Σωστά, εγώ το είπα σαν εξάσκηση και πειραματισμό και μόνο.X-minor είπε:Για τις τονικές και την φράση που λες, απ'όσο καταλαβαίνουν τ'αυτιά μου τουλάχιστον με τα 19 κιλά διστόρσιου που έχει ο Lemmy, δεν παίζει τα υπόλοιπα το μπάσσο.
Σ'ευχαριστώ πολύ!mauromouris είπε:Μπράβο φίλε μου. Θα προτιμούσα το original track πιο χαμηλά στη μίξη για ν' ακούγαμε το μπάσο σου πιο καθαρά. Πρόσεξα και το λαθάκι στην αρχή του πρώτου κουπλέ. Οverall τα αρνητικά είναι μηδαμινά σε σχέση με τα θετικά.
Α δεκτόν, εδώ σε διάφορες μπάντες έπαιζα και το σόλο του κιθαρίστα! ;DΣωστά, εγώ το είπα σαν εξάσκηση και πειραματισμό και μόνο.
Μην τον ακους ετουτον,ειναι σκοτεινος τυπος και θα σου πει στο τελος να ξυρισεις και το μουσι. ;D ;D ;Dfusiongtr είπε:Σωστά, εγώ το είπα σαν εξάσκηση και πειραματισμό και μόνο.
Τα αυτα!Δώσε Νώντα στο λαό λέμε!
Μπράβο ρε μάγκα, πυροβολείς ασύστολα!
Συνέχα!
Φουκαράς λέει! ;D ;D ;Dpanorios είπε:Ωραίος!!!
Εγώ παίζω την κιθάρα, θέλουμε και έναν φουκαρά να παίξει τα τύμπανα ;D
Καφρίλα! ;Dkwstas79 είπε:Κάνε ότι έκανα και εγώ τότε, πάρε ένα φτηνό short scale και πέρασε του χορδές ηλεκτρικής. Ξεμουδιάζουν τα δάχτυλά σου βρε αδερφέ.
Σ'ευχαριστώ πολύ George!george956 είπε:Μπραβο φιλος, ωραιο παιξιμο, ωραιος ηχος και ωραια επιλογη κομματιων.
Μαμει και δερνει το HB, τοσο που ψηνομαι να παρω ενα και να παψω να χρησιμοποιω VSTis.
Ποσο και απο που;