Ναι, ε?X-minor είπε:Σ'ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! Δεχόμεθα και παραγγελιαί (αν και δεν δεσμευόμεθα! ;D )
Δεχεστε και παρεγγελιες?
What about this, punk?
Ναι, ε?X-minor είπε:Σ'ευχαριστώ πολύ Δημήτρη! Δεχόμεθα και παραγγελιαί (αν και δεν δεσμευόμεθα! ;D )
Επαγγελματίες που γράφουν σπίτι τους, έχουν υποπόδιο και μη γελάς καθόλου.X-minor είπε:χαχαχα έχω συνηθίσει και στην κιθάρα και στο μπάσσο την στάση της κλασσικής, μόνο υποπόδιο δεν έχω! Βολεύει τρελά όμως!
X-minor είπε:Φρέσκο πράμα γιατί είμαι όντως busy bee! Ας ελπίσουμε να μην χάσουμε κανέναν πάλι! :-X
X-minor είπε:Φρέσκο πράμα γιατί είμαι όντως busy bee! Ας ελπίσουμε να μην χάσουμε κανέναν πάλι! :-X
Πιο πρόχειρο δεν πάει, έχεις απόλυτο δίκιο. Κανα πεντάλεπτο πριν το γράψω είδα κατά προσέγγιση τι παίζει και βγήκε στη σπόντα εντελώς, στα καπάκια μετά το moondance. Διαδικαστικό ντεν καταλαβαίνει, βέβαια...RayDTutto είπε:Χμμμ...
Δεν θα συμμεριστώ το μεράκλωμα του παραπάνω γνωστού μπασίστα ;D επειδή ο Zender είναι πολύ αγαπημένος.
Σου λείπει το groove και ο έλεγχος της νότας. Μου ακούγεται λίγο πρόχειρο και διαδικαστικό. Θα έλεγα να το προσέξεις λίγο παραπάνω.
Αγγαρία.X-minor είπε:Διαδικαστικό ντεν καταλαβαίνει, βέβαια...![]()
Μην είσαι σκληρός με το αγόρι μας ;D Προσωπικά μου άρεσε που το γύρισε το ρεπερτόριο του- ούοχι μόνο ρουόκ- και φλερτάρει με τις γκρούβες.RayDTutto είπε:Χμμμ...
Δεν θα συμμεριστώ το μεράκλωμα του παραπάνω γνωστού μπασίστα ;D επειδή ο Zender είναι πολύ αγαπημένος.
Σου λείπει το groove και ο έλεγχος της νότας. Μου ακούγεται λίγο πρόχειρο και διαδικαστικό. Θα έλεγα να το προσέξεις λίγο παραπάνω.
Εγώ ευχαριστώ!Dinosp είπε:ΚΑΙ moondance ΚΑΙ cosmic dance!! Απ' όλα έχει το κατάστημα!!
Ευχαριστώ για το Vimeo, X-m