξαν" τον McCartney) και μάλιστα τα ακούμε από υποτίθεται σοβαρούς ανθρώπους που διδάσκουν και μουσική... αστεία πράγματα.
Η κουβέντα πάντως παρότι έχει ξεφύγει, καταγράφει ενδιαφέρουσες απόψεις. Keep on guys
Διαβάζοντας τις 17 σελίδες του θέματος "Social media και νέα γενιά μουσικών", που ήλπιζα να με αφορά όντας νέος, έχω να πώ ότι είναι κρίμα (γιατί όχι και ντροπή) οι 10+ σελίδες απο αυτές να είναι αντικρουόμενες υποκειμενικές απόψης και σε ορισμένα σημεία καταστάσεις απείρου κάλλους τύπου γιατί έριξες τα μπουγαδόνερά σου μπροστά απο την πόρτα μου μωρή.
Αν η φάση ήταν Live video streaming σίγουρα δε θα είχε καμία απολύτως διαφορά απο τα γνωστά τηλεοπτικά πάνελ όπου επικρατεί ένα τσίρκο.
Όχι τίποτα άλλο, πρεσβεύουμε υποτίθεται και τις τέχνες εδω μέσα ρε παιδιά.
No offense, άποψή μου πάντα (κοίτα να δείς που στο τέλος θα υπογράφουμε έτσι το κάθε post...)
Παμπόνηρος!Πάντως παραδοσιακά στο νόιζ ξεκινάει ένα θέμα π.χ. "Ποια η άποψή σας για την Ζαν Ντ' Αρκ;" και καταλήγουμε να τσακωνόμαστε για τον αν ο Ρότζερ Μουρ ήταν καλύτερος Τζέιμς Μποντ από τον Σον Κόννερυ. (που δεν ήταν ούτε για πλάκα δηλαδή μην τρελαθούμε τελείως)
αν ο Ρότζερ Μουρ ήταν καλύτερος Τζέιμς Μποντ από τον Σον Κόννερυ. (που δεν ήταν ούτε για πλάκα δηλαδή μην τρελαθούμε τελείως)
Τι πόλεμος να γίνει αφού δεν τίθεται θέμα. Είναι αδιαμφισβήτητο ΓΕΓΟΝΟΣ.ρίχνεις την βόμβα για να ξεκινήσει νέος πόλεμος
Επίσης άλλο χαρακτηριστικό είναι ότι εγείρονται θέματα τα οποία ουδέποτε προβλημάτισαν το κοινό ή τους ίδιους τους μουσικούς αλλά εδώ μέσα γίνονται αντικείμενο ομηρικών μαχών.
Συγνώμη που γελάω αλλά φαντάστηκα κάποιον να είναι κατακόκκινος απο τα νέυρα και να φωνάζει για το ποιός είναι καλύτερος james bond.Τι πόλεμος να γίνει αφού δεν τίθεται θέμα. Είναι αδιαμφισβήτητο ΓΕΓΟΝΟΣ.
καταλήγουμε να τσακωνόμαστε για τον αν ο Ρότζερ Μουρ ήταν καλύτερος Τζέιμς Μποντ από τον Σον Κόννερυ.
.
Τον Weckl φίλε Νίκο, τον ζητάνε όλοι γιατι μπορεί να παίξει τα πάντα.Συγνώμη που γελάω αλλά φαντάστηκα κάποιον να είναι κατακόκκινος απο τα νέυρα και να φωνάζει για το ποιός είναι καλύτερος james bond.
αυτό τώρα δεν ήταν τίμιο....
με 200 ευρώ θα έρθει και σε μένα...Τον Weckl φίλε Νίκο, τον ζητάνε όλοι γιατι μπορεί να παίξει τα πάντα.
ΚΑΙ τον Τζέημς Μποντ. ?
ισως σου κανω κ κανα Like και εγω τοτε.με 200 ευρώ θα έρθει και σε μένα...
τότε να δεις ποσα like θα πάρω...
Ποιος ειναι ο καλυτερος Bond ειναι ενα υποκειμενικο ζητημα..
Αν εισαι γεννημενος το 40 - 60 ο καλυτερος για σενα...ειναι ο Connery...
Αν εισαι γεννημενος 70 -80, καλυτερος ειναι ο Moore ή ο Dalton
Αν εισαι 90 ειναι ο Brosnan.
Aν εισαι 2000 κ μετα ειναι ο Graig.
Όχι σαν κάτι άλλους, που πάνε παντού, αρκεί να τους στάξουν κανένα δολάριο