οι onirama ;Dmr_davidoff είπε:ποιοι πιστευετε οτι ειναι καλυτεροι οι aphrodite's child ή οι led zeppelin ?![]()
οι onirama ;Dmr_davidoff είπε:ποιοι πιστευετε οτι ειναι καλυτεροι οι aphrodite's child ή οι led zeppelin ?![]()
Πας φιρι-φιρι... 8)mr_davidoff είπε:ποιοι πιστευετε οτι ειναι καλυτεροι οι aphrodite's child ή οι led zeppelin ?![]()
+1000Waterfall-K είπε:Τελος, μη ξεχναμε ενα Βαγγελη Παπαθανασιου πισω απο τους AC,
To 666 βγηκε 1 ή 2 χρονια αφοτου ειχαν διαλυθει. Βλεπεις ο Ρουσσος ηθελε pop καριερα και πολλα λεφτα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Βέβαια με το που έβγαλαν τον δίσκο το διαλύσαν το μαγαζί και άρχισαν τις σόλο καριέρες- κρίμα φυσικά γιατί νομίζω ότι είχαν να πουν πολλά ακόμα.
BΡΕΣ πληκτρα και ειμαι μεσα να σε αποζημιωσω για την ''κλοπη '' του ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ. ;D ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Θέλω να καταγγείλω τον Περικλή που μου έφαγε την ιδέα ;D ;D ;D ;D για το αφιέρωμα στους Aphrodite's Child ;D ;D ;D
Λοιπόν στην επόμενη Noizο-μπαντο μάζωξη- το δηλώνω από τώρα- θα παίξω με όποιους βαρέσουμε το Four Horsemen, το οποίο το έχω καημό![]()
Μάστορα πληκτρά σου βρίσκω... Φωνή που θα βρούμε γέρο μου ;Dpericles είπε:BΡΕΣ πληκτρα και ειμαι μεσα να σε αποζημιωσω για την ''κλοπη '' του ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ. ;D ;D ;D
απο κιθαριστες ''βρωμαει ''ο τοπος με καλο πληκτρα τι γινεται πες μου.![]()
![]()
Αυτος δεν τραγουδαγε ουτε στα...lives του, στο δικο σας θα τραγουδησει?pericles είπε:Το πολυ πολυ να βαλω τον Βαγγελη να ψησει το Ντεμη να τραγουδησει αυτος μην στεναχωριεσαι πιστευω να τα καταφερω. ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Δηλ. με 'μένα πάλι. Το 'χουμε παίξει εμείς σε μια πρόβα, και το αποτέλεσμα ήταν μπορώ να πω ικανοποιητικό.Terry RoscoeBeck5 είπε:Λοιπόν στην επόμενη Noizο-μπαντο μάζωξη- το δηλώνω από τώρα- θα παίξω με όποιους βαρέσουμε το Four Horsemen, το οποίο το έχω καημό![]()
+1pericles είπε:Ο Ριχαρδος ειναι ο πρωτος που ακουω να δηλωνει κατι τετοιο μπραβο σας ;D
Είσαι μπαγλαμάς...hot_sauce είπε:ε!! κι εμείς παίζουμε Aphrodite's Child!!! ;D
(είμαι στην ίδια μπάντα με το Ριχάρδο!!)