- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 48
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Αυτο δεν είναι bass cover χαχα.Πολυ καλό.Η ηχογραφηση είναι εσωτερική ;X-minor είπε:Προχειρούλικο master of puppets πριν το βραδινό
Αυτο δεν είναι bass cover χαχα.Πολυ καλό.Η ηχογραφηση είναι εσωτερική ;X-minor είπε:Προχειρούλικο master of puppets πριν το βραδινό
Πολλά δεν είναι bass αλλά δεν μου το βγάζουν το ρημάδι το "bass" απ'τον τίτλο, ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;mikeguitar είπε:Αυτο δεν είναι bass cover χαχα.Πολυ καλό.Η ηχογραφηση είναι εσωτερική ;
Με την σειρά:fusiongtr είπε:Ποιός σφύριξε στο 3:33?
Τι ζώο πέρασε λίγο πριν από δίπλα σου κουνώντας το καλώδιο?
Άφησες μεγαλύτερο μούσι?
Προσέλαβες κάμεραμαν γούμαν? ;D ;D ;D
Ωραίος όπως πάντα.
Παρακαλώ να αλλαχτει ο τιτλος "ΑΜΕΣΑ όπως θα ελεγε και ο Superfunk. Αλλιως ην επόμενη φορά που θα παίξεις κιθάρα θα την ονομάσουμε 6χορδο μπάσο.X-minor είπε:Πολλά δεν είναι bass αλλά δεν μου το βγάζουν το ρημάδι το "bass" απ'τον τίτλο, ΠΟΥ'ΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;
Η ηχογράφηση (ο θεός να την κάνει) ότι έπιασε το κινητό είναι, τίποτα δεν είχα συνδέσει. Γι'αυτό και αρχίζει-τελειώνει όπως και όποτε να'ναι γιατί είχε κουραστεί τελικά η γυναίκα να γράφει μουαχαχαχχαχααχ
Ευχαριστώ δια τα καλά σας λόγια, να μας ξανάρθετε! ;D
Πολυ ωραία relic strat.Η ταπεινή μου παρατήρηση μου είναι ότι φαλτσάρει λίγο σε μερικά σημεια αλλά κατά τ'άλλα είναι πολύ καλή προσπάθεια και εχεις δουλέψει ξεκάθαρα.Προσπάθησε να κάνεις κάτι και με εσωτερική ηχογράφηση να είναι καθαρό το σήμα.Αυτά τα ολίγα.Καλές πενιές όχι μόνο μινόρε αλλά και ματζόρε...X-minor είπε:έλα πάρε πάρε φρέσκο σπαρταράει
Αυτή εσωτερική είναι, πιο μέσα διαιρείς με το μηδέν! Κατά τ'άλλα, δεν μπαίνω στον κόπο να κάνω μπακιτράκια γι'αυτά να παίζω τα πάντα άμα δεν βρίσκω έτοιμο, οπότε παίζω από πάνω. Τα φάλτσα τ'αφήνω μέσα γιατί το ζω στα στενά και κρατάω την φάση ψηλά (κοινώς, βαριέμαι να το ξαναπαίξω άμα το take απ'την κάμερα είναι οκ) ;Dmikeguitar είπε:Πολυ ωραία relic strat.Η ταπεινή μου παρατήρηση μου είναι ότι φαλτσάρει λίγο σε μερικά σημεια αλλά κατά τ'άλλα είναι πολύ καλή προσπάθεια και εχεις δουλέψει ξεκάθαρα.Προσπάθησε να κάνεις κάτι και με εσωτερική ηχογράφηση να είναι καθαρό το σήμα.Αυτά τα ολίγα.Καλές πενιές όχι μόνο μινόρε αλλά και ματζόρε...
Προσκυνώ!fusiongtr είπε:Οξύ μινόρε έπεσε απάνω στην κιθάρα
και έκανε των Maiden τα σόλα μια γαργάρα
την γέφυρα ετράβαγε το τρέμολο να κάνει
και άλλα τέτοια ανέβασε το prowler δεν μας φτάνει.
ΚΑΚΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!X-minor είπε:Δεν υπάρχει wah στην δική μου κιθάρα,
Ωραιος ο fusionΓρηγορα ενα cry baby να ανεβουν τα μινορια.fusiongtr είπε:ΚΑΚΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να διορθωθεί πάραυτα.
Γι' αυτό ρώτησα, δεν το άκουγα.