X-minor Bass Covers

X-minor είπε:
Ευχαριστώ πολύ μαυρομούρη!  ;D

Με το δεύτερο bt όντως κάτι ακούγεται off αλλά τα ίδια φαίνεται να παίζουν από πίσω.  :-\

Έκανα χαζομαρίτσα με το συγκεκριμένο βέβαια κι είχα τον bridge σπλιταρισμένο και κάποια πρίμα δεν μαζεύονταν αλλά δεν έπαιζε να το ξαναηχογραφήσω, πονοκέφαλος σκέτος!  ;D
Δε φταις εσύ προφανώς μιας και όπως φαίνεται στο vimeo είσαι σωστός στις νότες και κουρδισμένος. Λογικά το bt είναι σε ελαφρώς άλλο τόνο, μάλλον λιγότερο και από ημιτόνιο, 1/4 υποθέτω, αλλά ακόμα και αυτό αρκεί ώστε να ακούγεται off.

Χαοτικό τζαμαρισματάκι σε SLAYEEEEER!  8)

X-minor είπε:
Χαοτικό τζαμαρισματάκι σε SLAYEEEEER!  8)
Βρε αθεόφοβε... Slayer με tele  :o :o :o 

Θα σε περιλάβει τώρα ο SF να δεις τι θα πάθεις, που το μαγάρισες το κούτσουρο με τις μουσικές του σατανά...  ;D

ΥΓ: Ωραίος  8)

Η τέλε είναι χαλαρά απ'τα καλύτερα όργανα για ΜΕΤΣΟΛ!  ;D

(σοβαρά όμως, όντως!)

Θένκιουβεριματς!

Τζαμαρισματάκι στο YYZ!  8)

Γράφτηκε και το hit me with your rhythm stick για τον φίλτατο Audiokostas, coming soon.

Ήρθε και ο Dury! Τζαμαρισματάκι στο hit me with your rhythm stick!

Είχα σταματήσει να τα ποστάρω εδώ αλλά... ορίστε! Αν και δεν είναι "bass cover" όπως λέει ο τίτλος αλλά δεν πειράζει. Μεταλιές με χαμηλοκουρδισμένη τέλε.

Ωραίος ήχος και διασκευή. Η τέλε τι είναι? Με τι ηχογράφησες?

X-minor είπε:
Είχα σταματήσει να τα ποστάρω εδώ
Για ποιό λόγο? Αν επιτρέπεται  :)

mauromouris είπε:
Ωραίος ήχος και διασκευή. Η τέλε τι είναι? Με τι ηχογράφησες?
Ευχαριστώ! Με τον ήχο τραβάω θεματάκια γενικώς, ειδικά στα τελευταία (τα επόμενα αυτού και κάνα-δυο προηγούμενα) δεν θεωρώ πως βγήκε ιδιαίτερα καλός αλλά βαρέθηκα να πειράζω περαιτέρω για να'μαι ειλικρινής!

Η κιθάρα μια αρχαία affinity είναι, θύμα πειραμάτων κατά κύριο λόγο αλλά προφανώς αθάνατη. Κάποια στιγμή θα ξαναβάλω και τον neck όταν βρω σωστό template για pickguard.

Το συγκεκριμένο είναι με το guitar rig. Κλασσικά η κιθάρα καρφί στην tascam 122 και GR. Δεν θυμάμαι ακριβώς τι χρησιμοποίησα για το συγκεκριμένο, ένα preset πείραξα πάντως σίγουρα.

Για ποιό λόγο? Αν επιτρέπεται  :)
99% αυτά που ανεβάζω δεν είναι η προτιμώμενη μουσική των περισσοτέρων εδώ μέσα και δεν είμαι και το προτιμώμενο μέλος επίσης. χοχοχοοο  8)

DAW?

X-minor είπε:
99% αυτά που ανεβάζω δεν είναι η προτιμώμενη μουσική των περισσοτέρων εδώ μέσα και δεν είμαι και το προτιμώμενο μέλος επίσης. χοχοχοοο  8)
So what?  ;)

Κουφετο ειναι,πολυ ωραιο.

X-minor είπε:
Με το μπαρδον αλλα εισαι λαθος και στα δυο φιλτατε μουσατε. ;D

Να βαρας να ακουμε/βλεπουμε.

gvour είπε:
Κουφετο ειναι,πολυ ωραιο.Με το μπαρδον αλλα εισαι λαθος και στα δυο φιλτατε μουσατε. ;D

Να βαρας να ακουμε/βλεπουμε.
Ευχαριστώ δια την ακρόασιν αγαπητέ Τζιβούριε!  :D

Για τα υπόλοιπα ας μην επεκταθούμε, δεν χρειάζεται. Όλα κομπλέ.  :)

X-minor είπε:
Για τα υπόλοιπα ας μην επεκταθούμε, δεν χρειάζεται. Όλα κομπλέ.  :)
Αν σε πειραξε κανεις,το λες-επιφανη μελη της κλικας ειμεθα-θα τον συντριψουμε. :)

Δημήτρη ευχαριστώ πολύ φίλε!  :D

gvour είπε:
Αν σε πειραξε κανεις,το λες-επιφανη μελη της κλικας ειμεθα-θα τον συντριψουμε. :)
Η κλίκα είναι αμείλικτη!  ;D  ;D  ;D

Αν είναι να πέσει ξύλο είμαι μέσα  ;D

Θα πρότεινα να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε σκέτο covers ή να προστεθεί και το guitar

mauromouris είπε:

Θα πρότεινα να αλλάξει ο τίτλος του θρεντ σε σκέτο covers ή να προστεθεί και το guitar
Κάποια στιγμή θα τσιμπήσω και μικροφωνάκι που πως και πως την περιμένω την στιγμή και θ'αλλαχθεί ο τίτλος σε "X-minor έλα έλα καλέ κυρία ολα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω covers"!  ;D

mauromouris είπε:
Εναν τσαμπουκα τελικα ολοι τον γουσταρουμε. ;D ;D ;D

Ειναι σεσημασμενος ο κυριος,οτι και να βαλει στην ουγια,για μπασιστα τον εχομε σταμπαρει,του εμεινε η ρετσινια. ;D ;D ;D ;D ;D

gvour είπε:
Ειναι σεσημασμενος ο κυριος,οτι και να βαλει στην ουγια,για μπασιστα τον εχομε σταμπαρει,του εμεινε η ρετσινια. ;D ;D ;D ;D ;D
Τέρμα ειρωνεία της μοίρας ότι με το ζόρι παίζω μπάσο πλέον!  :'(

Αλλά ναι, συμφωνώ!  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα