- Πόντοι
- 16
Μπράβο panoslydios!
άσε τα μπράβο...και άρχισε και εσύ δίαιτα φίλος...distortion είπε:Μπράβο panoslydios!
Και θα αρχίσω μαθήματα βιμπράφωνουatreu73 είπε:Κι αν πάλι μας δουλεύεις, διπλά τα μπράβο.
Βλεπω μια επιθετικοτητα στο ποστ σου.atreu73 είπε:Βίωσες λοιπόν μια κατάσταση ευφορίας, για να αποφύγουμε όρους όπως επιφοίτηση, και την απέδωσες σε βούληση.
Θα ήταν υπερβολικό τάχα να πούμε ότι η παροδική σου ευφορία έχει να κάνει περισσότερο με μια κυκλοθυμική τάση παρά με το γεγονός ότι ξαφνικά ανακάλυψες το άλας του κόσμου και θέλησες να το μοιραστείς μαζί μας.
Πληροφοριακά η κυκλοθυμία και τα μεγαλύτερα αδελφάκια της συχνά μας οδηγούν σε συμπεράσματα που νιώθωνται (κατά τον ποιητή) σαν βεβαιότητα μέσα μας. Ακμάζουν στην μοναξιά τους και είναι επικίνδυνα αν δεν τα διαχειριστείς σωστά.
Εκθέτεις τις ιδέες σου με ομολογουμένως θαυμαστή ειλικρίνεια μα να ξέρεις ότι έχεις μόνο να κερδίσεις από την αντίθεση και τον σαρκασμό. Αν μη τι άλλο. Ισορροπία.
Είναι κι αυτή μια συμπαντική ποιότητα.
Κι αν πάλι μας δουλεύεις, διπλά τα μπράβο.
Επιθετικοτητα δεν ειναι να βαρας τις χοντρες χορδες σε τριακοστα δευτερα.theoctapus είπε:Και αν θες να παίξεις death metal μια επιθετικότητα δεν την χρειάζεσαι; Μια τσαντίλα βρε αδερφέ.
Και ο θυμός μια χαρά εργαλείο μπορεί να γίνει για την τέχνη.
Έχει δίκιο. Και ο Bruce Lee είχε τη γροθιά της μιας ίντσας.panoslydios είπε:Επιθετικοτητα δεν ειναι να βαρας τις χοντρες χορδες σε τριακοστα δευτερα.
Δεν πιάνω τίποτα...σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί τα βάλανε πάλι με τις πισίνες...Superfunk είπε:Marathon πιασε μια οργανικη πιτα με κινοα και ενα wheat-grass juice με μπολικα παγακια και γρηγορα!
οταν σου ερθει ο εφορας ξερεις εσυ...θα τα βρειτε....ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ.... ;Dmarathon είπε:Δεν πιάνω τίποτα...σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί τα βάλανε πάλι με τις πισίνες...![]()
Το κακό είναι ότι είναι σε άλλο σύμπαν αυτός και σε άλλο εγώ...η μόνη σύγκλιση είναι στο πορτοφόλι μου...Superfunk είπε:οταν σου ερθει ο εφορας ξερεις εσυ...θα τα βρειτε....ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ.... ;D
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dmarathon είπε:Το κακό είναι ότι είναι σε άλλο σύμπαν αυτός και σε άλλο εγώ...η μόνη σύγκλιση είναι στο πορτοφόλι μου...
Superfunk είπε:και ο Αγγλος μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ βαρεμαρα.... ;D..ενω ο μεσος Αμερικανος θα σου πει οτι αυτην την .....αραβικη μουσικη δεν μπορει να την καταλαβει....
το ιδιο και ο....μεσος Αραβας αν του βαλεις SEX PISTOLS..... ;D...δεν θα το εκτιμησει και ιδιαιτερα ;D
Ωπα, ωπα, παιδια. Το εγραψα σε ποστ μου, οτι δε μιλαω για το πως κρινεται αξιακα η μουσικη. Μιλαω για το τι συναισθημα σου βγαζει πχ το να ακουσεις γρηγορο ρυθμο, ή βαθυ ήχο, ή το απαλο παιξιμο. Εχει καποια εκφραστικα μεσα η μουσικη που ΕΙΝΑΙ πανανθρωπινα. Πχ ποιος δε θα ακουσει το μινορε σα λυπημενο και το ματζορε σαν χαρουμενο; Ποιος δε θα νιωσει κατι "τρυφερο" απο ενα απαλο παιξιμο; Ποιος δε θα νιωσει ενταση απο μια ηλεκτρικη κιθαρα με παραμορφωση;Η μουσική ΔΕΝ δημιουργεί τα ίδια αισθήματα σε όλους. Η μουσική είναι κομμάτι της κοινωνίας και επηρεάζεται από αλλά και επηρεάζει το κοινωνικό γίγνεσθαι.