Είναι σαφέστατα ευπρόσδεκτη και η "κακή" κριτική (εντός πολλών εισαγωγικών), και είναι και απαραίτητη αν θέλει κάποιος να γίνει καλύτερος, δεν το πήρα καθόλου στραβά και γνωρίζω και που είναι οι δυνάμεις κι οι αδυναμίες μου, οπότε... no hard feelings, γενικώς!
Με το syncopated παίξιμο, το funk, το slap κτλ. δεν τα πήγαινα ποτέ καλά (παίζει να'μαι τρελή μειοψηφία - μπασσίστας που δεν πάει το funk! ;D ) και ότι έχω παίξει ήταν σε cover μπάντες "με το ζόρι", ας πούμε. Είμεθα πιο γκαγκανιάρηδες, βεβαίως βεβαίως...!
Μ'αρέσει ν'ακούω διάφορα είδη και μ'αρέσει να ψάχνομαι και παικτικά σε διαφορετικά μονοπάτια αλλά αν δεν τα καταφέρω κιόλας δεν θα τρελαθώ. Καθένας στο είδος του που λένε! ;D
Όσον αφορά τα βίδεα, το YT κανάλι κτλ., επειδή δεν ξέρω τι μπορεί να λέγεται ή να υποτίθεται... Δεν έχω καμιά βλέψη να γίνω youtube star με 15 λεπτά προβολέα στη μούτσκα, δεν κυνηγάω τα views ή τα κομπλιμέντα ή οτιδήποτε ούτε ψάχνω να δειχθώ. Το YT είναι το κοντινότερο πράγμα σε live που μπορώ πλέον να φτάσω και το κάνω από "ανάγκη", έχοντας να παίξω μια τετραετία χαλαρά. Χώρια δε που ήμανε και χωρίς καν μπάσσο αυτά τα τελευταία χρόνια. Ε, εξ'ου και η προχειρότητα. Απλά κάνω το κέφι μου και το χρησιμοποιώ και ως έναν ακόμα λόγο να στρώνω κώλο και να παίζω παραπάνω.
Οπότε, καλά να'μαστε, να συνεχίσω κι εγώ να ποστάρω, να συνεχίσετε κι εσείς να χώνετε (προτάσεις, κριτικές, οτιδήποτε), να κάνουμε όλοι το κέφι μας και... cheers!
Υ.Γ. προσεχώς βίδεο και με κιθάρα κι εκεί να δείτε χώσιμο! ;D ;D ;D