Aphrodite's Child - 666 (50th anniversary deluxe edition)

@Waterfall-K και μιας και η ιστορία περιστρέφεται (και) γύρω από τον Βαγγέλη, θα σου πω ότι νωρίτερα είχα στα χέρια Blade Runner, Chariots of Fire κλπ soundtracks υπογεγραμμένα από τον ίδιο ? 

@Waterfall-K και μιας και η ιστορία περιστρέφεται (και) γύρω από τον Βαγγέλη, θα σου πω ότι νωρίτερα είχα στα χέρια Blade Runner, Chariots of Fire κλπ soundtracks υπογεγραμμένα από τον ίδιο ? 
Νωρίτερα?

Πριν 2 ωρες ή πριν 2 χρόνια?

Νωρίτερα εντός της ημέρας που είχα μια πρόβα έξι ώρες και δεν μου έχει μείνει χέρι- ούτε αριστερό, ούτε δεξί ? 

Όπως είχες πει και εσύ, όταν το πρωτο-ανέφερες, το συγκεκριμένο τόλμημα του Chris Rea αποτελεί εξαίρεση, για διάφορους ειδικότατους λόγους. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν στοιχείο σύγκρισης με οτιδήποτε άλλο.
Mια χαρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί, από το συγκεκριμένο άλμπουμ κάποιοι έβγαλαν κέρδος, συμπεριλαμβανομένου του Rea. Το πούλαγαν, δεν το χάριζαν. Το ότι το πούλαγαν τόσο φτηνά και παρ'όλ'αυτά είχαν κέρδος προφανώς δεν σου χτυπάει κανένα καμπανάκι. Δεν πειράζει, χτυπάει σε άλλους, οι οποίοι καταλαβαίνουν ποιοι και πότε μας δουλεύουν/κλέβουν (ή προσπαθούν τέλος πάντων).

Δεν γεννηθήκαμε χτες Trolley, κάποιοι έχουν ξοδέψει πολλά χιλιάρικα σε δισκοθήκες, δισκοθήκες που περιέχουν και πολλά, πάρα πολλά, boxsets παρόμοιων...specs, και όταν μιλάμε για overpriced ξέρουμε πολύ καλά για τι μιλάμε. 

Αυτοί που γράφουν στα φόρουμ ότι είναι Overpriced, είναι του ίδιου φυράματος με τους περισσότερους, δηλαδή άνθρωποι που δεν ξέρουν τίποτε άλλο εκτός από τα τρία-τέσσερα (συχνά, μόνο ένα) πράγματα με τα οποία βιοπορίζουν, και σίγουρα δεν ξέρουν τίποτε από τυπογραφία κλπ
Ναι ρε, άστους να γράφουν. Άσχετοι είναι όλοι τους, κάτι απίθανοι εκεί πέρα που δεν έχουν ξαναδεί (κι αγοράσει) στη μίζερη ζωή τους άλλο 4-CD boxset. Δεν ξέρουν, συγχώρα την άγνοια τους, Ω! Guru της τυπογραφίας.?

Τέλος πάντων, η απορία μου είναι για ποιο λόγο άνοιξες νήμα για κάτι που εσένα δεν θα σε ενδιέφερε να αγοράσεις;
Γιατί έτσι μ'άρεσε. 

(όχι, δεν θα σε ρωτήσω με τη σειρά μου γιατί γράφεις σε ένα θρεντ που αφορά ένα άλμπουμ που το θεωρείς overrated, και που δεν σε ενδιαφέρει να αγοράσεις επίσης).

Έχουμε ανάγει τη δικαιολογήση του καθετί στρεβλου σε άθλημα κάποιοι μου φαίνεται ???
Όχι "κάποιοι", ένας είναι όλος κι όλος.

Ευχαριστως μπορεί να αγορασω και τη συλλογη αυτη 
ΔΕΝ είναι συλλογή, πόσες φορές πρέπει να το γράψω? Άλμπουμ είναι,. άλμπουμ, σε 11 CD.

Πες καμιά λεπτομέρεια ντε, Τι/Πως/Που/Γιατί??

Βρε άσε τα φωτοσόπια τώρα και πες μας τίποτα για τις μπουθάρες του Chris Rea, που νόμιζα ότι είχε πεθάνει κιόλας ο άνθρωπος, χτύπα ξύλο...
Μια και ρωτάς, παρακάτω τα όργανα που χρησιμοποίησε για να ηχογραφήσει το 11-CD album "Blue Guitars"

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Μετά από όλα αυτά, περιμένουμε να μας δείξετε ένα παρόμοιο box με χαμηλότερη τιμή.

Με την ησυχία σας...

Αν και θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο, τόσα που γράψατε. 

Μετά από όλα αυτά, περιμένουμε να μας δείξετε ένα παρόμοιο box με χαμηλότερη τιμή.

Με την ησυχία σας...

Αν και θα πρέπει να είναι πολύ εύκολο, τόσα που γράψατε. 
Είναι υπερτιμημένο. Δε νομίζω να χρειάζεται ένας με κοινή λογική κάτι άλλο. Το καταλαβαίνει.

Υπετιμημένο! Εγώ πάνω από 34,99 ευρώ δε θα έδινα με τίποτα αν ήμουν συλλέκτης.

Ναι.

Δεν βλέπω άλλο τέτοιο πακέτο όμως. Υπερτιμημένο, σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι φθηνότερο, όχι ότι δεν μου αρέσει η τιμή του.

Αμα βρείτε... μου λέτε...

Ναι.

Δεν βλέπω άλλο τέτοιο πακέτο όμως. Υπερτιμημένο, σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι φθηνότερο, όχι ότι δεν μου αρέσει η τιμή του.

Αμα βρείτε... μου λέτε...
Γι αυτό το πακέτο μιλάμε.

Στείλε μου εσύ ένα πακέτο που έχεις υπόψη σου να σου πω την άποψή μου για το πόσο θα έδινα για εκείνο.

Να το κοστολογήσω εγώ που κάνω ορθολογικές κοστολογήσεις.  Εγώ με εσένα απορώ που είσαι αυθεντία στις τοπογραφήσεις και στη βιομηχανία γενικά, στις χρηματοδοτήσεις, τις επενδύσεις, την αγορά κλπ. και δε βλέπεις την υπερτιμολόγηση της περίπτωσης.

Αλλά μάλλον θα βλέπεις και εσύ όπως κάτι άλλες αυθεντίες πως ο πραγματικός πληθωρισμός είναι 15%, η αύξηση του κατώτατου μισθού είναι 30%, άρα ο μισθωτός φέτος είναι 15% πλουσιότερος ??

Over and out.

εγώ το ακούω τσαμπέ και εσύ επένδυσε σε αυτό αφού έχεις λεφτά για πέταμα.

Αν έχεις πολλά, πάρε μου και το γραφείο μου. Βάλε τα μισά.

Αυτο ειναι ας πουμε συλλογη.

137 τραγουδια μετα το 2005 που ενδιαφερουν ελαχιστους.

Δυστυχως ο ανθρωπος εφυγε απο τα πρωτοσέλιδα το 1995 και εκτοτε εγινε ενα ονομα σαν ολα τα ονοματα στο spotify για τα οποια δεν ενδιαφερεται κανείς.

Η δισκογραφια του μεχρι το 90 ηταν εξαιρετική και πουλησε εκατομμύρια. 

Δυστυχως για το προτζεκτ αυτο δεν υπάρχει αγοραστικό κοινό 

Πες καμιά λεπτομέρεια ντε, Τι/Πως/Που/Γιατί?
Ήταν σε home studio που είχα πρόβα, ανθρώπου που ήταν φίλος με τον Βαγγέλη. Και βλέπω μια ντάνα CD του Βαγγέλη... ανοίγω και είναι όλα υπογεγραμμένα ?

Τα τι, που, πώς... περιττεύουν.   ?

Υπερτιμημένη η υπογραφή. Έπρεπε να έχουμε όλοι μας δικαίωμα στην υπογραφή των διάσημων. Θα έδινα μέχρι και πέντε ευρώ.

Υπερτιμημένη η υπογραφή. Έπρεπε να έχουμε όλοι μας δικαίωμα στην υπογραφή των διάσημων. Θα έδινα μέχρι και πέντε ευρώ.
Αν έχει υπογράψει ο ίδιος, ο ΙΔΙΟΣ φυσικά, όχι αντίγραφα με υπογραφή του είναι ανεκτίμητα.

Άλλο αυτό και άλλα τα άλλα που λες. Το άλλο είναι ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ. Και φτιάχνεται με ένα περιτύλιγμα που προσπαθεί να προσδώσει συλλεκτική αξία για να τα πάρουν χοντρά. Να έχουν μεγάλο κέρδος.

Αυτό λοιπόν το επίμαχο που συζητάμε για εμένα θα ήταν λογικό να μπορείς να το αποκτήσει κάποιος γύρω στα 34,99 € και να όχι να είναι τόσο υπερτιμημένο, περισσότερο μάλιστα από όσο υπερτιμημένο είναι ένα MONTAGE αντίστοιχα που πουλάει τη γιαγιά την AWM2 ως καινοτόμα. ?

Αν έχει υπογράψει ο ίδιος, ο ΙΔΙΟΣ φυσικά, όχι αντίγραφα με υπογραφή του είναι ανεκτίμητα.
Εννοείται ότι τα είχε υπογράψει ο ίδιος... 

Και καθότι και εγώ "πυροβολημένος" με τον Παπαθανασίου, ήταν "κάπως" - πώς να το πω...- η αίσθηση. ? ?

ΥΓ: ΟΚ είναι οι υπερβολές των φανατικών οπαδών, μη δίνετε σημασία ?  

Άλλο αυτό και άλλα τα άλλα που λες. Το άλλο είναι ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΟ. Και φτιάχνεται με ένα περιτύλιγμα που προσπαθεί να προσδώσει συλλεκτική αξία για να τα πάρουν χοντρά. Να έχουν μεγάλο κέρδος.

Αυτό λοιπόν το επίμαχο που συζητάμε για εμένα θα ήταν λογικό να μπορείς να το αποκτήσει κάποιος γύρω στα 34,99 € και να όχι να είναι τόσο υπερτιμημένο, περισσότερο μάλιστα από όσο υπερτιμημένο είναι ένα MONTAGE αντίστοιχα που πουλάει τη γιαγιά την AWM2 ως καινοτόμα. ?
ρε συ Κώστα, κάτσε σκέψου

δίσκος του 72 σε 8 καναλο.

Να γίνει 7.1, atmos, και δε συμμαζεύεται, remaster να γίνουν εκτυπώσεις, να βρεθεί υλικό, να γράψει κάποιος εκθέσεις ιδεων (με λεφτά όλα αυτά), να γίνουν φωτογραφήσεις, εκτυπώσεις πακέτα

Δεν είναι αυτά εύκολα, και δεν είναι τζάμπα

Εννοείται ότι τα είχε υπογράψει ο ίδιος... 

Και καθότι και εγώ "πυροβολημένος" με τον Παπαθανασίου, ήταν "κάπως" - πώς να το πω...- η αίσθηση. ? ?

ΥΓ: ΟΚ είναι οι υπερβολές των φανατικών οπαδών, μη δίνετε σημασία ?  
? Και δε βούτηξες δυο τρία και να αρχίσεις να τρέχεις ? ? Τι να πω.............

ρε συ Κώστα, κάτσε σκέψου

δίσκος του 72 σε 8 καναλο.

Να γίνει 7.1, atmos, και δε συμμαζεύεται, remaster να γίνουν εκτυπώσεις, να βρεθεί υλικό, να γράψει κάποιος εκθέσεις ιδεων (με λεφτά όλα αυτά), να γίνουν φωτογραφήσεις, εκτυπώσεις πακέτα

Δεν είναι αυτά εύκολα, και δεν είναι τζάμπα
Είπα πόσο θα δώσω. Δε θα με πείσετε. Όλα αυτά που λέτε έγιναν εκεί που τα έχουν βγάλει από αλλού και πουλάνε έτοιμο υλικό που στην εποχή μας επεξεργάζεται για πλάκα. Λοιπον. Αν το είχαν τόσο όσο λέω θα το έπαιρνα και εγώ. Δε θέλουν? Θέλουν υπερτιμημένες αρπαχτές?

To YouTube κερδίζει και οι πλατφόρμες. Το ίδιο έγινε και στα παιχνίδια και κλείνουν τα στούντιο και δουλεύουν οι προγραμματιστές σε γαλέρες.

Εσείς λέγετε τα δικά σας. ? Δε με πείθετε εμένα για το συγκεκριμένο προϊόν και κανέναν άλλο με κοινή λογική. ? Όποιος το πάρει με γεια του.

Κάτσε να γυρίσω εγώ το Youtube να ακούσω τη δεύτερη μεριά του δίσκου. Το ακούω τόση ώρα και την έχω καταβρει. Τσαμπέ. Ποιος το μαμει το ATMOS. Έχω και ATMOS ενισχυτή στο χωριό. Θα περιμένω μπας και βγει κανα rip να το ακούσω μια φορά εκεί και τέρμα, που δεν τρελαίνομαι κιόλας.

Εδώ τα παλιά ακούγονται μια χαρά. Να ναι καλά το topic, και δεν ήξερα τι να ακούσω σήμερα να σκοτώσω την ώρα μου που βαριόμουν να βγω έξω και βαριέμαι να ανοίξω και κανα πλήκτρο?

Είπα πόσο θα δώσω. Δε θα με πείσετε. Όλα αυτά που λέτε έγιναν εκεί που τα έχουν βγάλει από αλλού και πουλάνε έτοιμο υλικό που στην εποχή μας επεξεργάζεται για πλάκα. Λοιπον. Αν το είχαν τόσο όσο λέω θα το έπαιρνα και εγώ. Δε θέλουν? Θέλουν υπερτιμημένες αρπαχτές?

To YouTube κερδίζει και οι πλατφόρμες. Το ίδιο έγινε και στα παιχνίδια και κλείνουν τα στούντιο και δουλεύουν οι προγραμματιστές σε γαλέρες.

Εσείς λέγετε τα δικά σας. ? Δε με πείθετε εμένα για το συγκεκριμένο προϊόν και κανέναν άλλο με κοινή λογική. ? Όποιος το πάρει με γεια του.

Κάτσε να γυρίσω εγώ το Youtube να ακούσω τη δεύτερη μεριά του δίσκου. Το ακούω τόση ώρα και την έχω καταβρει. Τσαμπέ. Ποιος το μαμει το ATMOS. Έχω και ATMOS ενισχυτή στο χωριό. Θα περιμένω μπας και βγει κανα rip να το ακούσω μια φορά εκεί και τέρμα, που δεν τρελαίνομαι κιόλας.

Εδώ τα παλιά ακούγονται μια χαρά. Να ναι καλά το topic, και δεν ήξερα τι να ακούσω σήμερα να σκοτώσω την ώρα μου που βαριόμουν να βγω έξω και βαριέμαι να ανοίξω και κανα πλήκτρο?
μωρε ο δίσκος μαμεί, 50τόσα χρόνια

αλλά έχεις άδικο.

Δεν γίνονται αυτά χωρίς κόπο και λεφτά.

Ακόμα και απο μισθωτούς μηχανικούς.

Εγω γαργαλιέμαι για το κουτί. Αν όμως έχει το άπειρο.

Μεσοβέζικες λύσεις όχι

μωρε ο δίσκος μαμεί, 50τόσα χρόνια

αλλά έχεις άδικο.

Δεν γίνονται αυτά χωρίς κόπο και λεφτά.

Ακόμα και απο μισθωτούς μηχανικούς.

Εγω γαργαλιέμαι για το κουτί. Αν όμως έχει το άπειρο.

Μεσοβέζικες λύσεις όχι
Ασε, κ. Sultan of String την έχω καταβρεί τώρα μιλάμε, να σκοτώνω και να ακούω το δίσκο στα ηχεία τα edifier δυνατά.

Battlefield 2042_2024.09.06-21.39.mp4

Μιλάμε έχω μερακλώσει απίστευτα?

Άντε, θα πιω μια μπυρίτσα και ας μου τις έχει κόψει ο γιατρός.? Τραβιέται

Γι αυτό λένε για αυτά τα πιο μοντέρνα τέτοια ηχεία στις κριτικές να τα ακούνε με τέτοιες παλιές παραγωγές.

Το ζεις μιλάμε ακόμα και να ακούς παράλληλα με κάτι άλλο.

Εμ, αυτά μας κάνουν εμάς τους τεχνολογιάκηδες με τις πλατφόρμες και τη νέα τεχνολογία. Γιατί να βγω βόλτα με φίλους να ακούω τις παπαριές τους ? Εδω, αραχτός, Aphrodite's child τσαμπε ?και noiz και παιχνίδι. Τρια σε ένα. Ολοκληρωμένα ?? Και ούτε να σηκώνεσαι να αλλάζεις δίσκους, και CD, τίποτα. Θα κάτσω εδώ στη καρεκλάρα απόψε μέχρι να ανοίξω από κάτω ?

Attachments

• Battlefield 2042_2024.09.06-21.39.mp4
    35.3 MB

Trending...

Νέα θέματα

Back