- Πόντοι
- 16
Η προταση ηταν ολοσωστη. Γιατι την αναιρεσες; Λογω της κουβεντας που ειχε προηγηθει; Α, δε φταιω εγω σ'αυτο...
http://en.wikipedia.org/wiki/Cognitive_neuroscience_of_music#Melody_processing_in_the_secondary_auditory_cortex
It also is increasingly concerned with the brain basis for musical aesthetics and musical emotion....μπλα μπλα δεν εχω μυαλο τωρα να το εντοπισω στο αρθρο..
Καποιοι αυτο το μεγαλειο, τη γνωση αυτου του γεγονοτος, την ονομασαν θρησκευτικο συναισθημα. Και οι μυστες της Ανατολης μιλουν γι'αυτο εδω και χιλιαδες χρονια. Οχι μονο δεν το βρισκω παραλογο, αλλα βρισκω οτι η συγχρονη επιστημη τους δικαιωνει ολο και περισσοτερο.
Βασικα ΕΚΕΙ ηταν η διαφωνια μας. Δεν ειναι το ιδιο. Η μουσικη εχει (και) βιολογικη βαση, δεν ειναι μονο ανθρωπινο δημιουργημα. Βρηκα και γι'αυτο αρθρο... ;Dtheoctapus είπε:Να στο πω διαφορετικά, αν σε ένα δείπνο εκφωνήσω την λέξη "κουράδα" η αηδία που θα προκληθεί στους ομοτράπεζους θα οφείλεται στην ακολουθία των φθόγγων της λέξης ή στο γεγονός ότι η ακολουθία αυτή έχει κατά σύμβαση χρησιμοποιηθεί για να αναπαριστούμε στην προφορική επικοινωνία αυτό το φυσικό αντικείμενο το οποίο είναι φυσικά αηδιαστικό (εκτός αν είσαι μύγα);
http://en.wikipedia.org/wiki/Cognitive_neuroscience_of_music#Melody_processing_in_the_secondary_auditory_cortex
It also is increasingly concerned with the brain basis for musical aesthetics and musical emotion....μπλα μπλα δεν εχω μυαλο τωρα να το εντοπισω στο αρθρο..
Διαφωνω φιλε μου. Η δημιουργια της ζωης, η εξελιξη των ειδων, η ανθρωπινη νοηση, ολα ειναι παραγωγα των ιδιων νομων που διεπουν ολοκληρο το συμπαν. Αυτοι οι νομοι δεν ειναι ανθρωπινο δημιουργημα. Προϋπαρχουν, κι εμεις προσπαθουμε μονο να τους καταλαβουμε. Μπορει το συμπαν να μη δινει δεκαρα για μας, εμεις ομως εχουμε καθε δικαιωμα να ασθανομαστε ισοι κι εφαμιλλοι του συμπαντος, γιατι ειμαστε ενα αναφαιρετο κομματι του.απ' όσο γνωρίζουμε η ανθρωπότητα δεν έχει κάποια ιδιαίτερη συμπαντική αξία (οτι κι να σημαίνει αυτό).
Καποιοι αυτο το μεγαλειο, τη γνωση αυτου του γεγονοτος, την ονομασαν θρησκευτικο συναισθημα. Και οι μυστες της Ανατολης μιλουν γι'αυτο εδω και χιλιαδες χρονια. Οχι μονο δεν το βρισκω παραλογο, αλλα βρισκω οτι η συγχρονη επιστημη τους δικαιωνει ολο και περισσοτερο.