Εχεις παθει ζημια και εχεις χαλασει και εμας.... stratocaster τις λεμε...Eγω πάντως σήμερα πήρα μια ακόμα telecaster για να μην λΑιτε δηλαδή ότι είμαι φανατικός ..
Προβολή συνημμένου 24812
Δεν φταίω εγώ ο @Spyros Delta φταίει που ανέβασε εκείνη την βιντεαρα με την δική του και ζΟΥλεψα....
Εχεις παθει ζημια και εχεις χαλασει και εμας.... stratocaster τις λεμε...
να και ο δικος μου ερωτας ....
Προβολή συνημμένου 24813
Ώπα της και plus.Eγω πάντως σήμερα πήρα μια ακόμα telecaster για να μην λΑιτε δηλαδή ότι είμαι φανατικός ..
Προβολή συνημμένου 24812
Δεν φταίω εγώ ο @Spyros Delta φταίει που ανέβασε εκείνη την βιντεαρα με την δική του και ζΟΥλεψα....
Ώπα της και plus.
Φίλος έχει και TBX και σένσορες;
Αυτά είναι.
Ξέρεις πού μπορώ να βρω το "παξιμάδι" που σφίγγει το λοκ τιουνερ; Το ορίτζιναλ της σπερτζελεμ για αΦτο την πηρα...και για τα locking tuners & το roller nut.
Της εβαλα και τα original saddles
Η δική μου έχει Schaller .Ξέρεις πού μπορώ να βρω το "παξιμάδι" που σφίγγει το λοκ τιουνερ; Το ορίτζιναλ της σπερτζελ
Κανε ενα τηλεφωνημα στο Soto μηπως...Ξέρεις πού μπορώ να βρω το "παξιμάδι" που σφίγγει το λοκ τιουνερ; Το ορίτζιναλ της σπερτζελ
Δεν είναι αυτό.Η δική μου έχει Schaller .
Πολύ σπαστικό να χάνεις το knob screw
https://www.allparts.com/products/tk-7706-sperzel-locking-knob-screw
Schaller ειναι.Δεν είναι αυτό.
Έτσι είναι
Λες να είναι σαλερ;
Πως μου έχει μεινει ότι ήταν σπερτζελ;
Schaller είναι, Spertzel είχαν μέχρι το 1990.
https://schaller.info/en/replacement-kits-for-machine-heads/262/m6-locking-screws-set-of-6
Στείλε τους ένα mail πρώτα να σιγουρευτείς ότι ταιριάζουν.
E4 είναι 87 ή 88 ,πάντως τα κλειδιά είναι σίγουρα Schaller η δική σου πρέπει να είναι από τις πρώτες με Schaller.Διάβασα ότι σπερτζελ είχαν τα πρώτα μοντέλα 87 και 88 και μετά το 88 έβαλαν σαλερ.
Έχει σίριαλ E48.
Ενταξει για να πω την αληθεια δεν εχει θεμα κουρδισματος.
Την περναω τη χορδη σαν σε κανονικο κλειδι και ειναι μια χαρα.
Αυτο εχω κανειΣτη χειρότερη παίρνεις την βίδα από την τυλιχτη μι που δεν ξεκουρδιζει ποτέ έτσι κι αλλιώς και την βάζεις στα καντίνια... αλλά έτσι κι αλλιώς με το roller nut και to tremsetter δεν ξεκουρδιζει ποτέ.
Αυτο εχω κανει