- Πόντοι
- 898
Ενημέρωσε μας πώς εξελίχθηκε η νύχτα μετά την ανακάλυψη της νέας αγοράς;
Και πού κοιμήθηκες...
Υγ πλάκα κάνω ..
Και πού κοιμήθηκες...
Υγ πλάκα κάνω ..
Σίγουρα θα έχεις κάποιον φίλο κιθαρίστα... Θα ξεκινήσεις με την προεργασία: Θα ξεκινήσεις να σετάρεις την κιθάρα σου παρουσία της συζύγου. Σε συνεννόηση με τον φίλο κιθαρίστα, την ώρα που θα το κάνεις να σου ρίξει ένα τηλέφωνο ή ακόμα καλύτερα να είναι εκεί.Πώς δε θα το καταλάβει η γυναίκα δε ξέρω ακόμα βέβαια...
OK φίλος... Το Noiz έχει λύσεις για τα πάντα...όταν θα πρέπει (υποθέτω και εγώ) να εξηγήσει πώς εξαφανίστηκε το πεντοχίλιαρο από την τράπεζα, αλλά εντάξει, συνεχίστε…
Το μυστικό είναι ξεχωριστή φορολογική δήλωση και ένας λογαριασμός που ξέρεις μόνο εσύΕντωμεταξύ, συζητάτε για το πώς θα καλύψει την νέα κιθάρα ο άνθρωπος, όταν θα πρέπει (υποθέτω και εγώ) να εξηγήσει πώς εξαφανίστηκε το πεντοχίλιαρο από την τράπεζα, αλλά εντάξει, συνεχίστε…
Αυτό είναι μια βδομάδα μπροστάΕνημέρωσε μας πώς εξελίχθηκε η νύχτα μετά την ανακάλυψη της νέας αγοράς;
Και πού κοιμήθηκες...
Υγ πλάκα κάνω ..
Το μυστικό είναι ξεχωριστή φορολογική δήλωση και ένας λογαριασμός που ξέρεις μόνο εσύ
Εγγυημένη Λύση!H λύση είναι να εξαφανίσεις μια από τις δυο gretcsh που έχεις ήδη (βάλε τη μεσα στη θήκη), και να πεις ότι πηγε για ανταλλαγή.
Κάνα μήνα μετά, εμφάνισέ τη πάλι. Εάν σε ρωτήσει η γυναίκα, πες της ότι εκείνος που την πήρε στην γύρισε τελικά πίσω. Έτσι θα περάσει αθόρυβα η ιστορία....
Ρώτα και τον παλιό....![]()
Τα μαύρα λεφτά δεν αφορούν μόνο το κράτος αλλά και την σύζυγο...Εντωμεταξύ, συζητάτε για το πώς θα καλύψει την νέα κιθάρα ο άνθρωπος, όταν θα πρέπει (υποθέτω και εγώ) να εξηγήσει πώς εξαφανίστηκε το πεντοχίλιαρο από την τράπεζα, αλλά εντάξει, συνεχίστε…
δεν αντιλαμβάνομαι το γιατί να χρειαστεί να κρύψεις ή να δικαιλογήσεις
Φαντάσου όπως έπαιρνες εσύ ξεχωριστές κιθάρες να ήθελε όμως αυτή να έπαιρνε ξεχωριστά drum setsΕυτυχώς είναι ντράμερ και γνωρίζει τι εστί gear acquisition syndrome. Μόνο αυτό το σώζει
Όταν οποιοσδήποτε πιάσει μια καλή gibson στα χέρια του (όχι entry level μοντέλο- πχ studio) ,θα καταλάβει τη διαφορά με όλες τις άλλες....κιθάρες.
Φαντάσου δηλαδή να πιάσεις PRS, είτε core είτε S2 που έχουν εκτός των άλλων και την εργονομία!Όταν οποιοσδήποτε πιάσει μια καλή gibson στα χέρια του (όχι entry level μοντέλο- πχ studio) ,θα καταλάβει τη διαφορά με όλες τις άλλες....κιθάρες.
Είναι συνδυασμός απίστευτης κατασκευής, MOJO, ήχου....
Η μετάβαση στις αντίστοιχες ακριβές fender, είχε προφανώς διάφορες (νίτρο - κατασκευή κλπ), αλλα αυτο που συμβαίνει με τις gibson....είναι άλλο πράγμα.
Δεν αμφιβάλλω για την ποιότητα κατασκευής των, απλά δεν μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά.Φαντάσου δηλαδή να πιάσεις PRS, είτε core είτε S2 που έχουν εκτός των άλλων και την εργονομία!
Βέβαια μετά από τόσες κιθάρες δεν δίνω πιά βάρος στο mojo!
Αυτό που γράφεις για τις Studio δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ούτε Entry Level είναι, ούτε έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα άλλα μοντέλα, πέρα απ΄ τα "στολίδια" binding, fretmarkers κτλ.Όταν οποιοσδήποτε πιάσει μια καλή gibson στα χέρια του (όχι entry level μοντέλο- πχ studio) ,θα καταλάβει τη διαφορά με όλες τις άλλες....κιθάρες.
Είναι συνδυασμός απίστευτης κατασκευής, MOJO, ήχου....
Η μετάβαση στις αντίστοιχες ακριβές fender, είχε προφανώς διάφορες (νίτρο - κατασκευή κλπ), αλλα αυτο που συμβαίνει με τις gibson....είναι άλλο πράγμα.
Η εργονομία των PRS είναι συζητήσιμη.Φαντάσου δηλαδή να πιάσεις PRS, είτε core είτε S2 που έχουν εκτός των άλλων και την εργονομία!
Βέβαια μετά από τόσες κιθάρες δεν δίνω πιά βάρος στο mojo!