Για κιθαρίστες... - Απ' έξω και ανακατωτά

Οτι νά ναι αλλά σχεδόν πάντα

Μινορε 7 συγχορδιες root 5,lydian ,harmonic minor

και το theme του super mario

prodmaster είπε:
rory - moonchild

shine on (intro) - Οι 4 πιο γλυκες νοτες EVER!!!

the trooper
Χα,χα. Σωστός, και οι πιο ταξιδιάρικες 4 νότες ever!!!

Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι πάντοτε, σε οποιαδήποτε δοκιμή (εντάξει, εξαιρούνται τα πλήκτρα) παίζω το "Mπλε Χειμώνας" και το "Τα Χρόνια Μου Ναυάγησαν Στις Ξέρες Σου" από Διάφανα Κρίνα, καθώς και το "Αll Your Love" από Clapton - Μayall. Για κοίτα...

janick είπε:
Οτι νά ναι αλλά σχεδόν πάντα

Μινορε 7 συγχορδιες root 5,lydian ,harmonic minor

και το theme του super mario
Τα σπάει!!! ;D ;D
HaHa!!! Ακριβώς το ίδιο ομως!!! Χαχα κοιτα να δεις!!!

Ωραίο θέμα!!!

Εγώ παίζω συνήθως την τελευταία μου δημιουργία και αν δεν έχω δημιουργήσει τελευταία δημιουργώ εκείνη την ώρα! Μπουαχαχαχα!!!  ;D

Big city nights! (scorpions) αυτό από riff κ stairway to heaven από solo...δεν το είχα σινειδητοποιήσει μέχρι στιγμής...χαχα

Συνηθως  το 100` των Kyuss (για γκαζια)

και Under The Bridge των Red Hot (καθαρα)

bloody_sunday είπε:
Τώρα μόλις συνειδητοποίησα ότι πάντοτε, σε οποιαδήποτε δοκιμή (εντάξει, εξαιρούνται τα πλήκτρα) παίζω το "Mπλε Χειμώνας" και το "Τα Χρόνια Μου Ναυάγησαν Στις Ξέρες Σου" από Διάφανα Κρίνα
Για μια ακόμη φορά έγραψες ρε παιδί μου!!! Ειλικρινά δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο!!! ΕΥΓΕ!!!

Όσο για μένα: Blues θέματα (πεντατονικές & 12μετρα), Κλίμακες εξάσκηση κλπ και πάντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ το Ten Fists of Nations από AGENT STEEL!!! >:( HELL YEAH!!!  8)(boukaw & jmone δεν άντεξα, το είπα>!)χαχαχα...

Deicide - Scars of the crucifix

Drunkard - War unleashed

The crown - Total Satan

Exodus - A lesson in violence

Dimmu Borgir - Cataclysm Children

Μαλακα τι κομματατα το De mysteriis dom sathanas να μην τραγουδουσε και ο attila θα ηταν ακομη καλυτερο

Συνήθως παίζω γνωστές αγαπησιάρικες εισαγωγές από Scorpions (τελικά έχουν χιλιάδες τέτοιες  ;D) για να τεστάρω τα καθαρά των ενισχυτών και μετά φεύγουν μερικά στυλ UFO - Rock Bottom, Led Zeppelin - Whole Lotta Love, Black Sabbath - Black Sabbath  ;D ...

Φυσικά, αυτοσχεδιασμοί δεν λείπουν...

ΥΓ: +1 για το Shine On...

Vredesbyrd είπε:
Μαλακα
-10 κάρμα

τι κομματατα
-1 κάρμα

το De mysteriis dom sathanas να μην τραγουδουσε και ο attila θα ηταν ακομη καλυτερο
-100 κάρμα

Σύνολο -111. Θα τα φάς εδώ ή να στα τυλίξω για το σπίτι;

1. iced earth-the hunter

2. iced earth (cover play maiden)-transylvania

3. afraid to shot strangers

4. master of puppets

..........................................

μετα δικα μου.

ρε συ έχεις ψυχολογικά προβλήματα;...

που νομίζεις ότι γράφεις;....

άι συμμαζέψου ρε κακομοίρη...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Vredesbyrd, γράφεις περίπου όπως μιλούσε ο Σταμάτης Γαρδέλης με τον Πάνο Μιχαλόπουλο στις θρυλικές ταινίες της δεκαετίας του 80 (πολύ πριν γεννηθείς δηλαδή). Αν μη τι άλλο, εκσυγχρονίσου. ::) ::)

Trending...

Νέα θέματα

Back