Tι έπαθε αυτός και κλαίει η μάνα του στο μνήμα ωρέ Κατάρ-Κ ?From Serbia with loveΠροβολή συνημμένου 44979
Αυτά είναι βοιδοβλουζ λευκών τοστιέριδων, ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση με BLUES. Πρόκειται για τα περιβόητα μαμπεμπεγοζγκόνικαΜην ασχολείσαι, τα Blues δεν είναι για σένα...Προβολή συνημμένου 44980
Ελπίζω να λες τα ίδια όταν οι αγαπημένοι σου RS προσπαθούν να τα παίξουν, ε?...?Αυτά είναι βοιδοβλουζ λευκών
Δεν φτάνει που είναι επαναλαμβανόμενα και κουραστικά στο μοτίβο, στο τρόπο παιξίματος της κιθάρας, για κάποιο λόγο θεωρείς πως ακούγονται καλύτερα και όσα έχουν μέσα και Χαμούνδ.Ελπίζω να λες τα ίδια όταν οι αγαπημένοι σου RS προσπαθούν να τα παίξουν, ε?...?
Τέλος πάντων, δεν θα πιάσω τώρα συζήτηση για Blues με σένα,? οι γάτες μου είναι πιο σχετικές (κι αυτό επειδή είναι γάτες μου).
Για καλή σου τύχη, μόλις ανέβασα την παρακάτω κομματάρα στο youtube, καθώς δεν υπήρχε. Αυτό που θα κάνεις λοιπόν είναι να ακούσεις το κομμάτι, να πατήσεις Like? και να κάνεις subscribe στο κανάλι μου. Μετά πας στα βίντεο που έχω ανεβάσει (σχεδόν 500) και αρχίζεις τα μαθήματα.?
Δεν χρειάζεται να με ευχαριστήσεις, μ'αρέσει να μαθαίνω τον κόσμο να ακούει σωστή πχιοτική μουσική.?
The Pauline York Band - Your Love Is Like A Cancer (2004)Προβολή συνημμένου 44981
Pauline York - vocals & guitars
Bobby Scumaci - Hammond
Jim Billmeier - bass
Greg Campbell - drums
Εκεί που έκλασε το RnB, βγήκαν οι Stones...?Οι Στόουνς έχουν παίξει και μπλουζ, μαζί με τους μεγαλύτερους πραγματικούς μπλουζ μουσικούς, αλλά κατά βάση είναι ροκ εν ρολ-ριθμ εν μπλουζ μπάντα.
μαγκιά-κλανιά-δηθενιά-ριφς που τα θυμούνται για πάντα ακόμη και αυτοί που τους μισούν-πηγή έμπνευσης για εκ/ρια "κουλών" που αποφάσισαν να μείνουν στην ιστορία της μουσικής χωρίς να έχουν πάει σε ωδείο-κατονομασμένοι ως επιρροή από τους μισούς μουσικούς στον πλανήτη Γη-στίχοι που λένε κάτι στους ανθρώπους που τους ακούνε-δημιουργοί τριών-τεσσάρων κλασικών άλμπουμ στο είδος τους και μάλλον τριψήφιου αριθμού τραγουδιών-με μάλλον ενιαψήφιο αριθμό μιμητών-μέρος της λεγόμενης λαϊκής κουλτούρας με αναφορά τραγουδιών τους σε απειράριθμα βιβλία και ταινίες-τι να λέμε τώρα"μαγκιά-κλανιά-δηθενιά",
τι να λέμε τώρα
Γιατί δεν ήταν γλείφτεςWhy is it that Deep Purple is never mentioned in the same breath as The Beatles, The Stones, The Who, Led Zep?
Γιατί δεν ήταν γλείφτες