Why the telecaster is the best guitar

Παιζω συχνα με 11αρες με ανω του 2,5 action και ειναι βουτυρο στο παιξιμο. Πολυ μαλακο. 

Με το δικο μου action (μ.ο. 1,5) πανω απο 9αρες δεν μπορω να διαχειριστω οπως τις θελω.

Δεν ρωτω εσενα... ?

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον.

Μόνο ο θείος Superfunk κΣερει.

Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο ΣΕΤ.

?

Και ο @nestoras όταν το δοκιμάσει (τώρα ζει στην άγνοια) θα αλλαξοπιστήσει...ΟΛΟΙ όσοι τους το έχω ..... δώσει  .....αναφώνησαν: 

"Once you go Superfunk you never go back".

Δεν χρειάζεται να ρωτήσεις ΚΑΝΕΝΑΝ άλλον.

Μόνο ο θείος Superfunk κΣερει.

Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ άλλο ΣΕΤ.

?

Και ο @nestoras όταν το δοκιμάσει (τώρα ζει στην άγνοια) θα αλλαξοπιστήσει...ΟΛΟΙ όσοι τους το έχω ..... δώσει  .....αναφώνησαν: 

"Once you go Superfunk you never go back".

10-38?

α οκ...γιατι νόμισα 10-38.

Είναι το μόνο είδος στο wishlist που έχω στον θωμά από προπερσι. Όλα τα άλλα είδη είναι out of stock...

Μάλλον δεν τις παίρνει κανείς.

btw επειδή μιλάμε για τελε....

αυτές οι 10-38 κάνουν και για τελε?

γιατί τις είχε ο μακαρίτης ο τζίμης σε λιγότερο καλές κιθάρες...

Στη Firebird έβαλα 10-38 και twang-άρει σαν τρελή.

Κατά τα άλλα, ναι tele. Ό,τι καλύτερο.

Έβαλα και κει 10-38. Και στην pimp. Γενικά αυτό το σετ μου διόρθωσε την τενοντίτιδα.

και ακούγεται και σουπερ.

Stay safe.

(Όταν ο Lou έκραζε τον Τραμπ, εμείς πίναμε τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι)

Μικρή ιστορία γιατί έγινε αγαπημένη μου κιθάρα η Telecaster κατα λάθος

Η εντελώς ανεπιτήδευτη παραγωγή και το εντελώς ανεπιτήδευτο παίξιμο κιθάρας σε αυτόν τον δίσκο αριστούργημα. Αυτή η δύναμη που έβγαινε από τον -ala solid state- καθαρό και αφτιασίδωτο ήχο. Στο προ-κιθαριστικό μυαλό μου (δεν είχα ακόμη πιάσει κιθάρα) αυτόν τον ήχο θα έπρεπε να έχει μια Telecaster και είναι η αιτία που έγινε η αγαπημένη μου κιθάρα, ακόμη κι αν τελικά δεν ήταν Tele αυτή που άκουγα στον δίσκο. Στην προ-βιντεοκλιπ εποχή, φανταζόμουν τον Λου Ρηντ να παίζει καθιστός μια Tele. Πρόσφατα, καμιά 25 χρόνια μετά από τότε που τον πρωτοάκουσα, έμαθα και το όνομα του κιθαρίστα: Mike Rathke. 

Aυτός είναι νομίζω ο δίσκος-σταθμός στην διαμόρφωση της Telecaster-ιακής μου συνείδησης.

Mόνο Butterscotch, μόνο maple-one piece. Σε κάθε άλλη περίπτωση χρώματος ή configuration, η Tele πρέπει να έχει DB (double binding) για να μου κλικάρει οπτικά.

Δεν ξερω πως καταταφερε να βγαλει τοσο χαλια ηχο. Πρεπει να προσπαθησε αρκετα.

Δεν ξερω πως καταταφερε να βγαλει τοσο χαλια ηχο. Πρεπει να προσπαθησε αρκετα.
Δεν πρέπει να ήταν και πολύ δύσκολο.

Tele σε fender ενισχυτή με distortion πετάλι. 

Σαν να λέμε τζαζ ήχο με Ibanez σε jcm800.

Φαίνεται η αμηχανία του στο αριστερό πόδι που δηλώνει "ρόμπα εγινηκαμεν"

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
φαντάζομαι στο τέλος θα την πέταξε σε κανένα μπλε κάδο.

Κρίμα που δεν ήξερα που γυρίστηκε το βίντεο.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back