V
VangelisV
Guest
Πόσοι ξέρουν π.χ. ότι σε δίσκο των Pink Floyd έχει γράψει άλλος ντραμς ενώ είχαν ήδη τον Mason? στους Βeatles αντί για τον Ringo?Η ενορχήστρωση φυσικά παίζει ρόλο σ' αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι αλλάζει κάτι σημαντικά στις πιθανότητες επιτυχίας, με την συμμετοχή κάποιου άλλου μουσικού αντί αυτού που παίζει στο κομμάτι, από την στιγμή που θα ακολουθούσε έτσι κι αλλιώς τις επιταγές του παραγωγού και του συνθέτη.
αλλά όπως είπε κάποτε και ένας μάστορας (που δεν τον ξέρω προσωπικά ούτε έχω πιει 100 καφέδες μαζί του) "η έμπνευση και η σύνθεση προέχουν έναντι των υπόλοιπων" οπότε σε ένα τυχαίο παράδειγμα θα χρησιμοποιήσω το Bohemian Rhapsody που έγραψε ο Mercury, θα ήταν επιτυχία και χωρίς το σόλο του May ή αν έπαιζε το σόλο κάποιος άλλος
ναι, εγώ δε βρήκα κάτι ενδιαφέρον στο υπόλοιπο. Σόρρυ.VangelisV, έγραψε ένα μεγάλο σχόλιο. Από ΌΛΟ το ενδιαφερον σχόλιο του, βρήκες να σχολιάσεις αυτό, σου εξήγησε πώς το εννούσε, μην το συνεχίζεις, για χάρη της συζήτησης.
Ποια συζήτηση ακριβώς? εγώ βλέπω μια σαλάτα από απόψεις περί διαφορετικών θεμάτων που ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί σονάλλον. Κοινώς γράφει ο καθένας ότι θυμάται και ότι χαίρεται και ότι του κ@υλώσει. Και όπως θα έλεγε και κάποιος άλλος μάστορας εκ Βελγίου "over and out"