Superfunk
Guitar Tech
- 22 Ιουνίου 2003
- 47,907
- 7,926
- 113
- 58
- Όργανο
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Τύμπανα
- Πλήκτρα
- Τραγούδι
Εννοειται...εχει το ΔΑΦΝΙ χωρο για ολους. ?, η ιδέα μένει. Και θα μετακομίσει αλλού
Εννοειται...εχει το ΔΑΦΝΙ χωρο για ολους. ?, η ιδέα μένει. Και θα μετακομίσει αλλού
Βρες κάνα γάμο Ιεχωβάδων, εκεί να το πας δώρο.Τελικά τι λέει το πακέτο, αξίζει; Γιατί έχω να πάω και σε ένα γάμο και ψάχνω δώρο.
Μόλις μου θύμισες ότι η τελευταία φορά που ήπια καφέ σε μαγαζί ήταν το 2007...?Θα πάω να κάτσω σε μια καφετέρια από κάτι ωραίες στη σειρά που έχει από κάτω μου στην πλατεία και θα πάρω έναν ελληνικό το πρωί με ενάμισι ευρώ για 5 συνεχόμενες ώρες
Θα τους πάνε στο σκοπευτήριο για εκτέλεση. ?Εννοειται...εχει το ΔΑΦΝΙ χωρο για ολους. ?
Αυτό το θέλω .Τέσπα, ξεχάστε το overpriced boxset κι αγοράστε κάνα 666 μπλουζάκι, που είναι και πιο μουράτο και πιο φτηνό (€19).
Προβολή συνημμένου 46693
Όχι ρε, πας καλά? Αυτή είναι μια hardware μπλούζα. Πάρ'την σε VST καλύτερα, απλά κάνε save στη φωτό και καθάρισες.?θα το πάρω.
Μμμμ και καθόλου overpricedΒρες κάνα γάμο Ιεχωβάδων, εκεί να το πας δώρο.
Προβολή συνημμένου 46691
Μόλις μου θύμισες ότι η τελευταία φορά που ήπια καφέ σε μαγαζί ήταν το 2007...?
Τέσπα, ξεχάστε το overpriced boxset κι αγοράστε κάνα 666 μπλουζάκι, που είναι και πιο μουράτο και πιο φτηνό (€19).
Προβολή συνημμένου 46693
θα το πάρω γιατί μου αρέσει, εξάλλου ξαναέφτιαξα λίγο σώμα, όχι τέλεια, αλλά πολύ καλά και ότι φοράω μου πάει πάλι γιατί είμαι ωραίος, είναι ωραίο και θα παίρνω πόντους σε όσους είναι ψαγμένοι και γουστάρουν το album.Όχι ρε, πας καλά? Αυτή είναι μια hardware μπλούζα. Πάρ'την σε VST καλύτερα, απλά κάνε save στη φωτό και καθάρισες.?
20 είναι πολλά φίλος, θα στείλω στον κινέζο ενα τζιπιτζι και θα μου το τυπώσει σε ότι χρώμα θέλω σε τισερτ μισοτιμής. Χάρντγουερ λύση, το ξέρω, αλλά δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα.Βρες κάνα γάμο Ιεχωβάδων, εκεί να το πας δώρο.
Προβολή συνημμένου 46691
Μόλις μου θύμισες ότι η τελευταία φορά που ήπια καφέ σε μαγαζί ήταν το 2007...?
Τέσπα, ξεχάστε το overpriced boxset κι αγοράστε κάνα 666 μπλουζάκι, που είναι και πιο μουράτο και πιο φτηνό (€19).
Προβολή συνημμένου 46693
Όχι, θα πάρω του δίσκου. Σε κόκκινο. Κανονικά.Τσέκαρε και τα άλλα χρώματα, το έχει σε 18. Προτείνω το πράσινο, στο οποίο μετά μπορείς να προσθέσεις και ένα σιδερότυπο με το logo του ΠΑΣΟΚ.
Και Σοσιαληστής και μουσικά ψαγμένος.?
Προβολή συνημμένου 46695
Εσύ να μετανοήσεις θα της πω γιατί όταν έρθει ο ANTΙΧΡΙΣΤΟΣ με τους ΖΗΝΟΒIΤΕΣ (Cenobites) θα βγάλουν γούστα μαζί σου.Προσοχή στη Λουκά μόνο, μη σου πεταχτεί από κάνα στενό ενώ είσαι με τη μηχανή...
Προβολή συνημμένου 46696
Οι Αντίχριστοι είναι τα πασόκια;Προσοχή στη Λουκά μόνο, μη σου πεταχτεί από κάνα στενό ενώ είσαι με τη μηχανή...
Προβολή συνημμένου 46696
Tα Πασόκια είναι απλά Πασόκια. Το "Αντίχριστοι" είναι απλά ακόμα ένα απ'τα χαρακτηριστικά τους.Οι Αντίχριστοι είναι τα πασόκια;
Ο Samy στο μουσικό τέλμα που είναι εγκλωβισμένος εδώ και σχεδόν 60 χρόνια, προσπαθώντας μάταια να βγει από αυτό....?Ως άλλοι Ροβεσπιέροι πρόεδροι της κομμούνας του ΝΟΙΖ πρέπει να εξαφανίσουμε όλα τα αντιδραστικά Μαμπαμπεγοζγκόνικα και Προγκ στοιχεία, όχι με λαιμητόμους, μα να τους βάλουμε μέσα σε μια αρένα και να κάνουμε σκοποβολή με όλμους όπως ο σύντροφος Κιμ.
ΖΗΤΩ τα VST, ΘΑΝΑΤΟΣ στα Χαμουνδ
Tα Πασόκια είναι απλά Πασόκια. Το "Αντίχριστοι" είναι απλά ακόμα ένα απ'τα χαρακτηριστικά τους.
Όλα τα καλά του Βελζεβούλ κουβαλάνε...?