Noiz Forum

BillTrantos
BillTrantos
Κρίμα ρε Τέρρυ, γιατί τελικά εγώ είμαι πάλι ο ξενέρωτος και μεθυσμένος από τη δύναμη του μοντερέισιο ?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Είναι κάποια θέματα που "βοούν" από μακριά: "Λουκέτο". Μόλις είδα το συγκεκριμένο σκέφτηκα, "καλώς τα παιδιά τα... 3-0" ? Και έριξα και μια (φιλική) προειδοποίηση. Μπήκα πριν λίγο στο σπίτι και πήγα κατευθείαν να το τσεκάρω, αλλά πλέον πέρασε στην... ιστορία.

fusiongtr
fusiongtr
Χάσαμε απ' τα αποδυτήρια ...

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
"Χάσαμε απ' τα αποδυτήρια ..."

Φίλος ήταν πασιφανές. Textbook περίπτωση για το τίμιο forum μας ?

fusiongtr
fusiongtr
"εγώ είμαι πάλι ο ξενέρωτος και μεθυσμένος"

Αφτό πάλι πώς το κάνεις?

Και ξενέρωτος και μεθυσμένος ταυτόχρονα?

Σαν τον cos_dr που δεν έχει όρεξη και πεινάει ταυτόχρονα ...

Τι στο καλό, μπας κι είναι καμιά μόδα?

Yameth
Yameth
Να πω κι εγω τη μπούρδα μου... δεν είδα κάτι που αντίκειται στους κανονισμούς για να κλειδωθεί η συζήτηση. Το ότι είναι off-topic η συνέχεια έχει να κάνει με την ομιχλώδη αρχική τοποθέτηση του ΟΡ και τον τίτλο. Θα έλεγα πως θα έπρεπε να διορθωνόταν ο τίτλος σε κάτι πιο σχετικό με το θεμα, απο την αρχή.

BillTrantos
BillTrantos
@Yannis Methenitis Γιάννη μου επειδή έκανα παρόμοια συζήτηση με κάποιον της παρέας και ιδιωτικά, το πρόβλημα για μένα ήταν ότι θα έπρεπε να διαγραφούν 12-13 σελίδες με άσχετα για να παραμείνουν μόνο οι on topic τοποθετήσεις και να γυρίσουμε κάπως στο θέμα μας.

Σάββατο πρωί χωρίς καφεΐνη δε γίνεται κάτι τέτοιο, οπότε προτίμησα το κλείδωμα στην παιδική χαρά.

Νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι το αρχικό post θα μπορούσε να είναι πολύ πιο συγκεκριμένο, αλλά αυτό -κατά τη γνώμη μου- δε δικαιολογεί την εξέλιξη του θέματος.

Yameth
Yameth
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. ? Ποιός έχει τον χρόνο να κάνει κάτι τέτοιο.

Όσο ήμουν στις επάλξεις δεν δίσταζα να αλλάξω τίτλους γνωστών υπόπτων σε πιο σχετικούς. 

Παραμένει το γεγονός όμως πως η κουβέντα δεν είχε παραβεί κανονισμούς. 

Η δε ποιότητα ενός θρεντ χαρακτηρίζεται πάντα απο την αρχική τοποθέτηση. Μιλώ ως άλλος ένας επισκέπτης φυσικά. 

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
@Yannis Methenitis. Μια χαρά έκανε ο @BillTrantos Από τη στιγμή που άρχισαν να γράφονται "άκομψα" πράγματα- όπως κάτι με ένα "σταν", τα υπόλοιπα ήταν θέμα (λίγου) χρόνου να ακολουθήσουν. Οπότε η λογική επιτάσσει 

Προβολή συνημμένου 40548

Yameth
Yameth
Δεν κρίνω τον Βασίλη, διότι είναι υπεράνω κάθε υποψίας. Κουβεντιάζω απλά και λέω πως οι πράξεις των "αστυνόμων" πρέπει να ακολουθούν προδιαγεγραμμένους νόμους και κανόνες όπως σε μια ευνομούμενη δημοκρατία και όχι "ότι η λογική επιτάσσει".

Yameth
Yameth
Πάρε και μια πολλή καλή μπάντα να μάθεις κανα διο πράγματα στο μπάσο.

Back