- Πόντοι
- 398
Πάει ο ανθός της ελιάς, δεν θα έχει λάδι φέτος, στο θεό το λίτρο στο σουπερμαρκετΛΙωΝοΥν Τα δοΡυφοΡιΚα πΙατΑ ΝοτΙα ΚρΗτΗ,Θα πΕθανοΥμΕ οΥλοΙ.
Πάει ο ανθός της ελιάς, δεν θα έχει λάδι φέτος, στο θεό το λίτρο στο σουπερμαρκετΛΙωΝοΥν Τα δοΡυφοΡιΚα πΙατΑ ΝοτΙα ΚρΗτΗ,Θα πΕθανοΥμΕ οΥλοΙ.
Πριν λιγο μπηκε δακος και αγορασε αντηλιακο σε ενα.Πάει ο ανθός της ελιάς, δεν θα έχει λάδι φέτος, στο θεό το λίτρο στο σουπερμαρκετ
πολύ ζέστη... καταλαβαίνωΠριν λιγο μπηκε δακος και αγορασε αντηλιακο σε ενα.
Ναι, 3-4 ριφς τα θυμόμαστε είναι η αλήθεια, μια και το συγκεκριμένο γκρουπ απευθύνεται κατά βάση στο ανίδεο μουσικά κοινό, στην πλειονότητα του κοινού δηλαδή, και διαφημιζόταν/διαφημίζεται από τα μουσικά συστημικά μέσα μέχρι τελικής πτώσεως. Έτσι γίνονται πασίγνωστα καλλιτέχνες και μπάντες χαμηλού επιπέδου, με καθημερινή πλύση εγκεφάλου. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε στη χώρα μας και έξω από αυτή, μια σκυλοχώρα/trapoχώρα είμαστε, το ίδιο πάνω κάτω και παραέξω, όλoς ο πλανήτης ακούει Rapάδες και DJs.μαγκιά-κλανιά-δηθενιά-ριφς που τα θυμούνται για πάντα ακόμη και αυτοί που τους μισούν
Έχει γίνει κάποιο γκάλοπ στο οποίο πήραν μέρος ολοι οι μουσικοί του πλανήτη, και το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι οι μισοί από αυτούς επηρεάστηκαν απ'τους...RS? Συνεχίζεις να ακους Πετρίδη/Ζουγρή βλέπω...?κατονομασμένοι ως επιρροή από τους μισούς μουσικούς στον πλανήτη Γη
Το είδος τους είναι το πρόβλημα, ένα είδος με μηδαμινές απαιτήσεις από τη μεριά των μουσικών και των ακροατών, εξού και η δημοφιλία του. Και οι Clash είναι "δημιουργοί τριών-τεσσάρων κλασικών άλμπουμ στο είδος τους", και καμιά εκατοσταριά Rap/Trapάδες το ίδιο. Το ερώτημα είναι, ποιος χέστηκε για το είδος τους??δημιουργοί τριών-τεσσάρων κλασικών άλμπουμ στο είδος τους
Έχει γίνει κάποιο γκάλοπ στο οποίο πήραν μέρος ολοι οι μουσικοί του πλανήτη, και το συμπέρασμα που βγήκε είναι ότι οι μισοί από αυτούς επηρεάστηκαν απ'τους...RS? Συνεχίζεις να ακους Πετρίδη/Ζουγρή βλέπω...?
Τα πρώτα συμπτώματα της ηλίασης. Άνοιξε άμεσα το AC.?Το πολιτισμικό αποτύπωμα που έχουν αφήσει οι Stones είναι τόσο μεγάλο...
Yeap, σίγουρα ηλίαση...τι γνώμη έχεις για τους Beatles; Προσκυνάς; τον Dylan; Γονατίζεις; τους Kinks; τους Velvet; τον Bowie;
Ο μισός πλανήτης, τoυλάχιστον, καλύτερα έγραφε -και συνεχίζει να γράφει- σε σχέση με τα παραπάνω "ιερά τέρατα" (my ass). Αλλά του λείπει το θράσος, τα κονέ και το κατάλληλο timing για να γίνει κι αυτός (ο μισός πλανήτης ντε) "ιερό τέρας".όταν γράφουμε για τα ιερά τέρατα οποιουδήποτε τομέα, ας θυμόμαστε ποιοι είμαστε, δηλαδή μπαρμπάδες που απέτυχαν να γράψουν ένα μέτρο από τραγούδι των Stones, πόσο μάλλον ολόκληρο.
Το να μην ξέρει καν το όνομα Jan Garbarek δεν σου περνάει απ'το μυαλό, ε? Μα, κοτζάμ Scorsese, είναι δυνατόν να μην ξέρει τον Garbarek? Ε όχι βέβαια...?ο Σκορτσέζε ας πούμε δεν έχει λεφτά να πάρει δίσκους και επιλέγει τραγούδια των Stones στις ταινίες του επειδή δεν είχε την ευκαιρία να ακούσει και εκτιμήσει τον Jan Garbarek
Εγω σήμερα την έβγαλα με κουλούρι Θεσσαλονίκης, και κασέρι Λεβέτη.Άσε με τώρα να φάω Trolley, η συζήτηση δεν βγάζει πουθενά.
Έλιωσε το MONTAGE μου από την ζέστη. Πατάω το power και δεν ανάβει.
Τοστ και κάτι τυρόπιτες από χθες που είχα στο ψυγείο τρώω. Πήγα κατά τις 2:00 να παραγγείλω κάτι μαγειρευτό, αλλά δεν έκαναν delivery λόγω καύσωνα, και καλώς βέβαια. Οπότε τοστάκι, τυροπιτούλα, Coca Zero, AC και άγιος ο Θεός (Bowie).Εγω σήμερα την έβγαλα με κουλούρι Θεσσαλονίκης, και κασέρι Λεβέτη.
Δεν βλέπω τη σύνδεση Eno και ECM, αλλά τέσπα...Ήξερε πάντως τον Brian Eno και μάλιστα το On Land, οπότε αν έπρεπε να στοιχηματίσω θα έβασα τα λεφτά μου ότι ξέρει όλη την ECM και πολλά περισσότερα.
Καλόγουστος και στη μουσική...?,Πάντως Stones, βάζει στις ταινίες
Βλέπω προσέχεις τις θερμίδες ?Οπότε τοστάκι, τυροπιτούλα, Coca Zero,
Ναι, πως...? Απλα μου αρέσει πλεον πιο πολύ η γεύση της Zero. Δεν ξέρω τι έχουν κανει, ως και πριν ένα-δυο χρόνια δεν πινόταν η Zero, αλλά σε καποια φάση άλλαξαν τη γεύση και έκτοτε πίνω Zero. Κατά τύχη ανακάλυψα την νέα γεύση, είχα παραγγείλει κανονική Coca μια φορά και μου έστειλαν τη Zero, και κόλλησα.Βλέπω προσέχεις τις θερμίδες ?
Να σου πώ , δεν θυμάμαι ούτε τη γεύση της κανονικής μηδέ της zero....έχω να πιω από τότε που οι RS ήταν νέοι ?Ναι, πως...? Απλα μου αρέσει πλεον πιο πολύ η γεύση της Zero. Δεν ξέρω τι έχουν κανει, ως και πριν ένα-δυο χρόνια δεν πινόταν η Zero, αλλά σε καποια φάση άλλαξαν τη γεύση και έκτοτε πίνω Zero. Κατά τύχη ανακάλυψα την νέα γεύση, είχα παραγγείλει κανονική Coca μια φορά και μου έστειλαν τη Zero, και κόλλησα.
6 λεπτά πριν, LK είπε
Από τα πιο ωραία για την εποχή Tv spots , με μουσική Garbarek
Δεν είχε ανακαλυφθεί ακόμα η Coca Cola την εποχή εκείνη...έχω να πιω από τότε που οι RS ήταν νέοι ?
Μόλις τώρα, Superfunk είπε