• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

X-minor Bass Covers

Είπαμε, ο Νωντάκος είναι ο πραγματικός σταρ!  ;D

Thanks for watching!  :)

χαχαχα μασκότ έγινε τελικά!  ;D

Ήταν στην άλλη γωνία και χτυπιόταν αυτή την φορά!  ;D

Όλεεεεεεε!

Συμβουλή.

Προσπάθησε να παίξεις όλη την αρχική φράση και όχι μόνο τις τονικές. :)

Δώσε Νώντα στο λαό λέμε!

Μπράβο ρε μάγκα, πυροβολείς ασύστολα!

Συνέχα!

Θένκιου!

Για τις τονικές και την φράση που λες, απ'όσο καταλαβαίνουν τ'αυτιά μου τουλάχιστον με τα 19 κιλά διστόρσιου που έχει ο Lemmy, δεν παίζει τα υπόλοιπα το μπάσσο. Είπα να παραμείνω πιστός!  :)

Μπράβο φίλε μου. Θα προτιμούσα το original track πιο χαμηλά στη μίξη για ν' ακούγαμε το μπάσο σου πιο καθαρά. Πρόσεξα και το λαθάκι στην αρχή του πρώτου κουπλέ. Οverall τα αρνητικά είναι μηδαμινά σε σχέση με τα θετικά.

X-minor είπε:
Για τις τονικές και την φράση που λες, απ'όσο καταλαβαίνουν τ'αυτιά μου τουλάχιστον με τα 19 κιλά διστόρσιου που έχει ο Lemmy, δεν παίζει τα υπόλοιπα το μπάσσο.
Σωστά, εγώ το είπα σαν εξάσκηση και πειραματισμό και μόνο. :)

mauromouris είπε:
Μπράβο φίλε μου. Θα προτιμούσα το original track πιο χαμηλά στη μίξη για ν' ακούγαμε το μπάσο σου πιο καθαρά. Πρόσεξα και το λαθάκι στην αρχή του πρώτου κουπλέ. Οverall τα αρνητικά είναι μηδαμινά σε σχέση με τα θετικά.
Σ'ευχαριστώ πολύ!

Για τη μίξη γνωστό το θέμα αλλά έχω πολλή δουλειά ακόμα να βγάλω σωστή μίξη με τ'ακουστικά μου!  :-X

Για τα λαθάκια μου το'χουν πει κανα-δυο φίλοι, αλλά πραγματικά δεν πολυασχολούμαι παραπάνω, δεν είναι λες κι ηχογραφώ για τους motorhead!  ;D

Επίσης, όλα μέχρι τώρα είναι one-takes, με μόνη εξαίρεση το Cirice που μου πήρε 3 προσπάθειες μέχρι να το παίξω σωστά ολόκληρο!

Α δεκτόν, εδώ σε διάφορες μπάντες έπαιζα και το σόλο του κιθαρίστα!  ;D

Τώρα συγκρατήθηκα!

fusiongtr είπε:
Μην τον ακους ετουτον,ειναι σκοτεινος τυπος και θα σου πει στο τελος να ξυρισεις και το μουσι. ;D ;D ;D

Περα απο πλακα,γουσταρα πολυ.

Με τη βρωμα του,με τα ολα του,μπανικο ειναι.

Δώσε Νώντα στο λαό λέμε!

Μπράβο ρε μάγκα, πυροβολείς ασύστολα!

Συνέχα!
Τα αυτα!

;D  ;D  ;D

Ευχαριστώ gvour!  :)

edit: Νέα κατηγορία το show off ή εγώ δεν το'χα δει;

Ωραίος!!!

Εγώ παίζω την κιθάρα, θέλουμε και έναν φουκαρά να παίξει τα τύμπανα  ;D

panorios είπε:
Ωραίος!!!

Εγώ παίζω την κιθάρα, θέλουμε και έναν φουκαρά να παίξει τα τύμπανα  ;D
Φουκαράς λέει!  ;D ;D ;D

Είπα κι εγώ να το κάνω διπλό μαζί με το κιθαριστικό, αλλά οι δύο απ'τις τρεις κιθάρες μου είναι σε 24.7" και στραμπουλάω να χωρέσω τα δάχτυλά μου εκεί πάνω μετά το μπάσσο!  ;D

Κάνε ότι έκανα και εγώ τότε, πάρε ένα φτηνό short scale και πέρασε του χορδές ηλεκτρικής. Ξεμουδιάζουν τα δάχτυλά σου βρε αδερφέ.

kwstas79 είπε:
Κάνε ότι έκανα και εγώ τότε, πάρε ένα φτηνό short scale και πέρασε του χορδές ηλεκτρικής. Ξεμουδιάζουν τα δάχτυλά σου βρε αδερφέ.
Καφρίλα!  ;D

Πάρτε κι άλλο ένα!

https://youtu.be/7eM9C17-U20

Μπραβο φιλος, ωραιο παιξιμο, ωραιος ηχος και ωραια επιλογη κομματιων.

Μαμει και δερνει το HB, τοσο που ψηνομαι να παρω ενα και να παψω να χρησιμοποιω VSTis.

Ποσο και απο που;

george956 είπε:
Μπραβο φιλος, ωραιο παιξιμο, ωραιος ηχος και ωραια επιλογη κομματιων.

Μαμει και δερνει το HB, τοσο που ψηνομαι να παρω ενα και να παψω να χρησιμοποιω VSTis.

Ποσο και απο που;
Σ'ευχαριστώ πολύ George!  :)

Είναι όντως ανέλπιστα καλό για τα λεφτά του, κι εγώ θα το πρότεινα (και όχι, δεν έχω καμία σχέση με Thomann/HB ούτε κερδίζω κάτι απ'τις πωλήσεις  :P).

Στον thomann θα το βρεις, το έχει σε διάφορες επιλογές. 144 γιούρια πάει αν θυμάμαι σωστά. Τα ακριβότερα όργανα λέγεται πως είναι ακόμα καλύτερα.

Και μια και μόλις ανέβηκε, ένα μικρό tribute στον Jimmy Bain.

Trending...

Νέα θέματα

Back