- Πόντοι
- 2,638
Πραγματικά...yameth είπε:Οι καλές τραγουδίστριες είναι μετρημένες στα δάκτυλα.
Οι δε καλές που δεν είναι μουρλές, στα δάκτυλα του ενός χεριού- το οποίο ανήκει σε ψαρά που πιάνει την ψαριά του με... δυναμίτη
![Wink ;) ;)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
Πραγματικά...yameth είπε:Οι καλές τραγουδίστριες είναι μετρημένες στα δάκτυλα.
+1 ;DSuperfunk είπε:Παντως οι απιστευτες αποριες στο ΝΟΙΖ συνεχιζονται... ;D
Haris είπε:Το μόνο θέμα που πρέπει να ανοίξει είναι αν επιτρέπεται να τραγουδάνε οι φάλτσοι.
Υπερβάλλεις.Superfunk είπε:Παντως οι απιστευτες αποριες στο ΝΟΙΖ συνεχιζονται... ;D
Σε ενα παραλληλο thread για τη Eurovison μαθαμε οτι οι ομοφυλοφυλοι δεν εχουν δικαιωμα να ασχολουνται με το τραγουδι,σε αυτο το thread μαθαινουμε οτι και οι γυναικες πολυ κακως κανουν και τραγουδανε...
Προτεινω για να ολοκληρωσουμε το...καρε να ανοιχτουν θεματα για το αν επιτρεπεται να τραγουδανε οι:
1.Μαυροι
2.Κιτρινοι
3.Μαυριδεροι πασης φυσης
4.Αθεοι
5.Μουσουλμανοι
6.Βουδιστες
7.ΑΜΕΑ
8.Καπνιστες
9.Αντικαπνιστες
10.Ολοι οι ΔΕΜΟΥΓΟΥΣΤΑΡΕΙΗΦΑΤΣΑΣΟΥΡΕΦΙΛΩΣ
Μην τους ακούς... σε ζηλεύουν γι' αυτό τα λένε.samy paraga είπε:Ταύτο ήτο χτύπημα κάτω της ζώνης φίλως, άντε μη σε τραβήξω οβίνδεο στο επόμενο λίβε
+ χείλια :-*yameth είπε:Οι καλές τραγουδίστριες είναι μετρημένες στα δάκτυλα.
Είναι κρίμα πάντως να βλέπεις καλές μπάντες και ο "φωνητικός", ο frontman δηλαδή, να είναι υποδεέστερος τεχνικά και ερμηνευτικά. Αν κοροϊδεύουμε τις γλάστρες με τα μπούτια στις μεγάλες πίστες, μήπως να κοιτάξουμε κατα μέρος μας;..
Kαι πως θα κάνω καριέρα!Haris είπε:Το μόνο θέμα που πρέπει να ανοίξει είναι αν επιτρέπεται να τραγουδάνε οι φάλτσοι.
Αφού ξηγιέσαι έτσι, αν το επόμενο κομμάτι σου δεν το τραγουδήσω εγώ, ούτε τύμπανα ούτε νταούλια θα ξαναδείς από μένα. Και κάτσε να παιδεύεσαι με τα αντίκτιβ και τα ιζιντράμερ! ;DJohnny.T είπε:OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.XAXAXAXA.αστο Χαρη καλα ειναι και τα τυμπανα ,ξερουμε οτι θα στερηθουμε μια μεγαλη φωνη αλλα ενταξει θα το παλεψουμε.
Κι εγώ νομίζω ότι υπερβάλλεις τώρα. Ούτε στο άλλο θρεντ "μάθαμε" ότι δεν δικαιούνται να τραγουδούν οι ομοφυλόφιλοι ούτε σε αυτό, οι γυναίκες.Σε ενα παραλληλο thread για τη Eurovison μαθαμε οτι οι ομοφυλοφυλοι δεν εχουν δικαιωμα να ασχολουνται με το τραγουδι,σε αυτο το thread μαθαινουμε οτι και οι γυναικες πολυ κακως κανουν και τραγουδανε...
Εγώ πάντως για μένα μιλούσα. Αλλά για να το πήρες προσωπικά... he who posseses the fly gets flied! ;DΤαύτο ήτο χτύπημα κάτω της ζώνης φίλως, άντε μη σε τραβήξω οβίνδεο στο επόμενο λίβε
Εσύ γιατί ανησυχείς, για φάλτσους μίλησα!Kαι πως θα κάνω καριέρα!
Εγω παλι το ιδιο ποσοστο με ..ΠΑΝΤΑ βλεπω να υπαρχει....μη σου πω οτι στα ΓΝΩΣΤΑ συγκροτηματα (που κανουν επαγγελματικη καριερα δηλ.) ειναι και λιγοτερες,παλια ας πουμε ειχαμε Debbie Harry,Chrisie Hynde,Annie Lenox ,Skin (Skank Anansie) και αρκετες αλλες πολυ γνωστες & ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ frontwomen τωρα δεν μπορω να σκεφτω καποια νεα πολυ γνωστη frontwomen συγκροτηματος με εξαιρεση ισως αυτη των Evanesence (που ομως ειναι γκρουπ της πλακας ετσι κι αλλοιως... ;D )RayDTutto είπε:Υπερβάλλεις.
Κανείς δεν είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τραγουδίστριες.
Η απορία μου είναι γιατί τελευταία όλο και περισσότερες μπάντες που βλέπω και εδώ μέσα αλλά και στα κοινωνικά μέσα έχουν τραγουδίστριες αντί τραγουδιστές. Είναι μια απλή απορία για ένα φαινόμενο που παρατηρώ.
Ούτε οι μπάντες κακοχαρακτηρίστηκαν, ούτε οι τραγουδίστριες.
Η ανάγκη σου για υπερβολή δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος. Διάβαζε καμιά φορά και τι γράφουμε.
Φιλικά
μπα,καλυτερα να τραγουδανε!!! ;D ;D ;DSuperfunk είπε:...αντε σε λιγα χρονια θα τους επιτρεψουν και,ακουσον-ακουσον....να ΟΔΗΓΑΝΕ... ;D....
εάν δεν τα πλένουν αυτές...θα πρέπει να τα πλένουμε εμείς....άντε ανόητε με τις θεωρίες σου!!!!!! ;D ;DSuperfunk είπε:οτι οι γυναικες κανουν και για αλλες δουλειες εκτος απο το να πλενουν πιατα...
Καπως ετσι ,καπως ετσι. Σε μια μπαντα που ειχαμε παλιοτερα ο ντραμερ ειχε φαγωθει να παρουμε τραγουδιαρα γιατι ηθελε και τα υπολοιπα εκτος απο το τραγουδι.Καναμε οντισιον και καλα σε κανα δυο φρουτα και καταλειξαμε απο κει που παιζαμε ,black magic woman και la grance να παιζουμε το φιλαρακι της Βοσου και κατι τετοια γυναικεια και γλυκα και μαλιστα με πολυ μετριο αποτελεσμα απο τις υποψηφιες ,που φυσικα εφερνε στην μπαντα ο ντραμερ.Ε αυτο ηταν του κοψα .atreu73 είπε:Από την δική μου πλευρά δεν θα ήθελα να ανήκω σε μπάντα που θα είχε γυναίκα τραγουδίστρια ή οργανοπαίχτη και θα ήταν και ωραία γυναίκα γιατί θα ήθελα να συνάψω σχέσεις μαζί της και αυτό θα με απασχολούσε περισσότερο από την μπάντα.
Αν, ω ναι, γινόταν δική μου πάλι θα υπήρχε πρόβλημα γιατί ακόμα και διακριτικά θα άφηνα να εννοηθεί στους υπολοίπους ότι «κοιτάτε ρε τι ***** ***** εγώ» κι αυτό θα τους εξόργιζε γιατί όλοι θα ήθελαν να είναι στη θέση μου.
Ο μόνος τρόπος που θα μπορούσα να συμμετέχω σε τέτοια μπάντα θα ήταν αν όλα τα μέλη της ήταν γυναίκες ή αν τα υπόλοιπα μέλη απλά δεν ενδιαφέρονταν για το γυναικείο φύλο.
Αν ήταν άσχημη δεν θα είχα πρόβλημα.