Δεν το εφτιαξα ποτέ γιατι δε μου αρεσει το αυγολέμονο.Επίσης, οι λαχανοντολμάδες δεν είναι δύσκολο φαι, μπελαλίδικο ναι, χρονοβόρο ναι, αλλά δύσκολο όχι. Ίσως στο αυγοκόψιμο μόνο, αλλά οκ, δεν είναι και σαν να προσπαθείς να σολάρεις σε ντόριαν.
Να σου πω τι σκέφτομαι για αυτό;Σήμερα τίμιο χειμωνέζικο φαγάκι, λαχανοντολμάδες με σπιτικό ψωμί, όχι σε επιστημονικό επίπεδο Shelter, αλλά κάτι κάναμε με τα μέτρια γερμανέζικα άλευρα...
Προβολή συνημμένου 48271
Προβολή συνημμένου 48272
Δύο σχόλιαΚαι δεν λες; Τσάμπα είναι.
1. Ώπα φίλος, εγώ έφτιαξα τους λαχανοντολμάδες, εγώ είμαι ο εξαιρετικός εδώ.Δύο σχόλια
1. Έχεις μια εξαιρετική σύντροφο. Να είστε πάντα καλά και αγαπημένοι
2. Ο @Shelter χρωστάει δοκιμή ψωμιού με λάδι, αλάτι και Ασύρτικο πριν γίνει το απόλυτο σημείο αναφοράς
1. Δεν σου το είχα βρε μπασίστα -μπράβο σου - το σχόλιο 1 όμως ισχύει πλήρως Κώστα1. Ώπα φίλος, εγώ έφτιαξα τους λαχανοντολμάδες, εγώ είμαι ο εξαιρετικός εδώ.
2. Ναι.
Που να σε βρώ ομως εκει πάνω που έχεις πάει?2. Ο @Shelter χρωστάει δοκιμή ψωμιού με λάδι, αλάτι και Ασύρτικο πριν γίνει το απόλυτο σημείο αναφοράς
αν ΔΕΝ υπαρχει ΦΕΤΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ, ΔΕΝ υπάρχει φαί ΝΟΜΟΣ, αλλά που ξεύρεις εσύ ρε προγκ από φαί, τσίμπα καμιά κροκέτα και άσε ημάς τους γκουρμέ ήσυχουςΜακαρόνια με λάδι, σκόρδο, πιπέρι και ελιές στο πλάι, ΧΩΡΙΣ κάποια σάλτσα και ΧΩΡΙΣ κάποιο τριμμένο (και άπειρο) τυρί.Προβολή συνημμένου 48344
Ο άνθρωπος είναι (εκτός από τραγικά Άσχετος) αποδεδειγμένα επικίνδυνος! Προβολή συνημμένου 48345
Από τους χειρότερους εφιάλτες μου θα ήταν να φάω κρέατα με τα χέρια και μετά να πάω να παίξω κιθάρα χωρίς πρώτα να πλύνω χέρια φίλε. Όποιος το κάνει του βγάζω το καπέλο ?
Εδώ μερικοί μας λένε ότι τους αρέσει να γλιστράει. Βάζουν και string conditioner.Από τους χειρότερους εφιάλτες μου θα ήταν να φάω κρέατα με τα χέρια και μετά να πάω να παίξω κιθάρα χωρίς πρώτα να πλύνω χέρια φίλε. Όποιος το κάνει του βγάζω το καπέλο ?
17 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Τα λόγια είναι περιττά, κάτι σα τα σόλα που κάμνετε όλες οι μαμπεμπεγοζγκόνιδες μουζικάντρες του πόρδουμε και στο τέλος αγοράζετε ντελίβερι, ή τρώτε σάπιους γύρους και χαμπέκες σε χαμαιτυπεία, διακινδυνεύοντας τας ζωάς σας
Άλλη μία κοινωνική προσφορά, δια τον Έλληνα γκουρμέ μουσικό
Ευχαριστώ
Κι ομως κοιτα τι ωραια εκανα το slideΑπό τους χειρότερους εφιάλτες μου θα ήταν να φάω κρέατα με τα χέρια και μετά να πάω να παίξω κιθάρα χωρίς πρώτα να πλύνω χέρια φίλε. Όποιος το κάνει του βγάζω το καπέλο ?