Κοίταξε, όταν πας σε μια αντιπροσωπία να αγοράσεις αυτοκίνητο, με ένα καροτσάκι λεφτά μαζί σου, έχεις την ελάχιστη απαίτηση να το παραλάβεις καθαρό μέσα έξω, με σωστές πιέσεις στα λάστιχα και με αρκετή βενζίνη για να φτάσεις στο πλησιέστερο βενζινάδικο.gpiad είπε:δεν ξερω ρε παιδια μαλλον εισασταν ατυχοι εγω αλλαξα χορδες μονο,μετα την τσεκαρα ξανα και ηταν Οκ
anyway το θεμα που θηγω ηταν και καλα η υπηρεσια που πηγε να μου πουλησει ενω ηταν σχετικα ηταν ετοιμο το οργανο..![]()
Α,εγω και ο Μητσοτακης ειμαστε...marathon είπε:Για πρώτη αγορά...για γουρλής μου φαίνεσαι!!!!!!
Γεια σου Spy!spy είπε:Φίλε yann,
1. Εφόσον γράφεις την εμπειρία σου και όχι τους "Αλεξανδρινούς Βασιλείς", μη γράφεις στίχους. Προσπάθησε να είσαι ευανάγνωστος.
2. Όταν υποστηρίζεις μία άποψη με θέρμη και στο επόμενο μήνυμά σου την αναιρείς, εκτίθεσαι και χάνεις την αξιοπιστία σου. Προσωπικά θα αδιαφορούσα, αλλά εφόσον τα μηνύματά σου περιέχουν κατηγορίες / υπόνοιες για κάποιους εμπόρους (το #1 για τους Έλληνες, το #2 για το Thomann), θα έλεγα να είσαι πιο προσεκτικός.
Τώρα συμφωνούμε απόλυτα.yann είπε:Οσο για τον "Τhomann",θα κρινω οταν τελειωσει αυτο το θεμα,και εως τοτε πορισμα δεν βγαινει.
Οπως εχω κανει και με οσους εχω συνεργαστει....
Ειναι ωραια να ειναι καποιος καλοπροαιρετος,
και ας "την παταει" ποτε-ποτε....
Eιδες την τεραστια (συγκριτικα) κουτα? Τα λαμακια φαινονται κατω δεξια.Μακαρι να'χεις δικιο!alderbody είπε:μηπως το ανοιξαν οι serlock holmes των ΕΛΤΑ μπας και βρουν καμια βομβα?
μηπως τα εχει στειλει χωριστα? αν και δεν εχω παρει απο Thomann, εχω διαβασει οτι αρκετες φορες στελνουν σε χωριστες συσκευασιες διαφορετικα αντικειμενα...
Ναι,αυτο ηταν κολλημενο πανω στο δεμα στο κλασσικο σακουλακι...E7#9 είπε:Λογικά το δέμα συνοδεύεται από κάτι σαν τιμολόγιο-δελτίο αποστολής το οποίο περιγράφει αναλυτικά τι στέλνει ο εμπορος.
Σε αυτό το χαρτί περιλαμβάνονται αυτα που λείπουν;;
Alderbody!!!alderbody είπε:μηπως τα εχει στειλει χωριστα? αν και δεν εχω παρει απο Thomann, εχω διαβασει οτι αρκετες φορες στελνουν σε χωριστες συσκευασιες διαφορετικα αντικειμενα...