Τι μουσική ακούτε τώρα;

O Samy βλέπει F1 και μας αγνοεί. Κρίμα, και είχα μια όρεξη σήμερα να ακούσω κάνα Fall ή λίγο RS...?

Ας είναι. Θα ποστάρω κάτι εγώ λοιπόν, από μια καημενούλα που βλέπει τα views της Dua Lipa και της Amy Winehouse με τα κιάλια, αλλά τουλάχιστον προσπαθεί. 

Εδώ στα 26 της και το τρίτο της άλμπουμ, στο οποίο συνθέτει, ενορχηστρώνει, ψιλοτραγουδάει και κουτσοπαίζει πιάνο, ενώ κάτι άσχετοι τη συνοδεύουν.?

Aziza Mustafa Zadeh - Bana Bana Gel (1995)

Aziza Mustafa Zadeh - vocals & piano
Al Di Meola - ac. guitar
Bill Evans - sax
Stanley Clarke - bass
Kai E. Karpeh De Camargo - 5-string bass
Omar Hakim - drums

1 ώρα πριν, Waterfall-K είπε

O Samy βλέπει F1 και μας αγνοεί. Κρίμα, και είχα μια όρεξη σήμερα να ακούσω κάνα Fall ή λίγο RS...?

Ας είναι. Θα ποστάρω κάτι εγώ λοιπόν, από μια καημενούλα που βλέπει τα views της Dua Lipa και της Amy Winehouse με τα κιάλια, αλλά τουλάχιστον προσπαθεί. 

Εδώ στα 26 της και το τρίτο της άλμπουμ, στο οποίο συνθέτει, ενορχηστρώνει, ψιλοτραγουδάει και κουτσοπαίζει πιάνο, ενώ κάτι άσχετοι τη συνοδεύουν.?

Aziza Mustafa Zadeh - Bana Bana Gel (1995)

Aziza Mustafa Zadeh - vocals & piano
Al Di Meola - ac. guitar
Bill Evans - sax
Stanley Clarke - bass
Kai E. Karpeh De Camargo - 5-string bass
Omar Hakim - drums

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μονο υπερτιμημένη δέν την έβγαλαν,ασχέτος τα προβλήματα που είχε.

Εννοείται ότι είναι τεράστια τραγουδίστρια,σίγουρα μαζί με την Κ.D.Lang η μεγαλύτερη λευκή τραγουδίστρια όλων των εποχών (η Aguilera  δεν είναι λευκή) μετά την Patsy Cline (που είναι στην κατηγορία "εξωγήινοι τραγουδιστές") τεχνικά και ερμηνευτικά εκανε ότι θέλει η μακαρίτισσα, τεράστια απώλεια.

Επαέ, ημπορώ να πιω, πως δεν ταιριάζει καθόλου η αισθητική μου
Αν ταίριαζε στην -ανύπαρκτη- αισθητική σου, θα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. In fact, θα έκανε ιδιαίτερη εντύπωση σε όλο τον πλανήτη, τόσο ώστε το CNN και το Al Jazeera να βγάλει έκτακτο δελτίο.?

έχω περιοδεύσει σε 7 Αραβικές χώρες- μου λείπει βέβαια η καλύτερη, το Ιράν
Μου θυμίζεις κάτι αστείους αριστερούς που εκθειάζουν το καθεστώς και τη ζωή στην Κούβα, σχολιάζοντας σε διάφορα social media μέσω του €1,500 iPhone τους από τον καναπέ του ιδιόκτητου σπιτιού τους. Αν σου λείπει το Ιράν ρε μεγάλε, να πας να ζήσεις εκεί σαν Ιρανός για κάνα 2μηνο (το ίδιο ισχύει και για την Κούβα), με τα λεφτά δηλαδή που βγάζει ένας Ιρανός (ή ένας Κουβανός, περίπου €23 τον μήνα είναι) και θα περάσεις μπέικα.?

Μια και ανέφερα τον σοσιαλιστικό παράδεισο της Κούβας, που τόσο εκθειάζεται από διάφορα Ζώα (που δεν ζουν στην Κούβα βέβαια), να τους ενημερώσω/θυμίσω να πάρουν πολλά φανελάκια Minerva στο επόμενο ταξίδι τους εκεί. Ως και με τον Κάστρο (νταξ, με τον αδερφό του) μπορούν να κάνουν sex με ένα από αυτά...?

Ως συνήθως, έβαλες, ΠΑΛΙ κάτι που δεν είναι αυθεντικό
Πιο αυθεντικό δεν γίνεται. Αν βέβαια με το "αυθεντικό" εννοείς παραδοσιακή μουσική από εκείνα τα μέρη, δεν καταλαβαίνω από "σπου κι ως σπου" (που θα'λεγε κι ο σύντροφος Σταύρος Θεοδωράκης) περίμενες να ακούσεις τέτοια μουσική, εγώ δεν έκανα καμία απολύτως αναφορά σε αυτό. Η Aziza παίζει κυρίως Jazz, Fusion Jazz.

Συνέχισε να ακούς Fall, τα υπόλοιπα προϋποθέτουν εκπαίδευση αυτιών, κάτι που δεν έχει γίνει τα τελευταία 50 χρόνια, οπότε λίγο απίθανο να (σου) συμβεί τώρα στα γεράματα.?

Εννοείται ότι είναι τεράστια τραγουδίστρια, σίγουρα μαζί με την Κ.D.Lang η μεγαλύτερη λευκή τραγουδίστρια όλων των εποχών...
image.jpeg

έχω περιοδεύσει σε 7 Αραβικές χώρες- μου λείπει βέβαια η καλύτερη, το Ιράν-

Ρε αρχηγέ μια συμβουλή,όταν πας στο ΙΡΑΝ μην τους πεις ότι είναι ΑΡΑΒΕΣ...θα σε κρεμάσουν από κάνα γερανό στην κεντρική πλατεία ?

Btw έχεις δίκιο το Ιράν είναι πανέμορφη χώρα και το φαγητό είναι το καλύτερο στον κόσμο (έχω πάει δύο φορές )

Καλημερούδια αξιότιμα μέλη... Ζεστούλα σήμερα και το mood είναι ακραία καλοκαιρινό. Καλές παραλίες και καλές κάλπες για όσους τις επισκεφτούν. 

Btw έχεις δίκιο το Ιράν είναι πανέμορφη χώρα και το φαγητό είναι το καλύτερο στον κόσμο (έχω πάει δύο φορές )
Στον Ντου Που τον Κομμουνιστοφάγο πες τα +τα υπέροχα αρχαιολογικά μουσεία και  χώρους, αλλά άμα ο άνθρωπας ακούει Ντου που, δεν χρειάζεται να πάει σε μουσεία, είναι ο ίδιος μουσείο, απολιθωμάτων ?

ΥΓ θα έλεγα και για τις υπέροχες γυναίκες, αλλά φοβάμαι μη με την έχουν στημένη στο αεροδρόμιο τπτ φρουροί της επανάστασης

Kάνεις λάθος.

ΟΧΙ δεν κανω ? ο μπαμπας της ειναι σκουρος (καλα οχι και τοσο ? αλλα σιγουρα καποιος καποια στιγμη τον ειπε wetback) ...απο το Equador ?  φημες λενε οτι έχει Quechua indian ecuadorian blood.

Anyway αν οντως ειναι 100% λευκη την βαζω και αΦτιν μαζι με την K.D.Land & την Εμμυ  που όντως είναι μεσανατολιτισα αφού ήταν Εβραία,στο πανθεον και άσε τον @Waterfall-K να κλαίει και να τρώει ιρανικούς μουσακαδες (ο μουσακάς είναι ιρανικό φαγητό)

Καλημερούδια αξιότιμα μέλη... Ζεστούλα σήμερα και το mood είναι ακραία καλοκαιρινό. Καλές παραλίες και καλές κάλπες για όσους τις επισκεφτούν. 
τ' είν' αυτά τα φλούφλικα ρε πουρουπουπου

Πριν εμφανισθεί ο Κανηθιώτης κατσαπλιάς και μας πεθάνει στα μαμπεμπεγοζγκόνικα
Μόλις κάθισα να φάω μεσημεριανό.? Ό,τι κι αν ποστάρεις, πόσταρε το χωρίς ήχο, δεν ακούμε την tv απ'τον θόρυβο...

image.png

Μόλις κάθισα να φάω μεσημεριανό.? Ό,τι κι αν ποστάρεις, πόσταρε το χωρίς ήχο, δεν ακούμε την tv απ'τον θόρυβο...

Προβολή συνημμένου 44925
Τη προηγούμενη βδομάδα άκουγα στο ράδιο τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, κάποια από αυτές είχε στη πρώτη σελίδα θέμα, τη σύγκριση ηγετών τύπου Τραμπ-Ορμπαν- Αλκιβιάδη, σα να λέμε Μικ Τζάγκερ, ίαν Κικoίλιαν ένα πράμα.

Βάζουν δλδ κάτι τενεκέδες, δίπλα στην πιο αμφιλεγόμενη προσωπικότητα της αρχαιότητας που μαμιόταν με τον Σωκράτη.

Εναν άνθρωπα που ΧΩΡΙΣ αυτόν η Αθήνα , έχασε τον πρώτο γνωστό ιστορικά Παγκόσμιο πόλεμο.

Ένα χαρισματικό κωλοπαιδάκι που το συγκρίνουν με τον περούκα που μάμαγε τη Στόρμι Ντάνιελς, ή τον άλλο το γελοίο που του έκανε πεολειχίες  αυτή η ρομπ ντε κάμαρα , δε θυμάμαι πως τη λένε.

Κάπως έτσι είναι η διαφορά ανάμεσα σε Στόνες και Ντου που.

Ρούφα κανά αυγουλάκι Κικoίλιαν να στρώσεις φωνή, μη σε φάει στη στροφή ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Κανηθιώτη νερουλά.

9 Ιουνίου του 78 κυκλοφόρησε μουχρίτσα των Καθαινών, βέλιουρα της Κανήθου , βήτα διαλογής άλμπουμε για Στόνες...ούτε στο βαθύ τους μωβέ, τα μόλις 15  μέλη σε 48 χρόνια δεν θα ημπορούσαν να βγάλουν τέτοια μουσική  

βήτα διαλογής άλμπουμε για Στόνες
Tο πρόβλημα δεν είναι το Β διαλογής άλμπουμ, το πρόβλημα είναι το Β διαλογής γκρουπ που το έβγαλε...?

ούτε στο βαθύ τους μωβέ, τα μόλις 15  μέλη σε 48 χρόνια δεν θα ημπορούσαν να βγάλουν τέτοια μουσική
Σίγουρα. Και να προσπαθούσαν, τόσο μέτριοι μουσικοί/συνθέτες είναι αδύνατον να γίνουν.?

Έλα, ρούφα...?

image.png

Tο πρόβλημα δεν είναι το Β διαλογής άλμπουμ, το πρόβλημα είναι το Β διαλογής γκρουπ που το έβγαλε...?

Σίγουρα. Και να προσπαθούσαν, τόσο μέτριοι μουσικοί/συνθέτες είναι αδύνατον να γίνουν.?

Έλα, ρούφα...?

Προβολή συνημμένου 44927
Στα 15 μέλη να προσθέσουμε τον Παρτέρη-Ρακιτζή κλπ, σε λίγο κι εσένα, τη Σάσα Πάστα και ποιος ξέρει πόσους ακόμα 

Κοίτα φάτσα τσοπάνη που βόσκει χαμούνδια και βγάλε συμπέρασμα.

Ρε ούτε μέχρι τη Χρυσή Άμμο δεν μπορείς να πας για μπάνιο με τέτοια μουστάκα, βλαχομπαρόκ κατσαπλιά, μέχρι και η Τούνη θα σε πάρει στο ψιλό ?Τσαααααααπρού ρε ζαγάρι

Jon-Lord-GettyImages-148785778.webp

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back