Αφιέρωμα στους Aphrodite's Child

mr_davidoff είπε:
ποιοι πιστευετε οτι ειναι καλυτεροι οι aphrodite's child ή οι led zeppelin ?  :P
οι onirama ;D

mr_davidoff είπε:
ποιοι πιστευετε οτι ειναι καλυτεροι οι aphrodite's child ή οι led zeppelin ?  :P
Πας φιρι-φιρι... 8)

Αλλα θα απαντησω οτι μιλαμε για 2 εντελως διαφορετικες μπαντες, τι να συγκρινουμε?

Ασε που και η δισκογραφια των AC ειναι λιγοστη, συγκρινομενη ακομα και με αυτη των LZ. ;D

Παντως εγω ακουω και τα 3 αλμπουμς των AC απο την αρχη μεχρι το τελος, ακομα και σημερα, χωρις κανενα προβλημα. Λυπαμαι που δεν μπορω να πω το ιδιο και για τα αλμπουμς των_αγαπητων κατα τα αλλα_LZ. :P

Τελος, μη ξεχναμε ενα Βαγγελη Παπαθανασιου πισω απο τους AC, που τι να του πουν και οι LZ απ'τη ζωη τους. 8)

Waterfall-K είπε:
Τελος, μη ξεχναμε ενα Βαγγελη Παπαθανασιου πισω απο τους AC,
+1000

Λατρεία και η ταινία και το soundtrack  8)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Βέβαια με το που έβγαλαν τον δίσκο το διαλύσαν το μαγαζί και άρχισαν τις σόλο καριέρες- κρίμα φυσικά γιατί νομίζω ότι είχαν να πουν πολλά ακόμα.
To 666 βγηκε 1 ή 2 χρονια αφοτου ειχαν διαλυθει. Βλεπεις ο Ρουσσος ηθελε pop καριερα και πολλα λεφτα.

Τα κατεφερε τελικα και τα 2.

Και ο Βαγγελης δεν πηγε πισω με τους στοχους του. Εκανε οτι γουσταρε, οποτε το γουσταρε, εγινε διασημος οσο δεν παει αλλο και εβγαλε Θεϊκη μουσικη.

Απειρο Respect.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Θέλω να καταγγείλω τον Περικλή που μου έφαγε την ιδέα  ;D ;D ;D ;D για το αφιέρωμα στους Aphrodite's Child  ;D ;D ;D

Λοιπόν στην επόμενη Noizο-μπαντο μάζωξη- το δηλώνω από τώρα- θα παίξω με όποιους βαρέσουμε το Four Horsemen, το οποίο το έχω καημό  ;)
BΡΕΣ πληκτρα και ειμαι μεσα να σε αποζημιωσω για την ''κλοπη '' του ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ. ;D ;D ;D

απο κιθαριστες ''βρωμαει ''ο τοπος με καλο πληκτρα τι γινεται πες μου. :( :(

pericles είπε:
BΡΕΣ πληκτρα και ειμαι μεσα να σε αποζημιωσω για την ''κλοπη '' του ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ. ;D ;D ;D

απο κιθαριστες ''βρωμαει ''ο τοπος με καλο πληκτρα τι γινεται πες μου. :( :(
Μάστορα πληκτρά σου βρίσκω... Φωνή που θα βρούμε γέρο μου  ;D

Το πολυ πολυ να βαλω τον Βαγγελη να ψησει το Ντεμη να τραγουδησει αυτος μην στεναχωριεσαι πιστευω να τα καταφερω. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

pericles είπε:
Το πολυ πολυ να βαλω τον Βαγγελη να ψησει το Ντεμη να τραγουδησει αυτος μην στεναχωριεσαι πιστευω να τα καταφερω. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Αυτος δεν τραγουδαγε ουτε στα...lives του, στο δικο σας θα τραγουδησει? :P

(αν και απιστευτη φωνη, δυστυχως το ειχε ξεφτιλισει με το playback.

Στο YouTube μπορειτε τα δειτε πολλα παραδειγματα... ::))

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Λοιπόν στην επόμενη Noizο-μπαντο μάζωξη- το δηλώνω από τώρα- θα παίξω με όποιους βαρέσουμε το Four Horsemen, το οποίο το έχω καημό  ;)
Δηλ. με 'μένα πάλι. Το 'χουμε παίξει εμείς σε μια πρόβα, και το αποτέλεσμα ήταν μπορώ να πω ικανοποιητικό. ;)

Αλλο ενα κομματι που δειχνει τι ειχε στο μυαλο του ο Βαγγελης Παπαθανασιου

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

Δυστυχως μονο ο Ρουσσος παιζει στο βιντεο ...απολαυστε ομως το κομματι ..sorry για το λαθος  ???

Εντάξει...Παιδιά πιάσατε ΜΠΑΝΤΑΡΑ τώρα! Ιδιοφυείς συνθέσεις, απίστευτες προσωπικότητες, και όπως ειπώθηκε τα άλμπουμ τους τα ακούς από την αρχή ως το τέλος (ειδικά το επικό 666). Προσωπικά είναι το αγαπημένο μου prog συγκρότημα και εκτιμώ απίστευτα και τον κιθαρίστα τους, Αργύρη Κουλούρη. Ιδιαίτερα καινοτόμος για την εποχή. Όσο για το εκπληκτικό four horsemen εμείς το παίζουμε στην μπάντα και βγάζει τρελά γούστα! (αν και είναι δυσκολάκι) :)

APHRODITE's CHILD - Marie Jolie

E αφου σ'αρεσουν ΡΙΧΑΡΔΟ παρε και το mari jolie αλλο ενα ωραιο κομματι. ;D

Μια παρατηρηση ρε παιδια 40 + χρονια τωρα δεν εχω ακουσει στην Ελλαδα και στο εξωτερικο μια μπαντα να παιζει 2-3 κομματια των Aphrodite's Child καμια γνωμη ;

Ο Ριχαρδος ειναι ο πρωτος που ακουω να δηλωνει κατι τετοιο μπραβο σας ;D

pericles είπε:
Ο Ριχαρδος ειναι ο πρωτος που ακουω να δηλωνει κατι τετοιο μπραβο σας ;D
+1

Τεσπα, αντε να ακουσουμε τωρα και ενα "κομματι" απο το 666, που δεν ξερω ποιος/ποιοι/ποια θα μπορουσε να το παιξει, ή εστω να το...διασκευασει! ;D

Μιλαμε για το "Infinity Symbol" (), το κομματι που ειναι υπευθυνο για τη λογοκρισια και απαγορευση κυκλοφοριας του αλμπουμ στην Ελλαδα επι χουντας.

Η διαρκεια του κομματιου στην εκδοση του αλμπουμ ειναι 5:15, αλλα η κανονικη διαρκεια του (αυτη δηλαδη που ο Βαγγελης ειχε προτεινει στην εταιρεια του) ηταν 39 λεπτα! (φαντασου.... :'()

Στα "φωνητικα" η Ειρηνη Παππα. 8)

Aphrodites Child - Infinity Symbol

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
ε!! κι εμείς παίζουμε Aphrodite's Child!!! ;D

(είμαι στην ίδια μπάντα με το Ριχάρδο!! :P)

ένα...το four horsemen...το είπε και ο Ριχάρδος παραπάνω....

βγαίνει αρκετά καλό....φοβερό κομμάτι με πολλές δυναμικές και χώρο για σόλο....

ΑΝ το εχεις ηχογραφησει ανεβασε το στα clips ...Θα ειναι νομιζω η πρωτη φορα που Ελληνικη

Μπαντα παιζει aphrodites (δεν ξερω ποια ειναι πρωτη αλλα το ιδιο ισχυει και για τον Ριχαρδο )

και ανεβαινει στο ΝΟΙΖ .

hot_sauce είπε:
ε!! κι εμείς παίζουμε Aphrodite's Child!!! ;D

(είμαι στην ίδια μπάντα με το Ριχάρδο!! :P)
Είσαι μπαγλαμάς... :P

Όσο για την ηχογράφηση και το ανέβασμα, κάτι θα κάνουμε :)

Πάντως προκαλεί πράγματι απορία γιατί κανείς δεν επιλέγει να τους διασκευάσει...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back