Τι μουσική ακούτε τώρα;

22 λεπτά πριν, mpamps είπε

Μιας και τον έφερες στην επιφάνεια, ας βάλω άλλο ένα αγαπημένο μου από το δίσκο αυτό.

Πολύ καλό κι αυτό. Γενικά ωραίο άλμπουμ, αλλά ούτε οι ίδιοι δεν το έτρεξαν στα lives,

τρέχα γύρευε γιατί.?

Πολύ καλό κι αυτό. Γενικά ωραίο άλμπουμ, αλλά ούτε οι ίδιοι δεν το έτρεξαν στα lives,

τρέχα γύρευε γιατί.?
Συνολικά θυμάμαι μου άρεσε περισσότερο από το Purpendicular.

Έχω χρόνια να τα ακούσω.

Θα τους ρίξω αύριο μια ακρόαση να τα θυμηθώ. 

Ρε τους γέροντες τι έχουν κυκλοφορήσει... image.gif

Άντε να βάλω ένα τελευταίο και πολύ αγαπημένο. Μπα-λα-ντά-ρα από τις λίγες αν με ρωτάτε, που κι αυτή δυστυχώς μπήκε στο χρονοντούλαπο και δεν ξανακούστηκε live. Με αυτό το άλμπουμ ήρθαν πρώτη φορά στην Ελλάδα το '91 και φυσικά ήμουν μέσα.? 

Πες τα ωρέ Turner... image.gif

Χμμμ... Αυτός ο δίσκος είναι λίγο "αμφιλεγόμενη" κατάσταση. Ο Lord και ο Glover από τη μία τον είχαν αποκηρύξει.  Ο... άλλος από την άλλη (ο "βριτιτιτιτί" ντε ?) τον ανακήρυξε ως τον αγαπημένο του της περιόδου των DP που ξεκίνησε το 1984. Ο Turner δε, το χόντρυνε πολύ χαρακτηρίζοντας το Slaves and Masters ως το πιθανώς τελευταίο "μεγάλο" άλμπουμ της μπάντας - και τέτοιες δηλώσεις καλό είναι να τις κάνουν οι άλλοι για εσένα και όχι εσύ για εσένα ?

Το ακούω, αλλά δεν είναι δίσκος που πετάω τη σκούφια μου...

Χμμμ... Αυτός ο δίσκος είναι λίγο "αμφιλεγόμενη" κατάσταση. 
Ήταν. PopRock άλμπουμ, θα μπορούσε να βρίσκεται άνετα στη δισκογραφία των Rainbow παρα΄των DP, αλλά πέρα από αυτό έχει μέσα κάποιες πολύ δυνατές μελωδικές στιγμές. Ακόμα ένα λιθαράκι στην ιστορία τους, κακό άλμπουμ πάντως δεν το λες. 
Προσωπικά το πιο αδιάφορο άλμπουμ τους -αδιάφορο συγκριτικά πάντα με τη δισκογραφία τους και μόνο με αυτή- θεωρώ το "The House Of Blue Light". Το "Slaves And Masters" το θεωρώ πολύ καλύτερο και σαν ήχο και σαν συνθέσεις. Κανένα από τα δύο δεν είναι κακό, δεν υπάρχει κακό DP άλμπουμ για μένα, όλα είναι από καλά μέχρι αριστουργηματικά.

Αν ψάξω να βρω κάποιο πραγματικά μάπα κομμάτι τους, το μόνο που θα μου έρθει είναι το "A 200".?‍? wtF σκέφτονταν όταν το έγραφαν δεν μπορώ να καταλάβω. Σαν να ακούς μια κάκιστη κόπια των ELP.? Και αν είναι δυνατόν, αυτή η πατάτα βρίσκεται μέσα στο κορυφαίο "Burn"!?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και από το 1974 πάμε στο 2017 και στην κομματάρα "The Surprising". Εξαιρετικό βίντεο επίσης με οπτικές αναφορές σε εξώφυλλα των άλμπουμ τους.

Τελευταίο...?

Αν ψάξω να βρω κάποιο πραγματικά μάπα κομμάτι τους, το μόνο που θα μου έρθει είναι το "A 200".
Α, πάντα μου άρεσε αυτό το κομμάτι.

Είχα ενθουσιαστεί όταν το πρωτοακουσα κάπου στα 15-16

Κανά άλλο σιχαμένο φρικιό με μαλούρα που βρωμάει μπίχλα και έχει νύχια με πένθος.

Ρε α σα πέρα, μαμπεμπεγοζγκόνιδες κι εσύ κι ο Κανηθιώτης που έχετε κολλήσει όλο το πόρδουμε στους τοστιέριδες κωλόφρικους ΟΥΣΤ

Οξω οι βάσεις των φρικιών του θανάτου

Που'σαι ρε Samy? Χάθηκες. Έτσι είπαμε?? Έχασες DP παρτυ χτες βράδυ, αλλά μικρό το κακό. Φτιάξε ένα παγωμένο φραπεδάκι, άναψε το AC και άραξε να ακούσεις όλα αυτά που ποστάραμε.?

Νέο άλμπουμ από τους Black Country Communion που κυκλοφορεί στις 14 Ιουνίου. 

Τα μέλη της μπάντας:

Glenn Hughes - vocals & bass
Joe Bonamassa - guitars & vocals
Derek Sherinian - keys
Jason Bonham - drums

image.png

Ένα δείγμα:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back