- Πόντοι
- 2,148
αααα απαραίτητο. Για τη μέση. Θα πάθεις αγκύλωση με ένα ποντίκι στο χέρι[SIZE=15.4px] Και ούτε να σηκώνεσαι να αλλάζεις δίσκους, [/SIZE]?
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
αααα απαραίτητο. Για τη μέση. Θα πάθεις αγκύλωση με ένα ποντίκι στο χέρι[SIZE=15.4px] Και ούτε να σηκώνεσαι να αλλάζεις δίσκους, [/SIZE]?
Τώρα τυγχάνει και είναι όλα μελετημένα στο command center μου, το ύψος του γραφείου και τα ειδικά μπράτσα της ακριβής military class 4 καρέκλας μου με την ανάκλιση, και η θέση σε ύψος και απόσταση του πληκτρολογίου και του ποντικιού, το ύψος της οθόνης και το ειδικό υποπόδιο με τη προβλεπόμενη τοποθέτηση των ηχείων σε βάσεις που απορροφούν κάθε κραδασμο, μου δίνουν τη δυνατότητα ακόμα και όταν το smart watch μου με ειδοποιεί πως είναι ώρα να σηκωθώ και να κάνω stretching να το αγνοώ και να παραμένω ξεκούραστος. Όλα μελετημένα και σχεδιασμένα για πολύωρα gaming και office sessionsαααα απαραίτητο. Για τη μέση. Θα πάθεις αγκύλωση με ένα ποντίκι στο χέρι
Σουλτάνε, δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα γράφω. Γιατί δεν ανοίγεις το GOOGLE να διαβάσεις για το συγκεκριμένο άλμπουμ, μια και αυτά που σου γράφω τα περνάς στο ντούκου?Αυτο ειναι ας πουμε συλλογη.
137 τραγουδια μετα το 2005 που ενδιαφερουν ελαχιστους.
Ρε Trolley, σκας γάιδαρο, το ξέρεις?Μετά από όλα αυτά, περιμένουμε να μας δείξετε ένα παρόμοιο box με χαμηλότερη τιμή.
Corrected.Metallica (The Black Album) Remastered - Deluxe Box Set 2 ευρώ
Deep Purple – Machine Head: 50th Anniversary (Super Deluxe Box Set) 1,000 ευρώ
Swirl label?εγω πάντως πήρα vertigo του 72 απο γερμανία με 30 ευρώ
Ρε Trolley, σκας γάιδαρο, το ξέρεις? Προβολή συνημμένου 46685
Παρομοίως σιχαίνομαι και εγώ όσους δεν έχουν καταναλωτική συνείδηση και βασικά δεν έχουν καταναλωτική ενσυναίσθηση.υπόλοιποι απλώς δεν πληρώνουν για τίποτε, ελληναράδικη νοοτροπία με παγκόσμια απήχηση, την οποία συχαίνομαι για διάφορους λόγους.
Tο θέμα μας δεν είναι τι πληρώνει ο καθένας ή αν θέλει να πληρώνει κάτι, το θέμα είναι το overpriced της συγκεκριμένης επανέκδοσης. Της 110ης! επανέκδοσης του συγκεκριμένου άλμπουμ για να είμαστε ακριβείς.Σε κάθε περίπτωση, από τους τριάντα που θα κάνουν το σχόλιο ότι το κουτί είναι υπερ-τιμημένο, μόνο μισός θα έχει να παραθέσει σοβαρά επιχειρήματα, στηριζόμενα σε προηγούμενες παρόμοιες αγορές. Οι υπόλοιποι απλώς δεν πληρώνουν για τίποτε, ελληναράδικη νοοτροπία με παγκόσμια απήχηση, την οποία συχαίνομαι για διάφορους λόγους.
Ναι αλλά τέτοια ετικέτα;Vertigo
Εγώ προτείνω να τους χαλάσουμε έναν, έναν . Σε πρώτη φάση τον Κατάρ-Κ, δεν μας έφταναν οι Ντου Που και ο Πατατανατσίου, τώρα μας έβγαλε και τον Κρις Ρία, που ήθελε να γίνει Ράι Κούντερ ο κανάγιας, λοιδορεί τα Μουουουουουγκ, τα VST.Παρομοίως σιχαίνομαι και εγώ όσους δεν έχουν καταναλωτική συνείδηση και βασικά δεν έχουν καταναλωτική ενσυναίσθηση.
Τους λοιδορώ που ενισχύουν τις στρεβλώσεις φτάνοντας μέχρι και να συνηγορούν γι αυτές. Δε λέω για εσένα. Γενικά μιλάω γιατί υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και ώρες φτάνω μέχρι να σκέφτομαι πως θέλω χαλάσω κανέναν. ?
Επιδίδονται δε σε μια παραληρηματική θα έλεγα ηθικολογία και συνηγορία του φαύλου των αγορών δικαιολογώντας κάθε μορφή ακρίβειας φανατικά ώστε να μη χαρακτηριστεί πουθενά ως αισχροκέρδεια.
Τέτοια συνηγορία που σε κάνει να αναρωτιέσαι για τη σκοπιμότητα αυτής της αυτόκλητης φανατικής προσπάθειας υπονόμευσης κάθε άλλης γνώμης.
Τους σιχαίνομαι και εγώ πραγματικά πάρα πολύ και τους μισώ και θέλω το κακό τους. ?
Ναι βρε καταλαβα.
Εγω ειμαι κουφόςΜετά τον Σουλτάνο των στρινγ κι αυτός ακούει Πατατανατσίου και Κρις Ρία.
Είναι εμφανές, αλλέως δεν θα άκουες Κρις Ρία λαίμαι όλμος ?Εγω ειμαι κουφός
ΟχιΕίναι εμφανές, αλλέως δεν θα άκουες Κρις Ρία λαίμαι όλμος ?
Επιβεβαιώνεις το ρητό που έλεγε, ΄΄Γέρο, η λαλακία κουφαίνει"" ?Δηλ
Τωρα που δεν ακουω δεν τον ακουω
βασικά δεν έχουν καταναλωτική ενσυναίσθηση.
Υστερα το Τρόλευ, διατί είναι αλαζών
Επιβεβαιώνεις το ρητό που έλεγε, ΄΄Γέρο, η λαλακία κουφαίνει"" ?