Νέα post σε προφίλ

ρε παιδιά να πω κάτι? Έχω απενεργοποιήσει το adblocker μου για την σελίδα μας του NOIZ και πάραυτα δεν βλέπω ούτε μια διαφήμιση. Παλιά έβλεπα κανονικά?. Άλλαξε κάτι?

cos_dr
cos_dr
@Terry RoscoeBeck5 μερικές αγορές μου πρόσφατες έγιναν επειδή μπαίνω στο Νοιz χωρίς adblocker για να το "ενισχύω" και έβλεπα τις προσφορές.  Άρα σίγουρα δεν ισχύει αυτό ?

Κάτι άλλο συμβαίνει. Το απενεργοποίησα μόλις σε άλλη σελίδα και βλέπω διαφημίσεις κανονικά

fusiongtr
fusiongtr
Κάτι πρέπει να έγινε, γιατί τώρα ούτε εγώ βλέπω διαφημίσεις.

Δύσκολοι καιροί για ινφλουένσερς ...

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Πάνε φάε Στράτο.

Λοιπόν χτες το πρωί, αφού είχα ψιλοκενούλι, είπα να κατεβάσω καμια σαχλαμάρα πλαγκιν για audio to MIDI realtime σαχλαμαρέισον.

Κατέβασα λοιπόν το DODO 2. Δεν μου έπαιζε στον Κιουμπέη, έκαμνε παράσιτα. Ήντανε και μονοφωνικό (που δεν με ενοχλεί σαν ιδέα, απλά είχα καρφώσει κιθάρα για να μην κατεβαίνω στο αυτοκίνητο να κουβαλάω μικρόφωνα και καλώδια).

Κατεβάζω έτερον το MIDI Guitar 2. Τρώω μια πρώτη ξενέρα ότι είναι 32μπιτο πλαγκιν και vst 2. Λέω δεν πειράζει, καλό κορίτσι να είναι. Το βάνω απάνω, λειτουργάει με τη μία. Ώπα λέω γίναμε με δαύτο (σκεφτόμουν λίγο το κόστος αν αξίζει). Ξεκινώ ψιλορυθμίσεις να μην έχω μιστρίγκες και παραφωνίες, έχω μπει στην κατάσταση... ΚΡΑΣ. Λέω σύμπτωσις. Ξαναβγαίνω, ξαναμπαίνω, ΚΡΑΣ. Κάνω ρισταρτ, ξαναμπαίνω, ΚΡΑΣ. Ε, uninstall με συνοπτικάς διαδικασίας.

Γιατί δε με αφήνει ο σύμπας να κάνω τις δρακουλιές μου; Τι ωραία που ήταν όσο δούλεψε!

BillTrantos
BillTrantos
Παραξενιές, αλλά δε θέλω να είμαι βάλε-βγάλε όλη την ώρα. Προτιμώ set and forget καταστάσεις. Και η συγκεκριμένη λύση δε μου άρεσε καθόλου στο μάτι, οπότε δε θα γλίτωνα το βάλε-βγάλε.

Κρατάω αυτά που είπες άμα δω ότι δε βγαίνει η φάση με τα πλήκτρα. Προς το παρόν βλέπω μεγάλα οφέλη, κυρίως στην κατανόηση θεωρίας-αρμονίας.

A
Ali Barout
Παίδες κι οι δύο δίκιο έχετε. Έκανα τόση ώρα για να απαντήσω γιατί φτιάχνω τα βελόσιτυ και CC assignments του Iconica Sketch στο dynamic mapping του cubase, και την πάρτα να δείχνει τρανσπορτα σωστά, κτπ..

Να το σώσω τεμπλέιτ να το έχω. (Και να το δώσω και παραπέρα αν θέλει κανένας) Μιλάμε πολλή βαβούρα. Θα περίμενα να το βάλουν στο dorico κομπλέ κατευθείαν, αλλά θα θέλει λιεφτά (για το 5, έχω μεινει στο 4).

Για κοντρόλλερ, μίου μίου μόνο. Το bite π.χ. μπορείς να το αναθεσεις σε ενα ελαφρύ pitch up, όπως το κάνουμε δηλαδή σε κλαρίνα και σαξ το βυζανιάρικο βιμπράτο. Τον αέρα μπορείς να τον κάνεις cc1.

Κι έτσι, μπορείς να παίζεις κιόλας, όχι μόνο να γράφεις (όπως παλεύω εγώ με το ποντίκι). Γιατί οκ, εξαρτάται τι γράφεις, αλλά οι δυναμικές μου φαίνονται πολύ γρήγορες για να τις κάνω καλά με το mod, στα πράγματα που προσπαθώ να γράφω. Ενώ το φύσημα το ξέρω καλύτερα, πάει μόνο του.

Έλα βρε @BillTrantos... Από χτες τους περίμενα για λουκέτο, αλλά με πρόλαβες ?

fusiongtr
fusiongtr
"Σάββατο πρωί χωρίς καφεΐνη"

Μάλιστα ....

Ξενέρωτος, μεθυσμένος και χωρίς καφεΐνη ....

Που πα ρε φίλως έτσι ...

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"Πάρε και μια πολλή καλή μπάντα"...

A, οι Los Jazistras! Αγαπημένοι μου ?

cos_dr
cos_dr
Για εμένα το χθεσινό θέμα δεν έπρεπε να κλειδωθεί.

Όπως στεναχωρήθηκα για ένα σχόλιο που έκανε ένας mod κατά τα άλλα αγαπητός μου, βασικά ψέματα λέω?, δεν στεναχωρήθηκα γιατί το έγραψε στο πλαίσιο της παρέας αλλά δεν μου άρεσε.

Τα θέματα έχουν προεκτάσεις  πολιτικές αναγκαστικά ιδιαίτερα αν αναφέρονται σε πολιτικές που δεν βρίσκω κανένα κακό να αναφέρονται, να επισημαίνονται ή και να συγκρίνονται.

Το κομματικές είναι το μεμπτό, το μη θεμιτό και το παραβατικό και κατά τη γνώμη μου εκεί πρέπει να επικεντρώνεται το θέμα. Όλοι γράφουν για να χαλαρώσουν, για να μοιραστούν εμπειρίες παράλληλα με τα τεχνικά θέματα και τον σχολιασμό και τις τοποθετήσεις τις υποκειμενικές δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε, η γνώμη μου δε είναι πως αν τις πιέσουμε ή τις καταπιέσουμε τότε θα χαθεί και η ζεστασιά του φόρουμ γι αυτό χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Play it one more time Sam...

Φουξια Μπιλάκο?

Φούξια?

(είπε, στρίβοντας με το ένα χέρι την μουστάκα και με το άλλο τα γένια του assούμε)

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Αυτά τα χρώματα είναι παρεξηγημένα.

Κ φυσικά μόνο για όσους ξέρουν ?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"Αυτά τα χρώματα είναι παρεξηγημένα.Κ φυσικά μόνο για όσους ξέρουν ?"

Εννοείται. Θεά η εικονιζόμενη κιουρία ?

Προβολή συνημμένου 40537

Είμαι στο Χαλάνδρι τώρα για μια δουλειά, παρκάρω και βλέπω γύρω και κάτι μου θυμίζει. Κοιτάω το μαγαζί και λέω που το ξέρω αυτό. Και θυμάμαι που είναι το μαγαζί που έχουμε κάνει συναντήσεις και την εκδήλωση που τιμήσαμε το αείμνηστο και τόσο αγαπημένο μας μέλος, τον Κώστα @audiokostas@audiokostas. Και με συγκίνησε η ανάμνηση, το ΝΟΙΖ μας.Προβολή συνημμένου 40531 Τόσες αναμνήσεις, τοσες συγκινήσεις ❤️❤️Ποσο σας αγαπώ όλους. Μέχρι και την γεύση της πίτσας που με κέρασε ο κ. @Μανώλης Χναράκηςθυμάμαι!!!? Καλημέρα και να είμαστε καλά και να στηρίζουμε το ΝΟΙΖ και τις εκδηλώσεις. Κι άλλες εκδηλώσεις, κι άλλοι διαγωνισμοί και κληρώσεις. ΝOIZ μουσικό, ενωμένο δυνατό!!! ΝΟΙΖ

Ο άλλος τώρα το έκανε αυτό αποκλειστικά με virtual instruments, διαβάζοντας παρτιτούρα αντί να ακούει.

* Κάποιες από τις βιβλιοθήκες είναι free ??

A
Ali Barout
Πάντως έχει κάνει φοβερή δουλειά (για το video του OP μιλάω). Από κάτω τα φίδια τα CC, είναι όοοολο το χασομέρι. Υπάρχουν διάφορες προσπάθειες να συμφιλιωθούν όλα αυτά. Το καλύτερο μέχρι στιγμής το έχει κάνει ο Wallander (ο noteperformerς). Στην έκδοση 4, επειδή είδε ότι ΔΕΝ μπορεί να ανταγωνιστεί τις βιβλιοθήκες με πολλά GB σαμπλ σε φοβερούς χώρους κτπ κτπ, που είναι προϊόντα άλλης κλάσης και άλλων μπάτζετ, κινήθηκε πιο "ύπουλα" και έξυπνα. Για τις πιο SOS βιβλιοθήκες, έκανε το noteperformer να παρεμβάλεται μεταξύ προγράμματος παρτιτούρας και βιβλιοθήκης, και να επιτυγχάνεται πολύ πολύ πιο άμεσα ένα επιθυμητό (μάλλον για την ακρίβεια "αναμενόμενο") αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η "τεχνητή νοημοσύνη" που είναι χρήσιμη και λέω μπράβο ρε παιδιά, και δώστε πόνο. Μακάρι να έβγαζε στο μέλλον ένα vst που απλά θα έμπαινε μπροστά από ένα άλλο vst και θα αναλάμβανε όλο το CCμάνι. (χωρίς βέβαια να μας στερεί την ικανότητα παρέμβασης, όπως άλλωστε δουλεύει και τώρα)

fusiongtr
fusiongtr
Άστα αυτά κυρ Αλή μου.

Το θέμα είναι να βγει κάτι που να παρεμβάλεται μεταξύ αντλίας, μάνικας, και ρεζερβουάρ, μπας και μπορέσετε να ασχοληθείτε λίγο με τις ενορχηστρώσεις σας εκεί στα βενζινοπωλεία.

Όχι τρέχα εδώ και τρέχα εκεί κάθε λίγο και λιγάκι.

Αν το κάνει κι αυτό η ΑΙ, τότε ... μπράβο της.

A
Ali Barout
Σελφ σέρβις το λένε, αλλά εδώ δεν γίνεται πια. Υπάρχουν προϋποθέσεις.

Waterfall-K
Waterfall-K
Κομματάρα, που την θυμήθηκε? Πολύ καλή διασκευή και ηχογράφηση/ήχος, και ωραίο κλασικό setup.?

cos_dr
cos_dr
To ξεχώρισα αμέσως. Είναι άψογος ο αδελφός. ❤️

A
Ali Barout
Αριστούργημα!

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
@Terry RoscoeBeck5 εδώ δεν εχει πλάκα, τα μηνυματα που παίρνω είναι όλα τα λεφτά, υπαρχει πολύ χιούμορ εκεί πέρα έξω (και το λέω χωρις ίχνος σαρκασμου).

Και γιατί "αγγελίες", παρακαλω?

Για ρίξε μια ματιά και στις αγγελίες χωρίς "" και τα ξαναλέμε...καλύτερα αυτές να μπαινουν στο φορουμ να γελάμε assούμε... ?

Η άλλη η "αγγελία" btw είναι ακόμα επάνω, την εσωσα, την καρφωσα και αυτή στο site μου, κάντε την ότι θέλετε.

?

ΥΓ: @Nestoras, την αγγελία την είδες, δεν είναι τυχαία...άντε, θα μου δώσεις την δικά σου, γιατί θα με κάνουν και banιο εδω πέρα μέσα assούμε...

Να σου δώκω ένα κιλό τουλουμπάκια, άντε να βάλω και μισό κιλό κουρκουμπίνια...μην με πιέζεις...ΟΚ, ΟΚ, να σου δώκω και ένα μαντολάτο να τελειώνει η υπόθεση? ?

Nestoras
Nestoras
Σε λίγο η τέλε μου θα πωλείται σε δημοπρασία στα Sothebys. 

Κούρδισα την κιθάρα το Σάββατο.

Σήμερα ήταν ενάμιση τόνο πάνω στις τρεις πρίμες χορδές, και 1 τόνο κάτω στις τρεις μπάσες. :classic_ohmy:

Τι είναι αυτό πάλι?

fusiongtr
fusiongtr
"Δώσε κυρφιουζιονάρα, βγάντης το πριγιονίδι!"

Λοιπόν κυρ Αλή μου, αυτό έκανα.

Ακριβώς όμως.

Ήμανε τώρα έξω και προσπαθούσα να καθαρίσω το αλυσοπρίονο από τα κολλημένα πριονίδια, που από το λάδι είχανε γίνει τσιμέντο.

Έχω δύο χρόνια να το χρησιμοποιήσω, αλλά φέτος τα πράγματα με το πετρέλαιο είναι ζόρικα.

Και με τα ξύλα ζόρικα είναι, αλλά έχουμε δάσος εδώ κοντά, και άμα κάνω μια βόλτα θα βρω ένα σωρό κλαδιά σπασμένα.

Φέτος λοιπόν θα παίξει αλυσοπρίονο κάργα.

a1541352840_10.jpg

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά να συνδέσω το γεγονός ότι έπιασες την κιθάρα, με το... επερχόμενο γεγονός; Ααααα, μα αυτό είναι καταπληκτικό ?

fusiongtr
fusiongtr
Άμα σου μοιάζει με κιθάρα το παραπάνω, εγώ πάω πάσο. :classic_tongue:

Chainsaw massacre λαίμαι ...

Πάει, αυτό ήταν, καταστράφηκα.

Βγήκαν τα μελομακάρονα στους φούρνους.

Ξεκίνησα πολύ δειλά από χθες με τέσσερα.

Σήμερα το βλέπω δύσκολο να αντιστέκομαι άλλο.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Εχω αποχωρω.. 72 κιλα κ νιωθει χοντρος...

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Συνομιλικοι Πανο.

Ευχομαι να βγει σε καλο ολο αυτο κ να στρωσουν ολα

fusiongtr
fusiongtr
Βρε Πάνο, μην τρελαίνεσαι.

Εγώ δεν είμαι φίλος των γλυκών γενικά.

Προτιμάω τα αλμυρά.

Αλλά τα μελομακάρονα είναι αρρώστια.

Άκουσε τον γιατρό σου, και πιστεύω ότι όλα θα είναι καλύτερα σε λίγο καιρό.

Προβολή συνημμένου 40409

Κάθε Χ ώρες, θα ποστάρω και μια απο τις φωτογραφίες της συνάντησης, εκτός και αν ικανοποιηθουν τα αιτήματα μου (5.000.000 ευρώ, μια Mojo pre-refined, ένα ελικόπτερο να με πάει στο αεροδρόμιο, και ένα αεροπλάνο να με πετάξει με αλεξίπτωτο στο σπιτι του Ken Parker), ένα από τα οποία είναι να απελευθερωθουν οι χρήστες από τις τελε και να τις πετάξουν στα σκουπίδια.

ΜΙΛΗΣΑ!

To be continued και εδώ και σε μελλοντικο thread για να μάθετε όλα τα έκτροπα που έλαβαν τόπο.

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Αυτά που ειχα σε κοινή θέα Νες, ακόμα εδώ είναι assούμε...

(με πιάααααανιειειειειειειεις?)

?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ποτε γυρισες ρε θηριο?

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Φιιιιιιιλουουουουουωωωωωςςςςς...

Εχεις δει Yaris +15 ετών να παιρνει φορα, να κάνει ράμπα τα Τουρκοβουνια και να προσγειώνεται στην Αχαρνών αλα Dukes assούμε?

[καλά ήρθα, επρεπε να ταίσω και τον Τζίνο, πάω στο άλλο σπιτι να για να συνεχιστουν αι εργασίαι

?]

Ήρθε και η σειρά μου λοιπόν!
Απαγορεύω στην εφορία να μου ξαναστείλει φόρους, τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ, κλπ.... Αν δεν θέλετε να σας έρχονται και εσάς, κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον τοίχο σας .

Αυτό μάλιστα! Χαχαχαχα ??

Εγερτηριο κατά τις 6 (ανωτέρα βία), ιντερνετ στα τάρταρα (οχι δεν σερφαρα στις 6, απο τους Wifi διακόπτες που δεν δουλευαν το πηρα πρεφα)...αντε να πω μια καλημερα και καλο ξημερωμα στην τεχνικη υποστηριξη και να δηλωσω βλάβη.

Με hotspot απο το κινητο ειμαι...κανονίστε!

Οι συνηθεις υποπτοι, αναφορά και τάκο για να δούμε ποιος αρχαιοκάπηλος πήρε τι σαπάκι πάλι...

Αει και...σαλάγατα, πρωινιάτικα assούμε...

Μπέεεεεεεεε, μούουουουουουουουουουουουου, ίιιιιιιιιιιιιιχαααααααααααααα!!!

?

A
Ali Barout
"...μήπως ήτω vintage?"

Χμμμ. Όταν τα άνοιξα μου ήρθε μια ποντικίλα. Της λέω της κοπελιάς "Δεεεν... πιστεύωωω... να τα είχατε... κλεισμένα... στο μπαλαοΎΡΟ;!" "Όχι κύριε" μου απάντησε.

"Ας... το πιστέψω."

ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
ΑpussyΑ
Ηρθε το ιντερνετ.

Αυτό μόνο ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει...

Κάποιος έκανε επιστροφή το αρχαϊκο σαπάκι που μολις αγόρασε...

Περιμένω!

Εισαι ενας απο τους δυο πιο παρανοια χωστες κιθαριστες που εχουν γεννηθει ποτε.

Παιζεις λαηβ ενα απο τα 5 καλυτερα σολο εβερ κ σιγουρα το πιο τραγουδιστο .

Πως το παιζεις?

Ιδιο φυσικα, σχεδον δεν αλλαζεις νοτα (αντε λιγο με τη δικη σου εκφραση)

Το τραγουδας ολο με την κιθαρουλα σου να αποδωσεις φορο τιμης σ'ενα  μαγικο σολο (τι ενα? τρια κ μια δισολια επος), να το φχαριστηθει κ ο κοσμος κ μετα ξεχαρμανιαζεις πανω απο καναδυο κυκλους.. Αυτα ειναι

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Με αυτό μου θύμησες ότι κάπου έχω DVD με ένα live του από το Παρίσι, μαζί με τον Jonas Hellborg και κάτι Ινδούς κρουστούς. Ήταν αποθέωση. Όμως το σοκ ήταν το σόλο κρουστά που έκανε ένας από αυτούς. Έπαιζε με κάτι κρουστάκια και ήταν σαν να άκουγες τρεις μπότες και 15 τομ να βαράνε συγχρόνως ?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ηταν απιστευτος.

Ειναι κριμα μολις ακουγεται το ονομα του, ολοι να σκεφτονται τα εξωγηινα σρεντ χωσιματα του κ κανεις σχεδον να μη γνωριζει ποσο μελωδικος ηταν κ ποσο ωραια πραγματα ειχε παιξει σε ροκ φιουζιον αλλα κ πιο εθνικ οπως λες υφος.

Μουσικο τερας, τα ιδια κ στο πιανο.

Το καλο υλικο του Shawn ισως ειναι λιγο πιο δυσκολο να το βρεις, αλλα οταν το βρεις σε αποζημιωνει (κ ειναι μπολικο)

Back