Σε εμποδιζει η διευθυνση η οποια πρεπει να ειναι ιδια με της καρτας... Η οποια πιθανον δεν θα ξερεις ποια ειναι αλλα κ να ξερεις παλι η παραγγελια θα σταλει εκει.pkole είπε:Λέω εγώ ένα σενάριο.
Έστω ότι έκλεψα μια πιστωτική κάρτα και είμαι αρκετά βλάκας ώστε έκανα παραγγελία στον thomann.
Τι με εμποδίζει να κάνω ένα λογαριασμό με το όνομα που αναγράφεται στην κάρτα;
Πως μπορεί ο thomann να ελέγξει την ταυτοπροσωπία;
(Δεν το παίζω έξυπνος, απλά ρωτάω για να μαθαίνω)
Και πάλι μπορώ να ισχυριστώ ότι η κάρτα είναι παλιά και μόλις άλλαξα διεύθυνση.jimskeet2002 είπε:Σε εμποδιζει η διευθυνση η οποια πρεπει να ειναι ιδια με της καρτας... Η οποια πιθανον δεν θα ξερεις ποια ειναι αλλα κ να ξερεις παλι η παραγγελια θα σταλει εκει.
Γ αυτον ακριβως το λογο το γραφεις το ονομα οπως ακριβως το γραφεις πανω στην καρτα.Jazzjoker είπε:Εδώ υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία βέβαια. Τα ονόματα αγοραστών που η τράπεζα έχει κάνει "μετάφραση" σε λατινικό αλφάβητο, καμιά φορά είναι δύσκολο να ταυτοποιηθούν. Εγώ π.χ. αλλιώς γράφω το όνομά μου στα αγγλικά, αλλιώς είναι γραμμένο σε μία κάρτα μου και αλλιώς σε άλλες. Μπάχαλο γενικώς.
...νέος Σελίμ....πάει κι αυτός...ο 2ος που τρώει το Νοiz...sotirakos10 είπε:Ωπα παιδες ξεφυγαμε!Με τον ελληνα υπαλληλο που σας ειπα οτι μιλησα,συγκεκριμενα μιλησαμε για προπληρομενη καρτα δεν ειπαμε για πιστωτικη και τετοια.
Αυτό με τις προπληρωμένες είναι άλλο ένα ερώτημά μου.sotirakos10 είπε:Ωπα παιδες ξεφυγαμε!Με τον ελληνα υπαλληλο που σας ειπα οτι μιλησα,συγκεκριμενα μιλησαμε για προπληρομενη καρτα δεν ειπαμε για πιστωτικη και τετοια.Οποτε δεν ξερω να σας πω τι γινετε σε περιπτωση πιστωτικης!
Καλησπερα.Να κανεις αγορα απο Ελλαδα δεν το σκεφτεσαι καν? Μπορει να εχουν καλες τιμες εξω, αλλα κανοντας παζαρια μπορεις να πετυχεις και εδω καλη τιμη.Εμενα γνωστο μαγαζι απο 1300 μου αφησε μπασο στα 1050.Τους ειπα αν θελετε να στειλω τα χρηματα μου εξω μην το κατεβασετε...και ωπ 250 ευρω κατω και ολοι χαρουμενοι.jimskeet2002 είπε:Γ αυτον ακριβως το λογο το γραφεις το ονομα οπως ακριβως το γραφεις πανω στην καρτα.
Δεν το επιασα αυτο!Για καντο μου λιγο πιο λιανα! ;Dmarathon είπε:...νέος Σελίμ....πάει κι αυτός...ο 2ος που τρώει το Νοiz...
Πληροφοριακά αναφέρω οτι αυτό ισχύει και στο digital villageSuperfunk είπε:Σοβαροτατο λαθος απο την μερια του Θωμα
Inside joke...κάνε ένα search ;Dsotirakos10 είπε:Δεν το επιασα αυτο!Για καντο μου λιγο πιο λιανα! ;D
Ήμαρτον και έλεος ρε παιδιά...Στα help pages τέτοιων μεγαθηρίων όπως ο Thomann έχει οδηγίες μέχρι και για το πως να φας το πρω'ι'νό σου και μετά πως θα βουρτσίσεις τα δόντια σου...Εκτός αν είσαι ανήλικος οπότε μάλλον οι γονείς σου θα πρέπει να κάνουν την αγορά.sotirakos10 είπε:Καλημερα σε ολη την παρεα.Θελω να κανω μια αγορα κιθαρας απο το thomann και θελω αν μπορει καποιος να μου κανει μια αναλυτικη περιγραφη για το πως θα το κανω!Να σημειωσω μονο οτι η πληρωμη θα ειναι με προπληρομενη καρτα δηλαδη μεσω paypal!Ευχαριστω!
Όχι, αλλά δεν νομίζω ότι αν αλλάξουμε διεύθυνση αυτομάτως ακυρώνεται και η κάρτα.Superfunk είπε:η γυναικα σου μενει σε αλλη Δ/ΝΣΗ απο εσενα?