RayDTutto είπε:
Υπερβάλλεις.
Κανείς δεν είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τραγουδίστριες.
Η απορία μου είναι γιατί τελευταία όλο και περισσότερες μπάντες που βλέπω και εδώ μέσα αλλά και στα κοινωνικά μέσα έχουν τραγουδίστριες αντί τραγουδιστές. Είναι μια απλή απορία για ένα φαινόμενο που παρατηρώ.
Ούτε οι μπάντες κακοχαρακτηρίστηκαν, ούτε οι τραγουδίστριες.
Η ανάγκη σου για υπερβολή δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος. Διάβαζε καμιά φορά και τι γράφουμε.
Φιλικά
Εγω παλι το ιδιο ποσοστο με ..ΠΑΝΤΑ βλεπω να υπαρχει....μη σου πω οτι στα ΓΝΩΣΤΑ συγκροτηματα (που κανουν επαγγελματικη καριερα δηλ.) ειναι και
λιγοτερες,παλια ας πουμε ειχαμε Debbie Harry,Chrisie Hynde,Annie Lenox ,Skin (Skank Anansie) και αρκετες αλλες πολυ γνωστες & ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ frontwomen τωρα δεν μπορω να σκεφτω καποια νεα πολυ γνωστη frontwomen συγκροτηματος με εξαιρεση ισως αυτη των Evanesence (που ομως ειναι γκρουπ της πλακας ετσι κι αλλοιως... ;D )
Εκτος και αν εχεις καποια στοιχεια που οντως δειχνουν εξαρση του.....απαραδεκτου ;D αυτου φαινομενου...
Τωρα αν μιλας μονο για την ΕΛΛΑΔΑ....ε καιρος ηταν να παραδεχτουνε οι...βαρυμαγκες Ελληνες....μουσικοι οτι οι γυναικες κανουν και για αλλες δουλειες εκτος απο το να πλενουν πιατα...αντε σε λιγα χρονια θα τους επιτρεψουν και,ακουσον-ακουσον....να ΟΔΗΓΑΝΕ... ;D....
Εξω απο τη πλακα,τα νεα κοριτσια ειναι πιο χειραφετημενα και ξεψαρωμενα και γουσταρουν
και τις μπαντες και δεν ονειρευονται μονο μια σολο καριερα σε καποια εντεχνη ή λαϊκη πιστα (βεβαια ,κακα τα ψεμματα,αν ειναι καλες καποια στιγμη αργα ή γρηγορα εκει θα καταληξουν μια και η μακροζωϊα των Ελληνικων συγκροτηματων ειναι ..περιορισμενη λογω της φυσης μας)
Παντως προσωπικα και ειδικα αν η μπαντα ειναι ποπ και παιζει original συνθεσεις προτιμω ΠΑΝΤΑ γυναικα τραγουδιστρια....μια και η γυναικεια φωνη μου αρεσε παντα περισσοτερο απο την ανδρικη.