Περιγραφη παραγγελιας απο thomann.de

αλλο αυτο,ετσι παω πασο (εκτος κι αν εχεις τον κατοχο της καρτας σιδηροδεσμιο στο υπογειο του σπιτιου σου συνδεδεμενο με συσκευη ηλεκτροσοκ... ;D)

Λέω εγώ ένα σενάριο.

Έστω ότι έκλεψα μια πιστωτική κάρτα και είμαι αρκετά βλάκας ώστε έκανα παραγγελία στον thomann.

Τι με εμποδίζει να κάνω ένα λογαριασμό με το όνομα που αναγράφεται στην κάρτα;

Πως μπορεί ο thomann να ελέγξει την ταυτοπροσωπία;

(Δεν το παίζω έξυπνος, απλά ρωτάω για να μαθαίνω)

pkole είπε:
Λέω εγώ ένα σενάριο.

Έστω ότι έκλεψα μια πιστωτική κάρτα και είμαι αρκετά βλάκας ώστε έκανα παραγγελία στον thomann.

Τι με εμποδίζει να κάνω ένα λογαριασμό με το όνομα που αναγράφεται στην κάρτα;

Πως μπορεί ο thomann να ελέγξει την ταυτοπροσωπία;

(Δεν το παίζω έξυπνος, απλά ρωτάω για να μαθαίνω)
Σε εμποδιζει η διευθυνση η οποια πρεπει να ειναι ιδια με της καρτας... Η οποια πιθανον δεν θα ξερεις ποια ειναι αλλα κ να ξερεις παλι η παραγγελια θα σταλει εκει.

Εδώ υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία βέβαια. Τα ονόματα αγοραστών που η τράπεζα έχει κάνει "μετάφραση" σε λατινικό αλφάβητο, καμιά φορά είναι δύσκολο να ταυτοποιηθούν. Εγώ π.χ. αλλιώς γράφω το όνομά μου στα αγγλικά, αλλιώς είναι γραμμένο σε μία κάρτα μου και αλλιώς σε άλλες. Μπάχαλο γενικώς.

jimskeet2002 είπε:
Σε εμποδιζει η διευθυνση η οποια πρεπει να ειναι ιδια με της καρτας... Η οποια πιθανον δεν θα ξερεις ποια ειναι αλλα κ να ξερεις παλι η παραγγελια θα σταλει εκει.
Και πάλι μπορώ να ισχυριστώ ότι η κάρτα είναι παλιά και μόλις άλλαξα διεύθυνση.

(Πω, πω τι απατεώνας που είμαι)  ;D ;D ;D

Jazzjoker είπε:
Εδώ υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία βέβαια. Τα ονόματα αγοραστών που η τράπεζα έχει κάνει "μετάφραση" σε λατινικό αλφάβητο, καμιά φορά είναι δύσκολο να ταυτοποιηθούν. Εγώ π.χ. αλλιώς γράφω το όνομά μου στα αγγλικά, αλλιώς είναι γραμμένο σε μία κάρτα μου και αλλιώς σε άλλες. Μπάχαλο γενικώς.
Γ αυτον ακριβως το λογο το γραφεις το ονομα οπως ακριβως το γραφεις πανω στην καρτα.

Ωπα παιδες ξεφυγαμε!Με τον ελληνα υπαλληλο που σας ειπα οτι μιλησα,συγκεκριμενα μιλησαμε για προπληρομενη καρτα δεν ειπαμε για πιστωτικη και τετοια.Οποτε δεν ξερω να σας πω τι γινετε σε περιπτωση πιστωτικης!

sotirakos10 είπε:
Ωπα παιδες ξεφυγαμε!Με τον ελληνα υπαλληλο που σας ειπα οτι μιλησα,συγκεκριμενα μιλησαμε για προπληρομενη καρτα δεν ειπαμε για πιστωτικη και τετοια.
...νέος Σελίμ....πάει κι αυτός...ο 2ος που τρώει το Νοiz...

sotirakos10 είπε:
Ωπα παιδες ξεφυγαμε!Με τον ελληνα υπαλληλο που σας ειπα οτι μιλησα,συγκεκριμενα μιλησαμε για προπληρομενη καρτα δεν ειπαμε για πιστωτικη και τετοια.Οποτε δεν ξερω να σας πω τι γινετε σε περιπτωση πιστωτικης!
Αυτό με τις προπληρωμένες είναι άλλο ένα ερώτημά μου.

Πως ξέρει ο thomann (από τη στιγμή που μπορείς να βγάλεις προπληρωμένη ανώνυμα) ότι κάτοχος της προπληρωμένης είμαι εγώ;

Που ξέρει ότι δεν την έκλεψα, δεν τη "δανείστηκα" από κάποιον γνωστό μου κλπ κλπ κλπ

jimskeet2002 είπε:
Γ αυτον ακριβως το λογο το γραφεις το ονομα οπως ακριβως το γραφεις πανω στην καρτα.
Καλησπερα.Να κανεις αγορα απο Ελλαδα δεν το σκεφτεσαι καν? Μπορει να εχουν καλες τιμες εξω, αλλα κανοντας παζαρια μπορεις να πετυχεις και εδω καλη τιμη.Εμενα γνωστο μαγαζι απο 1300 μου αφησε μπασο στα 1050.Τους ειπα αν θελετε να στειλω τα χρηματα μου εξω μην το κατεβασετε...και ωπ 250 ευρω κατω και ολοι χαρουμενοι.

marathon είπε:
...νέος Σελίμ....πάει κι αυτός...ο 2ος που τρώει το Νοiz...
Δεν το επιασα αυτο!Για καντο μου λιγο πιο λιανα! ;D

Superfunk είπε:
Σοβαροτατο λαθος απο την μερια του Θωμα
Πληροφοριακά αναφέρω οτι αυτό  ισχύει και  στο  digital village

1. Έχω και εγώ προπληρωμένη από την Τράπεζα Πειραιώς, την οποία φορτίζω με χρήματα μόνο όταν χρειαστεί να κάνω κάποια αγορά. Παρ'όλα αυτά, την έχω συνδέσει με τον Paypal λογαριασμό μου, και κάθε φορά που δίνεται η επιλογή πληρωμής μέσω Paypal, χρησιμοποιώ αυτό αντί της κάρτας. Είναι ένα επιπλέον μέτρο ασφαλείας γιατί τα κρίσιμα στοιχεία της κάρτας δεν εκτίθενται στον πωλητή. Αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση χρήσης πιστωτικής.

2. Είναι εφικτό σε αρκετές περιπτώσεις (επισήμως και όχι στη ζούλα, πχ. στο Amazon) όχι μόνο να βάλεις διαφορετική shipping address από αυτή που έχει καταχωρηθεί στην κάρτα σου, αλλά και διαφορετικό παραλήπτη.

Αγοράζω μέσω Intenet, αν θυμάμαι καλά από το 2004, με πιστωτική από την Τράπεζα Πειραιώς που έχει βγεί στο όνομα της γυναίκας μου. Τα πράγματα ταχυδρομούνται στο όνομά μου. Σε καμμία αγορά δεν συνάντησα δυσκολία, είτε από Αμερική είτε από Ευρώπη. Απλώς, την πρώτη φορά που έδινα τα στοιχεία σε ένα μαγαζί π.χ. Amazon ή Thomann, υπήρχε μία καθυστέρηση δύο ή τριών ημερών μέχρι να γίνει μία εξακρίβωση των στοιχείων της κάρτας.

sotirakos10 είπε:
Καλημερα σε ολη την παρεα.Θελω να κανω μια αγορα κιθαρας απο το thomann και θελω αν μπορει καποιος να μου κανει μια αναλυτικη περιγραφη για το πως θα το κανω!Να σημειωσω μονο οτι η πληρωμη θα ειναι με προπληρομενη καρτα δηλαδη μεσω paypal!Ευχαριστω!
Ήμαρτον και έλεος ρε παιδιά...Στα help pages τέτοιων μεγαθηρίων όπως ο Thomann έχει οδηγίες μέχρι και για το πως να φας το πρω'ι'νό σου και μετά πως θα βουρτσίσεις τα δόντια σου...Εκτός αν είσαι ανήλικος οπότε μάλλον οι γονείς σου θα πρέπει να κάνουν την αγορά.

Superfunk είπε:
η γυναικα σου μενει σε αλλη Δ/ΝΣΗ απο εσενα?
Όχι, αλλά δεν νομίζω ότι αν αλλάξουμε διεύθυνση αυτομάτως ακυρώνεται και η κάρτα.

Εξ άλλου εσύ θα το γνωρίζεις πολύ καλύτερα ότι πριν από το τελικό τσεκάρισμα υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής της διεύθυνσης αποστολής.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back