Why the telecaster is the best guitar

Σπύρο στείλε μου στοιχεία στο ινμποξ, να στο βαλω σ' ενα φακελο. Ειναι και satin chrome απ' ό,τι βλέπω, ταμαμ.

Φετο(ς) κλεινω 10 χρόνια στο εργαστήριο. Το είχα πάρει το 2010 για κάποιον που το εχασε, δεν ήρθε να το πάρει ποτέ κι έκτοτε το είχα καταχωνιασμένο μπας και χρειαστεί. Τελικά απ' ό,τι φαινεται δεν τα χάνει ευκολα αυτά ο κόσμος. 
Είσαι απιστευτος

Έχω πάρει 3 φορές. 

2 απλές plus και μια με blue/gold/red ή silver (δεν θυμάμαι).

Τις πούλησα μετά από λίγο. Δεν είχα πρόβλημα με τον ήχο μια χαρά ήταν. Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι αυτό που δεν μ' αρέσει τελικά είναι το 9.5 rad.

Άντε να βάλω και την δικιά μου 1978αρα, πανάλαφρη, αγορασμένη απο τον πρώτο ιδιοκτήτη, όλα πάνω της original (κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα), τα περί playability και ήχου, περιττά

IMG_20200618_205702.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αφου με πιεζετε ?θα βαλω και εγω κάποιες δικες μου που μου λείπουν, και ας εχουν περασει χρονια από τότε  που τις έδωσα....

20140413_131016.jpg

paisley tele gold black.jpg

Άντε να βάλω και την δικιά μου 1978αρα, πανάλαφρη, αγορασμένη απο τον πρώτο ιδιοκτήτη, όλα πάνω της original (κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα), τα περί playability και ήχου, περιττά

Προβολή συνημμένου 24836
Και οι χορδές; ?

Έχω πάρει 3 φορές. 

2 απλές plus και μια με blue/gold/red ή silver (δεν θυμάμαι).

Τις πούλησα μετά από λίγο. Δεν είχα πρόβλημα με τον ήχο μια χαρά ήταν. Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι αυτό που δεν μ' αρέσει τελικά είναι το 9.5 rad.
Τι Ραντ σαρεσει;

7.25. Αυτό που έχουν οι vintage. 

Και ψηλά οι χορδές.

7.25. Αυτό που έχουν οι vintage. 

Και ΣΤΟΝ ΘΕΟ οι χορδές.

Κορεκτεντ

Μέχρι να γνωρίσω τον Sir νομιζα ότι είχα υψηλό action ?

Αλλα μόλις τον γνώρισα είπα:

"αΦτος ινε ανΤρας."

Βεβαίως.

Πιστεύω να είναι 7.25, αλλιώς δεν έρχομαι.

Η κόκκινη ΙΝΕ.

Οι άλλες όλες 9αρια έχουν,η άσπρη 10,πιο "βούτυρο" από όλες παίζει η κόκκινη πάντως.

10-38 

γιατι ΥΠΑΡΧΕΙ και άλλο;

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back