Επανεμφάνιση μετά από πολύ καιρό για πολύ συγκεκριμένο λόγο:
panoslydios είπε:
Ελπιζω να κανεις πλακα.
Η δυτικη ιατρικη διαγνωση παντα θα αποτελειται απο περιπλοκα ονοματα
ασθενειων που δειχνουν ακριβως την αδυναμια ή τη μη θεληση να τα αντιμετωπισει.
Επισης,τα φαρμακα ειναι κατασκευασμενα απο ανθρωπους διαφορετικα δεν ειναι φαρμακα,και ετσι ο οργανισμος εχει προβλημα να τα αναγνωρισει ως αληθινα.
Στοχευουν στο να κατευναζουν το συμπτωμα και οχι να χτυπουν την αιτια της παθησης.
Πάσχω από χρόνια-ανίατη ασθένεια η οποία δεν θεραπεύεται από δυτικού τύπου φάρμακα, παρά μόνο κατευνάζονται τα συμπτώματα όπως γράφεις.
Όταν πρωτοδιαγνώστηκε, έπρεπε να τρώω ψητό συκώτι κάθε μέρα για 2 μήνες γιατί ο αιματοκρίτης μου ήταν σε αδιανόητα χαμηλά επίπεδα, χωρίς στάλα αλάτι γιατί με τόση κορτιζόνη που έπαιρνα θα γινόμουν τούμπανο από το πρήξιμο.
Στην παρούσα φάση, αν μείνω για δύο μήνες χωρίς "δηλητήρια", υποφέρω. Διαρκείς πόνοι, εμφανή προβλήματα κινητικότητας, εξετάσεις που θα έκαναν κάθε γιατρό να μου κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο και άλλα.
Αντιθέτως, κάθε τόσο που πηγαίνω στο νοσοκομείο και μου βάζουν έναν ορό γεμάτο "δηλητήριο" στο χέρι, σηκώνομαι μετά από δύο ώρες και για την υπόλοιπη μέρα κάνω ό,τι ευχή υπάρχει για να έχουν πάντα ό,τι καλύτερο οι άγιοι άνθρωποι που εφηύραν αυτό το μαγικό πραγματάκι που μπαίνει στη φλέβα μου και με κάνει να ζω αξιοπρεπώς και όχι σαν γέρος ετών 28.
Προφανώς είμαι αναγκασμένος πάντα να δουλέυω με την πεζή, ποταπή έννοια που δίνεις εσύ στην εργασία ώστε να μπορώ να πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές και να έχω ασφάλεια υγείας (π.χ. δεν μπορώ να κάνω αποκέντρωση και να πάω σε ένα βουνό να αναπνέω αέρα) γιατί αυτή η θεραπεία είναι πανάκριβη και αν μείνω χωρίς ασφάλιση, καλύτερα να πάω να φουντάρω.
Ελπίζω να αντιλαμβάνεσαι μετά από όλα αυτά πόσο βερεσέ ακούω τις φιλοσοφίες περί του healer που όλοι έχουμε μέσα μας.
Ναι, συμφωνώ ότι το να έχουμε όλοι εσωτερική και ψυχική ηρεμία και ισορροπία είναι κάτι που σίγουρα βοηθάει πάρα πολύ. Αλλά κάποιοι από εμάς δεν έχουν την επιλογή να μένουν σε αυτό και όχι στους γιατρούς.
Μέχρι να βρεις έναν τρόπο να επιτρέψεις σε έναν άνθρωπο στη δική μου κατάσταση να μπορεί να ζήσει χωρίς "δηλητήρια", ξεκίνα να νιώθεις ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει αυτό που εσύ θεωρείς δεδομένο και νομίζεις ότι μπορεί να διατηρηθεί με αμπελοφιλοσοφίες και χόρτα. ΝΙΩΣΕ!
Υ.Γ. Συγγνώμη για το ύφος μου. Οφείλεται στο γεγονός ότι το θέμα της υγείας είναι κάτι που προσωπικά θεωρώ ιδιαίτερα σοβαρό για να το ξεφτιλίζουμε έτσι.