Noiz Forum

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Πρέπει να φαγωθούν μέχρι το ΣΚ να βεβαιωθείς πως δεν έχει αλλάξει τη συνταγή για φέτος, ώστε μετά να πας να πάρεις αλλα

Τώρα που το λες υπάρχει τούρτα στο ψυγείο....

?

Terry RoscoeBeck5
Terry RoscoeBeck5
Εγκράτεια αγαπητέ... Έχουμε περισσότερο από έναν μήνα μέχρι τις γιορτές. Do the maths... καταστροφή από πολλές απόψεις. 

fusiongtr
fusiongtr
Μα γι' αυτό είπα καταστράφηκα.

Σ' αυτά τα διαβόλια δεν μπορώ να αντισταθώ ρε γμτ.

Από πέρυσι τα περιμένω.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Πάλι καλά που η αδυναμία σου είναι τα μελομακάρονα κ όχι τα λαδομακαρονα...

fusiongtr
fusiongtr
Δεν μου αρέσουν τα λάδια.

Ούτε τα βούτυρα, ούτε οι κρέμες γάλακτος, και σιχαίνομαι τα τηγανητά.

mpamps
mpamps
Δεν μου αρέσουν τα λάδια.

Ούτε τα βούτυρα, ούτε οι κρέμες γάλακτος, και σιχαίνομαι τα τηγανητά.

Τυχερέ! 
fusiongtr
fusiongtr
Άσε με βρε Μπάμπη, έχω γίνει διπλάσιος, δεν μπορώ να βάλω παντελόνι.

Μόνο φόρμες φοράω πια.

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Ποσο εισαι Στρατο?

mpamps
mpamps
Λάδια, βούτυρα, κρέμες γάλακτος, τηγανητά δεν τρως. 

Από πού τα παίρνεις;

Γλυκά;

fusiongtr
fusiongtr
Είμαι 56 (χρονών :classic_tongue: )

Για κιλά δεν ξέρω, δεν ζυγίζομαι πια.

Μπάμπη από την καθιστική ζωή είναι όλα.

Τα γλυκά δεν τα πολυσυμπαθώ γενικά.

Προτιμώ τα αλμυρά.

A
Ali Barout
I hereby reaffirm my unwavering support for meloumakarounous.

Φάε κυρ φιουζιονάρα μου. Φάε. Μόνο με μπύρες πώς θα ζήσεις; Εξάλλου, μετά δεν έχει τίποτα αμα αλλάξει ο χρόνος, μόνο 25η μπακαλιάρο σκορδαλιά.

fusiongtr
fusiongtr
Χθες έμεινα στα τρία.

Το παλεύω παιδιά.

Δεν είναι εύκολο όμως.

Και δεν έχω πάρει ακόμα αυτά με επικάλυψη σοκολάτας.

Ξέρετε, αυτά που τα δαγκώνεις, και η γλώσσα έρχεται σε επαφή με την σοκολατένια κρούστα, ενώ ο ουρανίσκος πλημμυρίζει από σιρόπι με έντονο άρωμα πορτοκαλιού και κανέλας, που χύνεται ανελέητα στην στοματική κοιλότητα.

Αχ ....

A
Ali Barout
"Και δεν έχω πάρει ακόμα αυτά με επικάλυψη σοκολάτας."

Τι τα θες αυτά βρε κυρφιουζιονάρα μου; Αυτά είναι B-stock ναούμ, και τα κάνουνε ρεμιξ με βάθη/ντιλέι/κόρους σοκολάτας για να κρύψουν τηναγκαλασθησία τους. Εγώ νομίζω ότι είσαι απλά ντεφορμέ επειδή μόλις άρχισε η σεζόν. 7 μελομακάρονα δεν είναι αρκετά για να θυμηθείς τη σωστή τεχνική. Τρώγε, και την παραμονή των χριστουγένων νομίζω θα είσαι σε θέση να μπορείς να φας όσα χρειαστούν πολύ πολύ εύκολα. Εγώ δεν έχω αρχίσει ακόμα, αλλά είμαι λίγο νεότερος, οπότε μπορώ να στρεσσάρω το σύστημα αναερόβια όταν χρειαστεί. Και μία βδομάδα πριν τα χριστούγεννα να τα πάρω δηλαδή, νομίζω μπορώ να το φάω το ένα κιλό εύκολα, χωρίς ζέσταμα και διατάσεις.

A
Ali Barout
@vrasidas27, θυμάσαι όταν είχα φτάσει 96 κιλά;??

fusiongtr
fusiongtr
Εξαρτάται από που θα τα πάρεις κυρ Αλή μου.

Παλιά, τα σοκολατένια που έπαιρνα ήτανε στεγνά μέσα, σαν μπισκότα, καθόλου σορόπι.

Ε, τότενες να χέσω και την σοκολάτα σας και τα καλά σας.

Δεν μ' αρέζανε.

Αλλά τώρα πόχω βρει καλή καβάτζα, αυτά με την σοκολάτα, είναι τίγκα σοροπιασμένα μέσα.

Σαν η επικάλυψη σοκολάτας να μην αφήνει το πορτοκαλένιο σορόπι να φύγει και να στεγνώσει το μελομακάρονο.

Δαγκάνεις λέμε, και χύνεται το σορόπι στο στόμα, και κατεβαίνουν τα χερουβείμ και σου ψέλνουνε Μπαχ, και γίνεται η δευτέρα παρουσία , κι εσύ προσεύχεσαι ταπεινά, αυτό που έφαγες να μην είναι το τελευταίο.

Για την προπόνηση ανησυχώ όμως.

Αν συνεχίσω έτσι, λίγο πριν τις γιορτές θα παγαίνω και θα παίρνω 5 κιλά, και θα φτάνω με 2 στο σπίτι.

"@vrasidas27, θυμάσαι όταν είχα φτάσει 96 κιλά;"

Από μελομακάρονα το είχες πάθει?

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Οχι κουναβι... στο μυαλο μου τα διψηφια νουμερα εχω ξεχασει οτι υπαρχουν οταν μιλαμε για βαρος

Εξ αλλου Γιωργη εχεις τοσο λεπτα νοηματα εσυ, που κανεις δεν ασχολειται διπλα σου με αλλα..?

A
Ali Barout
"Από μελομακάρονα το είχες πάθει?"

[SIZE=14.3px]Όχι κυρφιουζιονάρα μου, με προσβάλεις. Ήθελε σκληρή δουλειά. Κοκακόλες ΦΟΥΛ, μπύρες ΠΟΛΛΕΣ, πίτσες μεξικάνες δρακουλίνια πατατάκια, παγωτά τέσσεραπιτέσσερα, τουοοοστ, κρουασάν, πίτες κυπριακές, σουβλάκια, χυμούς με 130% ζάχαρη, και μια υγιής δόση αυταπάρνησς. Αυτά κάθε απογευματάκι. Σε ένα μήνα είχα γίνει φουσκί. Ο @vrasidas27 κάνει τον καλόνε, αλλά τότε μου καναν μπούλινγκ για τα κωλομέργια μου. Στο δικό μου σωματότυπο φαίνονται πολύ τα έξτρα κιλά. Ενώ του @vrasidas27 δεν του φαίνεται, απλά τον παίρνεις από τα γκαρντ και τον βάζεις μέσα στη ρακέτα.[/SIZE]

σκούφοΣ
σκούφοΣ
Σαν κατι να θυμηθηκα.... ?

???⚾⚾⚾

Ειχες...περαση ομως ?

fusiongtr
fusiongtr
Ρε σατανάδες, με κάνατε και ζυγίστηκα.

72 κιλά έχω πάει.

A
Ali Barout
Πρώτος! Κάνουμε και τραμπάλα αμα κόψω τη μάσα καναδυο μέρες. Κι εγώ εκεί είμαι συνήθως.

@vrasidas27 Τώρα γιατί μου το θύμισες αυτό;? Ρε τι έχουμε τραβήξει σε τούτο τον πλανήτη.

Back