Μπράβο ρε μάγκα, μπράβο.X-minor είπε:Maiden αυτή την φορά, μαζί και κιθάρες (μου'βγαλε την πίστη στο editing...)
Τιτανοτεράστιος- μπράβο. 8)gvour είπε:Γιγας,πολυ δυνατο!\m/
Γι'αυτο γουσταρε κι ο αποπανως : με τη μπυρα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Μπράβο Χ. Μόνη ένσταση, η μη ύπαρξη μιας stratocaster ;D
Πολύ θα το'θελα, ξέρεις, αλλά τις δυο-τρεις φορές που προσπάθησα δεν το'χω καθόλου! :-Xfusiongtr είπε:Μπράβο ρε μάγκα, μπράβο.
Και επειδής στο βίντεο πάντα έμενε ένα "κουτάκι" άδειο (το κάτω αριστερά ή το κάτω δεξιά στο σόλο), την άλλη φορά να παίζεις και τα τύμπανα.
Είσαι ωραίος λέμε, πολύ ωραίος.
Καλά το σκηνοθετικό άστο... Στο Vegas η προεπισκόπηση ήταν τόσο τραγικά laggy, ακόμα και σε minecraft ανάλυση και με 3gb διαθέσιμα, που μόνο με τον ήχο τα'δεσα, και η τοποθέτηση των τετραγωνακίων έγινε εντελώς κατά προσέγγιση. Περισσότερο χρόνο μου πήρε το editing του βίδεου παρά να τα γράψω!Τιτανοτεράστιος- μπράβο. 8)
Και ως σκηνοθέτης. Tι... LK και Χάρης ;D ;D ;D
Μπράβο Χ. Μόνη ένσταση, η μη ύπαρξη μιας stratocaster ;D
Στην κιθάρα το τέρμα βολικό για μένα είναι το κλασσικό ibanez 17-18". Σκέψου άρχισα με κλασσική (no radius) και συνέχισα με Ibanez. Ακόμα και τα 12άρια μου φαίνονται λίγο... κάπως!mauromouris είπε:Υπάρχουν strat και με 12αρι και με compound
Όσον αφορά το βίντεο, ωραίος ήχος (ειδικά στο μπάσο) αλλά το out of sync εικόνας και ήχου ειδικά στην κάτω δεξιά ήταν πολύ χτυπητό.
Δοκίμασε το Adobe Premiere Pro, είναι λίγο βαρύ σαν πρόγραμμα αλλά είναι γαμάτο
Σ'ευχαριστώ πολύ συνάδελφε! ;Dlgbesios είπε:Super μπράβο ρε φίλε.. . και χαρά στην όρεξη σου