- Πόντοι
- 1,848
22 λεπτά πριν, mpamps είπε
Μιας και τον έφερες στην επιφάνεια, ας βάλω άλλο ένα αγαπημένο μου από το δίσκο αυτό.
Πολύ καλό κι αυτό. Γενικά ωραίο άλμπουμ, αλλά ούτε οι ίδιοι δεν το έτρεξαν στα lives,
τρέχα γύρευε γιατί.?
22 λεπτά πριν, mpamps είπε
Μιας και τον έφερες στην επιφάνεια, ας βάλω άλλο ένα αγαπημένο μου από το δίσκο αυτό.
Συνολικά θυμάμαι μου άρεσε περισσότερο από το Purpendicular.Πολύ καλό κι αυτό. Γενικά ωραίο άλμπουμ, αλλά ούτε οι ίδιοι δεν το έτρεξαν στα lives,
τρέχα γύρευε γιατί.?
Πράγματι... Ακόμα και σε περιόδους που δεν ήταν "χρυσές", πάντα υπάρχουν "διαμαντάκια" στους δίσκους τους.Ρε τους γέροντες τι έχουν κυκλοφορήσει...Προβολή συνημμένου 44971
Ήταν. PopRock άλμπουμ, θα μπορούσε να βρίσκεται άνετα στη δισκογραφία των Rainbow παρα΄των DP, αλλά πέρα από αυτό έχει μέσα κάποιες πολύ δυνατές μελωδικές στιγμές. Ακόμα ένα λιθαράκι στην ιστορία τους, κακό άλμπουμ πάντως δεν το λες.Χμμμ... Αυτός ο δίσκος είναι λίγο "αμφιλεγόμενη" κατάσταση.
2 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε
Είχαμε δεν είχαμε - λόγω του σατανά Καταρράκτη ?- πάλι πέσαμε με τα μούτρα στους DP ?
Α, πάντα μου άρεσε αυτό το κομμάτι.Αν ψάξω να βρω κάποιο πραγματικά μάπα κομμάτι τους, το μόνο που θα μου έρθει είναι το "A 200".