Βλέπετε ταινίες?

Πως βλέπετε ταινίες?

• Σύνολο ψηφοφόρων
    36
Aφου τα βάζουν όλα για ποσοστώσεις, inclusion και τέτοια, δε βάζανε και όπλα σύγχρονα και εκρήξεις να πέφτει πιστολίδι εκεί πέρα να δουλέψει και καλύτερα το DOLBY το ATMOS να γουστάρουμε; :ROFLMAO:

Γιατί οι 300 γυρίστηκαν σε μια εποχή που δεν υπήρχαν woke αφηγήματα, ποσοστώσεις αναφορικά με τις συμμετοχές ηθοποιών συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων,κ.λ.π.
Ωραίος, σωστός.

Καλώς ή κακώς στην Αμερική έχουν μπεί σε μια διαδικασία επαναπροσδιορισμού του τί σημαίνει έθνος, από πού έρχονται, τί σημαίνει φυλή και τί τελικά είναι το αμερικάνικο έθνος. Κάποιοι λένε ότι δεν είναι μια αυθεντική λαική ιδέα αυτό που ξεκίνησε από κάτω και κερδίζει ολοένα και περισσότερους ακόλουθους.

Είναι πάντως γεγονός ότι η Αμερική έχει προσπαθήσει να το εξάγει αυτό το ρεύμα όχι μόνο έμμεσα αλλά και άμεσα μέσα από κυβερνητικούς φορείς, δες πχ τις δηλώσεις Μπλίνκεν για πίεση σε ξένες κυβερνήσεις να νομοθετήσουν πράγματα που εναρμονίζονται με την αμερικάνικη "δημοκρατική" θεώρηση των πραγμάτων.

Πολλοί εκεί έχουν πρόβλημα με αυτό και δεν το κρύβουν. Και φυσικά μπορούμε και εμείς να έχουμε πρόβλημα με αυτό. Όμως, αυτή είναι μια πολιτική συζήτηση και πιθανότατα πάει πολύ βαθιά και ίσως να μην φτάνει και το ΑΙ εκεί πέρα.
Με τους όρους, πάντως, με τους οποίους πάει να γίνει εδώ, καταλήγει με μαθηματική ακρίβεια σε πράγματα του τύπου «μας κλέβουν την ιστορία» ή «εμείς έχουμε Νόλαν και Λάνθιμο, εσείς Σμαραγδή. Φάτε τη σκόνη μας, κερδάμε».

Τώρα για το θέμα της ωραίας Λουπίτας:
Φαντάζομαι αναγνωρίζεις το δικαίωμα που έχουν οι Δανοί (ή οι Γάλλοι) καρτουνίστες να ζωγραφίζουν ό,τι γουστάρουν, όποτε γουστάρουν. Για τον ίδιο λόγο λοιπόν και ο Νόλαν έχει δικαίωμα να γυρνάει ό,τι θέλει και να επιλέγει όποιον θέλει για το καστ (εδώ υπάρχει ένα θεματάκι με την χρηματοδότηση αλλά οκ ας το αφήσουμε για την ώρα). Και φυσικά αν θεωρούμε ότι η αρχαία Ελλάδα είναι η αρχή του δυτικού πολιτισμού τότε όσο ιστορία ΜΑΣ είναι ως Έλληνες, τόσο και ιστορία ΤΟΥΣ είναι ως δυτικοί.

Αν ήμουν αθώος μάλιστα θα του έλεγα και μπάβο για το θάρρος του. γιατί είναι δεδομένο ότι θα φάει κράξιμο η ταινία (ίσως και πάλι βγάλει λεφτά αλλά θα φάει και πολύ μαύρο).

Το ότι έχει δικαίωμα βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να μου αρέσει και ούτε κανένας είναι υποχρεωμένος να πάει να την δει, έτσι;

O Nolan έχει εξηγήσει ότι δεν αποσκοπεί στην πιστή απόδοση του Ομηρικού έργου αλλά στη δημιουργία ενός δικού του Τρωικού Universe.

Έχει δικαίωμα να το κάνει; Ας μην ξεχνάμε ότι:
  • Ο Όμηρος δόμησε και ανέπτυξε ένα δικό του σύμπαν βασισμένος στην προφορική παράδοση του Τρωικού πολέμου.
  • Στον μύθο του Ομήρου κάποιοι άλλοι μεταγενέστεροι πήραν από μόνοι τους την πρωτοβουλία και συνέχισαν να προσθέτουν ερμηνευτικά κομμάτια (ολόκληρα spin offs) μέχρι την προκλασική Αθήνα κατά την οποία σταθεροποιήθηκε o όλος μύθος.
  • Η ίδια η αττική τραγωδία λειτουργούσε σε μεγάλο βαθμό ως μηχανή ερμηνευτικής επεξεργασίας παλαιότερου μυθικού υλικού, δίνοντας ψυχολογικό βάθος, ηθικά διλήμματα και δραματική δομή που το έπος απλώς δεν είχε ανάγκη να παρέχει. Πριν τον Αισχύλο δεν υπήρχε ο ρόλος της Κλυταιμνήστρας και του Ορέστη, ακόμη και του Αγαμέμνωνα όπως τους θεωρούμε δεδομένους σήμερα. Πρίν τον Ευρυπίδη δεν υπήρχε ο ρόλος της Ιφιγένειας. Μιλάμε για ολόκληρη αναπροσαρμογή των κεντρικών χαρακτήρων από τη βάση.

Όσον αφορά το εμφανισιακό κομμάτι: και στην Ιλιάδα και στην Οδύσσεια ο Όμηρος αποφεύγει περιγραφές εξωτερικών χαρακτηριστικών (έχει ελαχιστότατες) αλλά εμμένει πολύ συχνά στην εντύπωση που προκαλούν τα χαρακτηριστικά των ηρώων του. Μην ξεχνάμε ότι το ξανθό και λευκό είχε στην αρχαιότητα ταξική και όχι φυλετική ταυτότητα - οι αριστοκράτισες από την αρχαία Αίγυπτο μέχρι τον 20ο αιώνα έμεναν στο σπίτι και ήταν λευκόχειρες, δεν τις έβλεπε ο ήλιος - μέχρι που η Σανέλ το έκανε μόδα :)

Επίσης μαύροι στον Τρωικό πόλεμο υπήρχαν: ο Μέμνων, γιος της Ηούς και του Τιθωνού (Τρώα πρίγκιπα, αδελφού του Πριάμου) — άρα εξαρχής συνδεδεμένος γενεαλογικά με την τρωική βασιλική οικογένεια συμφωνα με τον επικό κύκλο που είχε δημιουργηθεί στην αρχαία Ελλάδα, όπως εξήγησα. Μάλιστα ένα από τα σημαντικότερα αρχαία spin offs της Ιλιάδας είναι η Αιθιοπίδα (χαμένο σήμερα).
Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν δικαίωμα να παρέμβουν στην ιστορία αυτή καθώς επρόκειτο για την κληρονομιά τους, ήταν ιδιοκτήτες πως να το κάνουμε, δεν συγκρίνονται με σύγχρονες παρεμβάσεις. Οι Αμερικάνοι δεν έχουν το ελεύθερο από εμένα να επέμβουν και να επαναπροσδιορίσουν την Οδύσσεια όπως και η σύγχρονη Ελλάδα δεν έχει αυτό το δικαίωμα ακμή λιγότερο από τους Αμερικάνους.

Αν θέλεις να είσαι έντιμος προς έναν αρχαίο πολιτισμό που οι ιδέες του έχουν διαμορφώσει το σύγχρονο κόσμο όσο κανένας άλλος, πρέπει να αντιμετωπίζεις τα μνημεία του με σεβασμό. Να βάλεις την προσωπικότητα σου στην Οδύσσεια, ΝΑΙ, όσο σου επιτρέπουν οι εικασίες που πρέπει να γίνουν για να μετατραπεί ένα γραπτό σε κινούμενη εικόνα. Όταν δεν λαμβάνεις υπόψη σου το αρχικό έργο και έρχεσαι και σε διένεξη μαζί του προκειμένου να περάσεις δικά σου μηνύματα (πολύ εφήμερα και της μόδας, σε απολυτή αντίθεση με το διαχρονικό έργο που καταπιάνεσαι) είσαι λάθος, φαουλάρα για εμένα

Εδώ η Λουπίτα είπε ότι θα ρώταγε τον Όμηρο γιατί έδωσε στις γυναίκες τόσο λίγο «screen time”. Επίσης παραδέχτηκε ότι δεν γνώριζε την Οδύσσεια πριν το casting. Η τυπισσα κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει την παραμικρότερη επαφή και κατανόηση του έργου, μπορεί να νομίζει ακόμα ότι κάνουν remake καμίας ταινίας ξέρω ‘γώ… Το μόνο που έμεινε να ακούσουμε είναι το «γιατί δεν βγαίνει ο κύριος Όμηρος στο τηλέφωνο…; «

@tubarao Για να μην επαναλαμβάνομαι, έχω γράψει ότι ο Nolan έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει,
όπως και εγώ να κρίνω το έργο του, από το casting,μέχρι και τους τίτλους τέλους.

Οι αντιδράσεις που βλέπεις, δεν ξεκινούν από την Οδύσσεια του Νόλαν.
Αυτή για παράδειγμα είναι η παραγωγή του BBC για τον Αχιλλέα.

Unbenannt.jpg

Προανέφερα τη Χιονάτη και υπάρχουν και ένα σωρό άλλα παραδείγματα.

Δεν είναι καμιά θεωρία συνομωσίας, μιας και η επιλογή χαρακτήρων μιλάει από μόνη της.
Και υπάρχει το ίδιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο, που θεωρώ ότι οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται, είναι όσοι διακατέχονται από ιδεοληψίες που τους αποτρέπουν να έχουν κριτική σκέψη.

Ο λόγος που ασχολούμαι με το θέμα, δεν είναι γιατί μου πρόσβαλλαν την Ωραία Ελένη..
Αλλά γιατί όλες αυτές οι επαναλαμβανόμενες "μοντερνιές", μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και πολύ μετριοπαθή κόσμο, σε πολύ περίεργα μονοπάτια, όπως και να ρίξουν νερό στο μύλο των ακραίων..

Και αυτό δεν το χρειάζεται κανείς..

Βλέπω τώρα στο Netflix για νιοστή φορά το Scarface με τον Pacino τα πιστολιδια στο τέλος, υποστηρίζει Dolby Atmos και το ζω πραγματικά. Δεν το είχα ακούσει ποτέ έτσι. Έτσι να είναι και η Οδύσσεια, να πάει να τεντώσει τη χορδή στο τόξο και να περάσει το βέλος από τα τσεκούρια στον στόχο και να βγάλει την καπαρτινα φωνάζοντας motherfuckers you all gonna die now, και να πετάξει χειροβομβίδες και να γίνει σφαγή με M16 στο παλάτι. Και να ρίχνει και η Ανν Χαδαγουεϊ.Να τον γεμίσουν τρύπες τον Αντίνοο. Και να ουρλιαζει έτσι όπως γίνεται κιμάς από τις σφαίρες πισώπλατα.🤣

Οι αρχαίοι Έλληνες είχαν δικαίωμα να παρέμβουν στην ιστορία αυτή καθώς επρόκειτο για την κληρονομιά τους, ήταν ιδιοκτήτες πως να το κάνουμε, δεν συγκρίνονται με σύγχρονες παρεμβάσεις. Οι Αμερικάνοι δεν έχουν το ελεύθερο από εμένα να επέμβουν και να επαναπροσδιορίσουν την Οδύσσεια όπως και η σύγχρονη Ελλάδα δεν έχει αυτό το δικαίωμα ακμή λιγότερο από τους Αμερικάνους.

Αν θέλεις να είσαι έντιμος προς έναν αρχαίο πολιτισμό που οι ιδέες του έχουν διαμορφώσει το σύγχρονο κόσμο όσο κανένας άλλος, πρέπει να αντιμετωπίζεις τα μνημεία του με σεβασμό. Να βάλεις την προσωπικότητα σου στην Οδύσσεια, ΝΑΙ, όσο σου επιτρέπουν οι εικασίες που πρέπει να γίνουν για να μετατραπεί ένα γραπτό σε κινούμενη εικόνα. Όταν δεν λαμβάνεις υπόψη σου το αρχικό έργο και έρχεσαι και σε διένεξη μαζί του προκειμένου να περάσεις δικά σου μηνύματα (πολύ εφήμερα και της μόδας, σε απολυτή αντίθεση με το διαχρονικό έργο που καταπιάνεσαι) είσαι λάθος, φαουλάρα για εμένα
Δεν ξέρω...Φαντάζομαι τον μουστακαλή γενειοφόρο που έπαιζε την Ωραία Ελένη στο Αρχαίο θέατρο και ξαφνικά η Λουπίτα μου φαίνεται έτη φωτός πιο κοντινή στον ορίτζιναλ μύθο.

@tubarao Για να μην επαναλαμβάνομαι, έχω γράψει ότι ο Nolan έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει,
όπως και εγώ να κρίνω το έργο του, από το casting,μέχρι και τους τίτλους τέλους.

Οι αντιδράσεις που βλέπεις, δεν ξεκινούν από την Οδύσσεια του Νόλαν.
Αυτή για παράδειγμα είναι η παραγωγή του BBC για τον Αχιλλέα.

Προβολή συνημμένου 54015

Προανέφερα τη Χιονάτη και υπάρχουν και ένα σωρό άλλα παραδείγματα.

Δεν είναι καμιά θεωρία συνομωσίας, μιας και η επιλογή χαρακτήρων μιλάει από μόνη της.
Και υπάρχει το ίδιο επαναλαμβανόμενο μοτίβο, που θεωρώ ότι οι μόνοι που δεν το αντιλαμβάνονται, είναι όσοι διακατέχονται από ιδεοληψίες που τους αποτρέπουν να έχουν κριτική σκέψη.

Ο λόγος που ασχολούμαι με το θέμα, δεν είναι γιατί μου πρόσβαλλαν την Ωραία Ελένη..
Αλλά γιατί όλες αυτές οι επαναλαμβανόμενες "μοντερνιές", μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και πολύ μετριοπαθή κόσμο, σε πολύ περίεργα μονοπάτια, όπως και να ρίξουν νερό στο μύλο των ακραίων..

Και αυτό δεν το χρειάζεται κανείς..
Κοίτα όλα αυτά που λες ισχύουν. Δεν είναι θέμα συνωμοσίας, είναι ξεκάθαρες πολιτικές που υιοθετούνται ανοιχτά. Τα στοιχεία είναι δημόσια για όποιον θέλει να τα βρει. Και δεν νομίζω ότι το αρνείται κανένας, απλά κάποιοι είναι υπέρ και προσπαθούν να το δικαιολογήσουν.

Εγώ λέω απλά ότι αυτή είναι μια πολιτική συζήτηση. Όταν όμως γίνεται συγκαλυμμένα, δήθεν μόνο ως συζήτηση περί τέχνης καταλήγεις να φαντάζεσαι την Οδύσσεια του Σμαραγδή, να ψάχνεις τα τριτοξάδερφα της Ελένης από την Αιθιοπία, να αρνείσαι το δικαίωμα στους αμερικάνους να επέμβουν στην Οδύσσεια ή να απαξιώνεις τις συμβάσεις του αρχαίου θεάτρου (παρεμπιπτόντως, η Ιλιάδα και η Οδύσσεια δεν παίζονταν καν στο θέατρο) . Δεν τα λέω προσωπικά για εσένα αυτά, την συζήτηση σχολιάζω.

Αν μας ενδιαφέρουν τα άκρα (και αυτό που περιγράφεις ήδη γίνεται), νομίζω ότι ο καλύτερος τρόπος για να δώσεις λόγο ύπαρξης στους ακραίους είναι απλοικές προσεγγίσεις σε αρκετά περίπλοκα θέματα.

Από την άλλη, γιατί όχι βέβαια... αν είναι διασκεδαστική η συζήτηση...

Last edited:

Με αυτή την Οδύσσεια θα την κάνουμε σφεντόνα 🤣
".. έλα Ωραία μου Ελένη, γιατί σε περιμένει η π....α μου η καβ.........νη!" 🤣🤣🤣

Η κινηματογραφική προσπάθεια απόδοσης της οδύσσειας πρέπει να βασίζεται,προσωπικά για εμένα,στην βάση του αφηγηματικού επικού κειμένου που περιλαμβάνει συγκεκριμένους ήρωες,σαφή πλοκή,τόπους και γεγονότα και χρονική εξέλιξη της αφήγησης.

Αυτά έχουν νόημα,γιατί πολύ απλά η ανάγκη του ανθρώπινου είδους για την δημιουργία μύθων,προσωπικά για εμένα,έχει να κάνει περισσότερο με την αλληγορική σημασία και ένα δεύτερο,βαθύτερο επίπεδο νοήματος,στο οποίο μέσα ζεί κάτι πιό γενικό η αφηρημένο.

Οταν δηλαδή ένας πραγματικά σπουδαίος σκηνοθέτης για εμένα γύριζε το Stalker,αποδίδοντας ένα μυθιστόρημα κινηματογραφικά,κατάφερε να μεταφέρει όλους τους χαρακτήρες που αποτελούν μία ενιαία οντότητα,παρομοιάζοντας την πνευματική καθοδήγηση(Stalker),την έλειψη νοήματος και δημιουργίας (o συγγραφέας),την λογική (ο καθηγητής ),το συναισθημα (σύζηγος του stalker ),το αίνιγμα και τον συμβολισμό (κόρη του Stalker) και πώς αυτά έρχονται σε σύγκρουση και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους μέσα στον κάθε ένα από εμάς,με μεγάλη επιτυχία.

Τα Ομηρικά έπη δέν διαφέρουν απο αυτή την φιλοσοφία,την οποία βάση προηγούμενων δειγμάτων του εν λόγο σκηνοθέτη,χωρίς πραγματικά να με ενδιαφέρει καθόλου το μέσο όπως και τα χαρακτηριστικά του ανθρώπινου δυναμικού που χρησιμοποίησε για να αποδώσει τους χαρακτήρες που υπάρχουν μέσα σε αυτό το επικό κείμενο,θα ρισκάρω χωρίς να το εχω δεί και θα πώ,οτί θα είναι για πίτσα,pop corn και coca cola.

Καθόλου κακό,αν το προσεγγίσεις έτσι.
Αν θές ποιότητα και νόημα,η κάποια τέλος πάντων εκδοχή που θα προσφέρει κάτι περισσότερο από αυτό,στην επίδαυρο με autan και βεντάλια,αν και εκεί πάλι το κόβω κομματάκι δύσκολο.

Με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός,οτί το μεγαλύτερο μέρος των ανθρώπων που έχει εναντιωθεί σε αυτό το εγχείρημα του σκηνοθέτη,το έχει κάνει για τους λάθος λόγους και δέν έχει καμιά ουσιαστική ένσταση η έστω αμφιβολία ώς προς την απόδοση νοήματος.

θα ρισκάρω χωρίς να το εχω δεί και θα πώ,οτί θα είναι για πίτσα,pop corn και coca cola.

Εννοείται. Οι στρατηγικές casting μεγάλων στούντιο καθοδηγούνται σε τεράστιο βαθμό από data-driven λογική αγοράς: παγκόσμια κοινά, αλγοριθμική βελτιστοποίηση engagement, ανάγκη προσέλκυσης δημογραφικών που πληρώνουν κλπ. Το αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει ταυτόσημο με "ιδεολογική πολιτική", αλλά η αιτία είναι καθαρά εμπορική.

Σιγα μη έδιναν 250 εκατομμύρια στον Νόλαν να γυρίσει το Χουλιγουντιανό αντίστοιχο του Κώστα Δούκα.

Last edited:
Εννοείται. Οι στρατηγικές casting μεγάλων στούντιο καθοδηγούνται σε τεράστιο βαθμό από data-driven λογική αγοράς: παγκόσμια κοινά, αλγοριθμική βελτιστοποίηση engagement, ανάγκη προσέλκυσης δημογραφικών που πληρώνουν κλπ. Το αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει ταυτόσημο με "ιδεολογική πολιτική", αλλά η αιτία είναι καθαρά εμπορική.

Σιγα μη έδιναν 250 εκατομμύρια στον Νόλαν να γυρίσει το Χουλιγουντιανό αντίστοιχο του Κώστα Δούκα.
Σαφώς. Τα μεγάλα στούντιο είδαν την απίστευτη επιτυχία της Lucasfilm πχ και αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να λείψουν από το πάρτι. Τόσο πολύ, μάλιστα, που δεν τα ενοχλεί ούτε το ρίσκο να χαρακτηριστούν πολιτικά, έστω και άθελά τους.

Εκτός της πιθανότητας να νομίζει κάποιος ότι είναι ο Γκοντάρ, το σινεμά είναι ακριβή υπόθεση. Ο κάθε σκηνοθέτης είναι υποχρεωμένος να ακροβατεί ανάμεσα στο εμπορικώς βιώσιμο και στο καλλιτεχνικώς αποδεκτό. Ο Νόλαν, μέχρι σήμερα, καλά τα καταφέρνει στη συγκεκριμένη ακροβασία.

Τα μεγάλα στούντιο είδαν την απίστευτη επιτυχία της Lucasfilm πχ και αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να λείψουν από το πάρτι.

Πριν σαράντα-πενήντα χρόνια δεν έγινε αυτό;

Πριν σαράντα-πενήντα χρόνια δεν έγινε αυτό;
Αυτό έγινε χοντρικά από το 2015-2026. Είναι σε εξέλιξη δηλαδή. Δεν θα το έλεγα 40-50 χρόνια αλλά αν θέλεις πέστο, ο χρόνος είναι σχετικός (το έχω δει σε ταινία του Νόλαν).

Αυτό έγινε χοντρικά από το 2015-2026. Είναι σε εξέλιξη δηλαδή. Δεν θα το έλεγα 40-50 χρόνια αλλά αν θέλεις πέστο, ο χρόνος είναι σχετικός (το έχω δει σε ταινία του Νόλαν).

Τα ορόσημα της εποχής​

• 1973: Ο George Lucas ιδρύει τη Lucasfilm Ltd.
  • 1977: Η κυκλοφορία του Star Wars αλλάζει τα δεδομένα στο box office, στα ειδικά εφέ (μέσω της Industrial Light & Magic που στήθηκε ειδικά για την ταινία) και στο merchandising.
  • 1979: Η χρονιά βρίσκει τη Lucasfilm να ιδρύει το τμήμα THX (αρχικά για τον κινηματογραφικό ήχο του Return of the Jedi, σε συνεργασία με τον Tom Holman) και να θέτει τις βάσεις για την Pixar (ως The Graphics Group τότε, κάτω από την ομπρέλα της Lucasfilm).
(από το Gemini, αλλά ρώτησα και τον πατέρα μου καλού-κακού)...

Τα ορόσημα της εποχής​

• 1973: Ο George Lucas ιδρύει τη Lucasfilm Ltd.
  • 1977: Η κυκλοφορία του Star Wars αλλάζει τα δεδομένα στο box office, στα ειδικά εφέ (μέσω της Industrial Light & Magic που στήθηκε ειδικά για την ταινία) και στο merchandising.
  • 1979: Η χρονιά βρίσκει τη Lucasfilm να ιδρύει το τμήμα THX (αρχικά για τον κινηματογραφικό ήχο του Return of the Jedi, σε συνεργασία με τον Tom Holman) και να θέτει τις βάσεις για την Pixar (ως The Graphics Group τότε, κάτω από την ομπρέλα της Lucasfilm).
(από το Gemini, αλλά ρώτησα και τον πατέρα μου καλού-κακού)...
Δεν θέλω να πω κάτι κακό για το τζέμινι. Αλλά ή θέλει να σε κρατήσει στο σκοτάδι ή το ρωτάς λάθος πράγματα.

Δεν θέλω να πω κάτι για το τζέμινι. Αλλά ή θέλει να σε κρατήσει στο σκοτάδι ή το ρωτάς λάθος πράγματα.

Actually, απλώς του έκανα paste το προηγούμενο ποστ σου. Οπότε, η θέλει να μας κρατήσει στο σκοτάδι, ή το ρωτάω λάθος πράγματα, ή ο χρόνος είναι σχετικός, ή όλα τα παραπάνω μαζί, ή τίποτε από τα παραπάνω, ή η Lucasfilm είναι ομώνυμη εταιρεία από το Λιανοκλάδι, ή ο Νόλαν είναι το Τζέμινι, ή τελικά προτιμάς το Jaws.

:) :) :)

Actually, απλώς του έκανα paste το προηγούμενο ποστ σου. Οπότε, η θέλει να μας κρατήσει στο σκοτάδι, ή το ρωτάω λάθος πράγματα, ή ο χρόνος είναι σχετικός, ή όλα τα παραπάνω μαζί, ή τίποτε από τα παραπάνω, ή η Lucasfilm είναι ομώνυμη εταιρεία από το Λιανοκλάδι, ή ο Νόλαν είναι το Τζέμινι, ή τελικά προτιμάς το Jaws.

:) :) :)
Οκ οπότε η lucasfilm δεν έβγαλε καμία ταινία, καμία σειρά, καμια δεν ακύρωσε, καμία δεν φλόπαρε την περίοδο 15-26.

Είχα δηλώσει στο παραλθόν fan του Ludwig Göransson που γνώρισα από τη συνεργασία του με τον NOLAN από το εξαιρετικό soundtrack του TENET

Ανυπομονώ για το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο σίγουρα θα με καλύψει μουσικά. Το μεγάλο στοίχημα είναι να δω πώς θα λειτουργήσει μέσα στην ταινία και αν το θέμα θα καταφέρει να παντρέψει αρμονικά τα παραδοσιακά όργανα με τη σύγχρονη δυτική μουσική και ίσως να υπάρχει και πινελιά ηλεκτρονικών στοιχείων, γιατί όχι.

Είχα δηλώσει στο παραλθόν fan του Ludwig Göransson που γνώρισα από τη συνεργασία του με τον NOLAN από το εξαιρετικό soundtrack του TENET

Ανυπομονώ για το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο σίγουρα θα με καλύψει μουσικά. Το μεγάλο στοίχημα είναι να δω πώς θα λειτουργήσει μέσα στην ταινία και αν το θέμα θα καταφέρει να παντρέψει αρμονικά τα παραδοσιακά όργανα με τη σύγχρονη δυτική μουσική και ίσως να υπάρχει και πινελιά ηλεκτρονικών στοιχείων, γιατί όχι.

Αν υπάρχουν ηλεκτρονικά στοιχεία μέσα σε αυτά τα φυσικά όργανα ας ελπίσουμε ότι θα είναι διακριτικά

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back