Why the telecaster is the best guitar

Eγω πάντως σήμερα πήρα μια ακόμα telecaster για να μην λΑιτε δηλαδή ότι είμαι φανατικός ..

20200618_205503.jpg

Δεν φταίω εγώ ο @Spyros Delta φταίει που ανέβασε εκείνη την βιντεαρα με την δική του και ζΟΥλεψα....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Eγω πάντως σήμερα πήρα μια ακόμα telecaster για να μην λΑιτε δηλαδή ότι είμαι φανατικός ..

Προβολή συνημμένου 24812

Δεν φταίω εγώ ο @Spyros Delta φταίει που ανέβασε εκείνη την βιντεαρα με την δική του και ζΟΥλεψα....
 Εχεις παθει ζημια και εχεις χαλασει και εμας.... stratocaster τις λεμε...

να και ο δικος μου ερωτας ....

76FB183C-5A64-4A13-8A07-7B9D4F1EDFA1.jpeg

Προβολή συνημμένου 24812

Ώπα της και plus.

Φίλος έχει και TBX και σένσορες;

Αυτά είναι.

Ώπα της και plus.

Φίλος έχει και TBX και σένσορες;

Αυτά είναι.

εμ για αΦτο την πηρα...και για τα locking tuners & το roller nut.

πάντα την θεωρούσα την καλύτερη stratocaster ever ,ισως επειδή δεν ειναι και ...τοοοοσο stratocaster....ή ισως επειδή την πρωτη φορα που ειχα δει τον Edge στη ζωη μου,στην περιοδεια του Joshua Tree επαιζε με ΤΕΣΣΕΡΙΣ τετοιες και τιποτα αλλο...(μεταξυ μας μαλλον για το δευτερο λογο ?) 

ειχα 2 (η μάλιστα μια Jeff Beck ) στα 90s & ηλιθιωδως τις πουλησα....ηρθε η ωρα να διορθωσω το.... λαθος... (καλα ας μην ηταν FROST RED και θα σου ελεγα αν την επαιρνα.....)  

Της εβαλα και τα original saddles και φυσικα  010-038

και εγινε πυραυλος....

STR.jpg

εμ για αΦτο την πηρα...και για τα locking tuners & το roller nut.

Της εβαλα και τα original saddles
Ξέρεις πού μπορώ να βρω το "παξιμάδι" που σφίγγει το λοκ τιουνερ;  Το ορίτζιναλ της σπερτζελ

Διάβασα ότι σπερτζελ είχαν τα πρώτα μοντέλα 87 και 88 και μετά το 88 έβαλαν σαλερ.

Έχει σίριαλ E48.
E4 είναι 87 ή 88 ,πάντως τα κλειδιά είναι σίγουρα Schaller η δική σου πρέπει να είναι από τις πρώτες με Schaller.

Έχω δει Spertzel και σε 90-91..btw... 

Ενταξει για να πω την αληθεια δεν εχει θεμα κουρδισματος.

Την περναω τη χορδη σαν σε κανονικο κλειδι και ειναι μια χαρα.

Ενταξει για να πω την αληθεια δεν εχει θεμα κουρδισματος.

Την περναω τη χορδη σαν σε κανονικο κλειδι και ειναι μια χαρα.

Στη χειρότερη παίρνεις την βίδα από την τυλιχτη μι που δεν ξεκουρδιζει ποτέ έτσι κι αλλιώς και την βάζεις στα καντίνια... αλλά έτσι κι αλλιώς με το roller nut και to tremsetter δεν ξεκουρδιζει ποτέ.

Απλά είναι για το μαμωτο...και για την ταχύτητα του restringing..

Ριχτους ένα mail μπορεί και να σου στείλουν το ένα που σου λείπει.

Στη χειρότερη παίρνεις την βίδα από την τυλιχτη μι που δεν ξεκουρδιζει ποτέ έτσι κι αλλιώς και την βάζεις στα καντίνια... αλλά έτσι κι αλλιώς με το roller nut και to tremsetter δεν ξεκουρδιζει ποτέ.
Αυτο εχω κανει

Αυτο εχω κανει

Θα πάω στο χωριό τον Αύγουστο (Βερολίνο) θα ψάξω να σου βρω αν είσαι τυχερός μπορεί να έχει κανά ανταλλακτικό ξεχασμένο σε κανά κιθαρομαγαζο από τα 90s...

Σπύρο στείλε μου στοιχεία στο ινμποξ, να στο βαλω σ' ενα φακελο. Ειναι και satin chrome απ' ό,τι βλέπω, ταμαμ.

Φετο(ς) κλεινω 10 χρόνια στο εργαστήριο. Το είχα πάρει το 2010 για κάποιον που το εχασε, δεν ήρθε να το πάρει ποτέ κι έκτοτε το είχα καταχωνιασμένο μπας και χρειαστεί. Τελικά απ' ό,τι φαινεται δεν τα χάνει ευκολα αυτά ο κόσμος. 

IMG_20200620_004648.jpg IMG_20200620_004656.jpg

Και μια που λεμε για ultra και plus και roller nuts, ιδού με τι ασχολουμαι Παρασκευή μεσάνυχτα: Εγκατασταση ρημαδορόλερ νατ (τα απεχθάνομαι, sorry, ίσως περισσότερο κι απ' τα locking tuners)

IMG_20200620_005817.jpg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back